Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımm akakçe siteesinde bilem yok benim bu tencere ne bahtsızımmmmm

kızlar konuyla alakalı değil ama güneş kremi alacağım yüz ve tatil için bizim buralara daha gelmedi gelsede pahalı olacak şimdiden almak istiyorum garnier ambre solaire almak istiyorum netten kozmetik alış verişi yaptığınız site var mı önerebileceğiniz

canım sen country tarzı seviyorsun galiba güzelmiş bence

üzülme bulursun gitti gidiyorda falan vardır canım

evet canım seviyorum ama evime pek yansımadı bu tarz açık renkler olduğuna güveniyorum o yüzden dünde bisürü para verdim zaten şimdi bunu almamakta kararsızım çek falan olsa 20 tl lik göz kırpmadan alıcam da pahalı geldi bana off öğrenciyim ben daha

bak bunları dün aldım

Eki Görüntüle 381587 Eki Görüntüle 381588 Eki Görüntüle 381589

canım çok güzeller güle güle kullan bayıldım ben biblo aksesuar alamıyorum köpek olduğu için

Taç Rose 9 Parça Dokorlu Teflon Set Kartanesi | Tencere Setleri - Teflon Tencere Setleri , www.yenireyon.com
Ta Rose Kartane 4 Tencere 1 Tava Teflon Set Kargodahil - SanalPazar
http://mutfakistan.com/Tac-9-parca-Teflon-Tencere-Seti,PR-3869.html

canım bu sitelerde senin tencere takımından var eğer begenmezsen yenı gelecek olanları bu sıtelerden alabılırsın

bu arada kızlar taçın bir sürü serisi var lilyum granit ezme hangisi ne işe yarar bilen var mı granitle lilyum nedır ne farkı vardır mesela kafam karıstı

bu netten mi canım link veririmisin çok hoşuma gitti bütçeme uyarsa alırım hemen

evet canım ben daha öncede görmüştüm çok sevmiştim bugün kart kesilecek yarında almayı istiyorum inşallah :)

78,90-TL. fiyatı + 5,25 KARGO BEDELİ =84,15 E GELİYOR

UNNADO.COM 'da istersen davetiye gönderirim
yada bi netten araştıralım bakalım daha uyguna bulabilirmiyiz

canım hesabım var orada hemen bakıyım bide netten bakıyım pahalı geldi bana yaa:26:

Son düzenleme:

Arifeeeeem Canım Her aldığını güle güle kullan Düğün yakınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…