canım sen country tarzı seviyorsun galiba güzelmiş bencekızlar bende bu takımı beğendim ama kararsızım:26:http://www.evim.net/product/299061/
üzülme bulursun gitti gidiyorda falan vardır canımhımm akakçe siteesinde bilem yok benim bu tencere ne bahtsızımmmmm
canım sen country tarzı seviyorsun galiba güzelmiş bence
üzülme bulursun gitti gidiyorda falan vardır canım
evet canım seviyorum ama evime pek yansımadı bu tarz açık renkler olduğuna güveniyorum o yüzden dünde bisürü para verdim zaten şimdi bunu almamakta kararsızım çek falan olsa 20 tl lik göz kırpmadan alıcam da pahalı geldi bana off öğrenciyim ben daha
bak bunları dün aldım
Eki Görüntüle 381587 Eki Görüntüle 381588 Eki Görüntüle 381589
canım çok güzeller güle güle kullan bayıldım ben biblo aksesuar alamıyorum köpek olduğu için
evet bende aynen o şekilde çemkirdim. Sitenize yazın ozaman kardeşim dedim stokta olmayan malı nıe satıyosunuz dedim.cadılık yaptım
İsterseniz iade edelim hemen şimdi paranızı dedi. bende başka modelleri yokmu dedim üç gün içinde yenileri çıkacakmış isterseniz o modelleri aldığınız fiyattan veririz dedi.begenmessenizde iade ederiz dedi. bekliycem cumaya kadar yoksada konuşucam yine iade etsinler daha güzellerini alırım
kartım dolu :44:
aklımdakilere bir yenisi daha eklendi :44:
Eki Görüntüle 381870 Eki Görüntüle 381871
romance takımlarımla çook uyumlu olacak gibi hissettimEki Görüntüle 381873
bu netten mi canım link veririmisin çok hoşuma gitti bütçeme uyarsa alırım hemen
evet canım ben daha öncede görmüştüm çok sevmiştim bugün kart kesilecek yarında almayı istiyorum inşallah :)
78,90-TL. fiyatı + 5,25 KARGO BEDELİ =84,15 E GELİYOR
UNNADO.COM 'da istersen davetiye gönderirim
yada bi netten araştıralım bakalım daha uyguna bulabilirmiyiz
canım hesabım var orada hemen bakıyım bide netten bakıyım pahalı geldi bana yaa:26:
ben baktım biraz nette bulduğum bundan biraz değişik canım bunun üstünde tül var diğer bulduğumda göremedim bide hepsiburada da satılıyo daha pahalı
ben yarın almayı düşünüyorum canım kartımı ödeyip yer açıp :)
ama sen daha uygun bulursan ordan alırızz :)
canım hesabım var orada hemen bakıyım bide netten bakıyım pahalı geldi bana yaa:26:
ben baktım biraz nette bulduğum bundan biraz değişik canım bunun üstünde tül var diğer bulduğumda göremedim bide hepsiburada da satılıyo daha pahalı
ben yarın almayı düşünüyorum canım kartımı ödeyip yer açıp :)
ama sen daha uygun bulursan ordan alırızz :)
evimisterde var bu markanın ürünleri ama bu takım yok ben almıcam pahalı geldi
evimisterde var bu markanın ürünleri ama bu takım yok ben almıcam pahalı geldi
evet aslında pahalı belki arasak daha güzelini buluruz ama h.sonu yaptığımı yazmıştım
mağazanın önünden geçerken askıda gözüme takılan çantayı indirip baktım 71,50 TL. ye aldımbak aklıma gelince şaşıyorum yine
anneme parasını alıştıra alıştıra söylersem bu iş tamam
evet aslında pahalı belki arasak daha güzelini buluruz ama h.sonu yaptığımı yazmıştım
mağazanın önünden geçerken askıda gözüme takılan çantayı indirip baktım 71,50 TL. ye aldımbak aklıma gelince şaşıyorum yine
anneme parasını alıştıra alıştıra söylersem bu iş tamam
ayy alemsinnrunnerlı peçeteli bir takım istiyorum ben 100 tl ye bulurum inşallah bunu alırsam onu alamam en iiyisi beklemem
Arifeeeeem Canım Her aldığını güle güle kullan Düğün yakınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?