Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende bu düşünceyle beğendiklerimi elimden geldiğince almaya çalışıyorum
düşünki indirim yakalayınca ikinci hisar çkb takımına göz diktim almayı istiyorum...
yorumun için teşekkürler..

Yok cnm bende bonus var 9 taksite böldürebiliyorum +3 te bonus kendi ekliyor.Peşin fiyatına 12 taksit oluyor.Aslında bir kaç ay sonra alsam daha iyi şu an almayı pek düşünmüuorum bir anda karar değiştirmezsem

bende çkb ile tencereleri 3 taksit yapmıştım 6 oldu :) beğendiğim diğer çkb yi ilerleyen zmanlarda alacağım aklımdakiler listesine ekledim onu

bende çkb ile tencereleri 3 taksit yapmıştım 6 oldu :) beğendiğim diğer çkb yi ilerleyen zmanlarda alacağım aklımdakiler listesine ekledim onu
Bende büyük tencereleri 3 yapmıstım 6 oldu.Küçük tencerelerde 9 du 12 oldu.Hiçte sevmiyorum çok taksiti yaa :))

ya bu seti ne zamandır arıyorum ama bulamıyorumTakıntı haline geldi sanırım bulmadan, almadan rahatlayamıycamİnternettede çıkmıyor nerden alıcam ama ya

kızlaaaar konuyla ilgili değil ama bugün gelinliğim için ölçülerim alındı paylaşmak istedim sizlerleeee öpüyorum herkesi :124:

Arnıca bora dimi markası ne kadara aldın Bende sürekli buna bakıp duruyorum ama karar veremiyorum ne zamandır bunun etrafında dolanıyorum iyi mi değil mi acaba diye:13:

Ben yeni evliyim canım çeyizimi bu süpürgeden almıştım ve cok memnun kaldım süpürünce silmeme bile gerek kalmıyor.emiş gücü güzel. Tek sorun temizlerken kötü oluyor pislikleri görünce bir de ilk zamanlar yeni halılardan öyle bir tüy çıkıyorki kafayı yicektim süpürüyorum 2 avuc tüy cıkıyor ertesi gün yine aynı. Bir de işin bitince hemen temizlemek lazım kovasını bekletilirse iğrenç kokuyor sulu süpürgelerin hepsinde var bu sorun ama dediğim gibi ben memnunum ve tavsiye ederim.

ay saol canım gnctrcll ile bu siteden 25 tl lik çek aldım aşkıma da aldım sanırım bunu ve king in katı meyva sıkacağını alacağımbiri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım katı meyve sıkacagı ben pek önermiyorum bız aldık 1 kılo armut sıktım 2 bardak anca cıktı ye daha iyi cidden
canım mail adresini atarsan msj olarak sana davetiye atabilirim söylersin belki indirim yaparlar

kızlaaaar konuyla ilgili değil ama bugün gelinliğim için ölçülerim alındı paylaşmak istedim sizlerleeee öpüyorum herkesi :124:
canım çok sevindim hayırlı olsun darısı hepimizin başına inş

kızlar berf diye porselen takımı duydunuzmu tefalin ürünüymüş bir duyumunuz yada kullanannanız varsa bilgi verirmsnz

hepsini öğütmüyomu canım:26:aman almıyım o zaman

Taç ın ürünlerini soran arkadaslar maillerini bana yollarlarsa çok uygun fiyat olan bir yerden onlara davet gönderebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…