sadece şunu dicem alim gücün dahilinde ne alabiliyorsan al..ucuzunu al veya yaptır ama yap..yeni olsun yeter ki..aman onu almim aman bunu da yaptırmayalım dersen evlendikten sonra geçim derdine öyle bir düşüyorsun ki ertelediklerini asla yapamıyorsun..
Yok cnm bende bonus var 9 taksite böldürebiliyorum +3 te bonus kendi ekliyor.Peşin fiyatına 12 taksit oluyor.Aslında bir kaç ay sonra alsam daha iyi şu an almayı pek düşünmüuorum bir anda karar değiştirmezsem
Bende büyük tencereleri 3 yapmıstım 6 oldu.Küçük tencerelerde 9 du 12 oldu.Hiçte sevmiyorum çok taksiti yaa :))bende çkb ile tencereleri 3 taksit yapmıştım 6 oldu :) beğendiğim diğer çkb yi ilerleyen zmanlarda alacağım aklımdakiler listesine ekledim onu
ya bu seti ne zamandır arıyorum ama bulamıyorumTakıntı haline geldi sanırım bulmadan, almadan rahatlayamıycam İnternettede çıkmıyor nerden alıcam ama ya Eki Görüntüle 382879
Bende büyük tencereleri 3 yapmıstım 6 oldu.Küçük tencerelerde 9 du 12 oldu.Hiçte sevmiyorum çok taksiti yaa :))
Bim 'e gelmişti bir kaç sefer bende çok beğenmiş ve alamamıştım :)
Arnıca bora dimi markası ne kadara aldınBende sürekli buna bakıp duruyorum ama karar veremiyorum ne zamandır bunun etrafında dolanıyorum iyi mi değil mi acaba diye:13:
Bim 'e gelmişti bir kaç sefer bende çok beğenmiş ve alamamıştım :)
canım katı meyve sıkacagı ben pek önermiyorum bız aldık 1 kılo armut sıktım 2 bardak anca cıktı ye daha iyi ciddenay saol canımgnctrcll ile bu siteden 25 tl lik çek aldım aşkıma da aldım sanırım bunu ve king in katı meyva sıkacağını alacağım biri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım mail adresini atarsan msj olarak sana davetiye atabilirim söylersin belki indirim yaparlarKIZLARR SELAMMM
cok az zaman kaldı dugune
aylık 1000 tl yakın taksıt oduyorum hatta asıyor bıle
nevresım ındırımını duydum davetıye gonderbılırım demıs arkadas
sarevden begendım 82 tl
annemle konuscam o oderse onun kartındna alıcam
yarıya yarıya ındırımmı olucak kk uyesıne
bırd eben tac pike yatak ortusu arıyorum kızlar 99 tl bı ara bı sıtede cok ındırımdeydı hatta suanda cok pahalı olan yatak ortulerıne pullu boncuklu bı kuzenıme almıstık saten boyle 90 tl ıdı ama artık yok
öpüyorum sızı
kestane kebab acele cevap
canım çok sevindim hayırlı olsun darısı hepimizin başına inşkızlaaaar konuyla ilgili değil ama bugün gelinliğim için ölçülerim alındı paylaşmak istedim sizlerleeee öpüyorum herkesi :124:
canım katı meyve sıkacagı ben pek önermiyorum bız aldık 1 kılo armut sıktım 2 bardak anca cıktı ye daha iyi cidden
canım mail adresini atarsan msj olarak sana davetiye atabilirim söylersin belki indirim yaparlar
canım çok sevindim hayırlı olsun darısı hepimizin başına inş
bana da real markette denk gelmişti. istersen bir göz atabilirsin...
Taç ın ürünlerini soran arkadaslar maillerini bana yollarlarsa çok uygun fiyat olan bir yerden onlara davet gönderebilirim :)
ya ben istiyorum ama mesaj atamıyourmmm 100 mesaj olmamışşşş
Cnm ben sana mesaj atayım mail adresimi.Sen de mailime yaz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?