tamam yolluyorum duygucum bu arada ismim ekin kızlar tanışalım
ben bunların çaydanlığına bitiyorum çaydanlığımı kesin bundan alıcam erkek arkadaşımda bitti kesin bu olsun diyor resmini ekliyorum baska renkleride var
Eki Görüntüle 383317
Kızlar kelebekli güzel fakat çok klasik geliyor gözüme,renkleri de çok soluk gibi.Sanki bana her gün kullanılacak bir şey gibi gelmiyor.
Kızlar çay matik kullanan var mı aranızda?
Öneriyor musunuz? Önerirseniz hangi markalar olabilir
Açıkçası çok yüksek paralar vermek istemiyorum en fazla 100 lira olmalı alacağım ürün
Eki Görüntüle 383552
Fotoğraftaki Fakirin demmatiğini beğendim ama kullanımı nasıldır emin olamadıgım için bekletiyorum sürekli
Kullanan varsa ve cevap yazarsa cok sevinirim
Cnm (sevgirl) masa örtünü nerden aldın da bekliyorsun,fırsat magazasından mı?
Canım Seval ben unnado dan aldım kampanya sonlanmadı henüz :)
Arnıca bora dimi markası ne kadara aldınBende sürekli buna bakıp duruyorum ama karar veremiyorum ne zamandır bunun etrafında dolanıyorum iyi mi değil mi acaba diye:13:
Cnm ismini biliyorum ama nickini yazayim dedim :)
Hımm bende fırsat magazasından bahsedince ordan mı aldın dedim :)
canım gördünmü bilmiyorumm hatta dur resmini ekleyeyim yeniden
yemek takımımla uyumlu olsun diye pembe örtü düşünüyodum bunuda çok sevdim aldım bakalım kalitelidir umarımmm
Eki Görüntüle 383597 Eki Görüntüle 383599 Eki Görüntüle 383600
canım fiyatı normal hep bu fiyat da bu ürünler ama tipi çok güzelmiş
hiç bilmiyorum canım ben ama altı çelik onu biliyorum içi falanya bende çok beğendim sana adresi gönderken bende bi göz gezdirdim çok begendim bu buhar sesi çıkartıyo mu ? korkarım ben yaaa
canım fakirin bi çaycısı varmış sen demlemiyormussun altan suyu kendi çekiyormuş falan bu o mu? onu çok öneriyorlar çaycılar bence misafir geldimi çok pıratık oluyor fakat hediyede gelebilir ev hediyesi olarak ben o yüzden tost makinesi falan almıycam gelmezsede alırız artıkKızlar çay matik kullanan var mı aranızda?
Öneriyor musunuz? Önerirseniz hangi markalar olabilir
Açıkçası çok yüksek paralar vermek istemiyorum en fazla 100 lira olmalı alacağım ürün
Eki Görüntüle 383552
Fotoğraftaki Fakirin demmatiğini beğendim ama kullanımı nasıldır emin olamadıgım için bekletiyorum sürekli
Kullanan varsa ve cevap yazarsa cok sevinirim
hangi siteden aldınız? link verir misin? benim de hoşuma gidiyor ama ............benim ooo :):):)
Kızlar kaya mayanın tepsisini alayim mi?
Çekim var sizce ne alsam?Fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?