böyle birşey istiyorum ben yaaa
Noluuurrr bulursanız haber verinnnnnnnnnn kızlarrrrr
canım posası suyun fazla çıkıyor valla annem kullamıyor kaldırdı yerim daha iyi dedi illa ki alacaksanda çok para verme derimhepsini öğütmüyomu canım:26:aman almıyım o zaman
canım luyanononun çay setini alacağım ben zaten makrafonide baya indirimliydi karta taksit olunca pahalı olmustum tekrar indirime girmesini bekliyorum harikalar ankara ankamal panora alıs verıs merkezınde standaları var bı gıdıyorum çıkamıyorum :)
canım banada atarmısın davetiyeCnm ben sana mesaj atayım mail adresimi.Sen de mailime yaz olur mu?
canım bernardoda bu takım var çok hoşuma gitti benim erkek arkadaşım beğenmedi nedense
kelebekli olanı beğendik beraber onu alıcam kelebekli olanında markası bernardo cay seti ama 6 tane yumurtalık aldığın zaman kahvaltı seti yapabiliyorsun
Bende çok beğendim kütahya porselen de de şunlar var bence bunlarda çok cici kızlar :))
Mor puantiyeli
Turuncu puantiyeli
Yeşil puantiyeli
Sarı puantiyeli
Canım ben bu kırmızı takımı begendım belki alırım erkek arkadasım da çok begenmişti.canım bernardoda bu takım var çok hoşuma gitti benim erkek arkadaşım beğenmedi nedense
Eki Görüntüle 383309 Eki Görüntüle 383310
kelebekli olanı beğendik beraber onu alıcam kelebekli olanında markası bernardo cay seti ama 6 tane yumurtalık aldığın zaman kahvaltı seti yapabiliyorsun
gsm_lee arkadasım mailini yolla bana
canım al kaçırma çok uygun bi çtb takımı 300 lira tencere desen öyle link at bizde bakalım canım* Hisar Ay Düdüklü Tencere seti
* Hisar Mercury 3lü Sahan Seti
* Korkmaz Shadow ÇKB seti
499 tl kızlar fiyat nasıl sizce ve çeyize alacağım.yorumlarınızı bekliyorum.
ay bu çok güzelmiş canım link istiyorumkızlar grupanyada Eki Görüntüle 383315
Kırmızı çaydanlığın su haznesi çift katman kapsül tabanlıdır.
Su haznesine ait özel kapağı sayesinde ürününüzü su ısıtmak amacıyla da kullanabilirsiniz.
Su haznesinin ağzındaki düdük, su kaynadığında ses çıkarıp, sizi uyararak enerji tasarrufu sağlar.
Ürünün demlik haznesinde özel süzgeç bulunur.
Canım ben bu kırmızı takımı begendım belki alırım erkek arkadasım da çok begenmişti.
bende çok beğendim ama bizim ki gel gör ki beğenmedim ortak noktada kelebekte bulustuk artık kelebek kusacam yanı her şeyim kelebek oldum
canım al kaçırma çok uygun bi çtb takımı 300 lira tencere desen öyle link at bizde bakalım canım
ay bu çok güzelmiş canım link istiyorum
canım luyanononun çay setini alacağım ben zaten makrafonide baya indirimliydi karta taksit olunca pahalı olmustum tekrar indirime girmesini bekliyorum harikalar ankara ankamal panora alıs verıs merkezınde standaları var bı gıdıyorum çıkamıyorum :)
canım bernardoda bu takım var çok hoşuma gitti benim erkek arkadaşım beğenmedi nedense
Eki Görüntüle 383309 Eki Görüntüle 383310
Kelebeklide çok güzelmişşşş cidden bende nişanlıma göstersem kesin kelebekliyi seçer. Ama tabiki benim istediğimmm olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?