Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hangi siteden aldınız? link verir misin? benim de hoşuma gidiyor ama ............

Canım masa örtüsünü mü sormuştun

yemek takımı Bernardo Romance serisi

masa örtüsü Le Pari V.I.P. -Nauge Blanc Rose Masa Örtüsü Takımı-Pembe ben Unnado adlı siteden aldım
kampanya sonlandı ama kızlarr
almak isteyenler şanslısınız burdada indirimde şu an

Nauge Blanc - Rase Çift Katlı Üst Kat Tüllü Masa Örtüsü - Ev Tekstili - Hepsiburada.com

canım benim kıyamam sana zaten tepsin vardı başka eksiğini tamamlarsın diye öle söledim senden kıymetli mi beğendiysen al sonra tükenince üzülme

Yok canım üzülmem,sadece öbür tepsim küçük.Böyle kahve felan yapınca kullanmk için aldım.Bu da büyük olacak yemek felan da yenir.Alayim gitsin :))

hmm.. canım sen bilirsin sevimliler ama bunu söyleyebilirim sadece

Cnm çek bugün son.Çeki de başkasından aldım 7.5 tl ye.Ziyan olacak bir şey almazsam.Başka sitede alabileceğim bir şey varsa fikir verebilirsiniz

Son düzenleme:
ben geldim
arnica bora 4000 altıncı cadde sitesinde 239 lira almak isteyenlere davetiye atabilirim kargo bedava bornoz takımları vs de var

Son düzenleme:
bende porlandın bodrum serisini beğendim pek bi iç açıcı bizim burada prolandın fabrıka satıs magazası var 5 katlı kocaman arabayla 10 dk mesafede oraya gidip bakarak alıyım diyorum ben napıcam kahvaltı takımı istiyorum bodrumu beğendim aklım bernardonun çay setinde onu kahvaltı takımı yapıyorsun yumurtalık alıp çay setide cats by luyanodan alıyım diyorum ev tabaktan geçilmiycek bu gidişler ya da birinden vazgeçicem:44::44:

kızlar sizce bu set kavanoz 27.90 tl ye iyi mi 25 tlikte çekim var 50 lira üzerinne 2 adet alıyım diyorum ne dersiniz
ayrıca kızlar noble life nasıl bi markadır bileniniz var mı?

Son düzenleme:
bu gün tek kaldım ben burada
kızlar bana vakumlu hurç lazım birde emsan ürünleri lazım indirimli

Merhaba canlar ,

Maurer. com dan aldığım uyku setim, battanıym ve pikem geldi Hepsi çok kaliteli ve çok hoş. Sarev marka aldım ve hiç pişman değilim.
Ayrıca içinden hediyeler bile çıktı Maurer bu işi çok iyi yapıyor. onlıne yardım ile istediğiniz her soruya anında cvp verebiliyorsunuz ayrıca anlaşmalı tüm kartlara 12 tksıt ve kadınlar kulubu uyelerinede özel indirimler var.

Sanki orada çalışıyormuş gibi anlattım ama tabiki öyle değil Aldığım hizmetten çok memnun kaldım ve nerdeyse tüm yatak odası ürünlerini oradan aldım :)

alışveriş yapmak isteyenler özelden mailinizi atabılırsınız davet gönderebilirim :)

evet canım bu o
kendi kendine demliyor çayı
ben çeyize almayacagım, şimdi kullanmak için almak istiyorum. hediye alacaklara da diğerleri kalır

benim ürünlerimde ertesi gün geldi öğlen verdim ertesi akşam o da kargonun dağıtımından dolayı elimdeydi her soruma cevap verdiler
isteklerimi önerilerimi sundum çok saygılılar çok memnun kaldım cidden

siparişimi verdim pazartesi elimde olacak
gelsin kullanımını da bizzat yazarım :)
canım ne kadar hangi sitede demiştin kullananlar memnun evet öyle duydum

kızlar bana hala evim.net sitesinden e-bulten maili gelmiyor dediklerinide yaptım spam kutusunada gelmiyor
ayrıca alıs verıs kuluplerinede uye olmustum onunda maili gelmiyor anlamadım gitti
evim. netin kampanyalarını öğrenebileceğim başka bir site var mı ya da alış veriş kulubu gibi her sitenin kampanyalarını bir mailde gönderebilecek bi site

Kızlar merhaba, dün Tüyap'ta züccaciye ve çeyizlik eşya fuarındaydım. Orada homend küçük ev aletlerini standına gittim zaten baya da meraklanmıştım. Oraya gitmeden önce bir ürün çok ilgi mi çekmişti homend magicook 2501, bu bildiğiniz elektronik aşçı, 9 farklı pişirme programı var, pilav, güveç, ekmek/kek, sebzeli yemekler, makarna, aşure, et. Ama en güzeli zaman ayarı var malzemeleri hazırlıyorsunuz saatini kuruyorsunuz o siz işteyken yada uyurken yemeği pişiriyor ayrıca 12 saat sıcak tutma özelliği var. 8 kişilik kapasitesi var. Fiyatı da aşırı pahalı değil özelliklerine göre2 yıl garantisi var, bozulursa servis evden alıyor 48 saat içinde teslim ediyor, servis hizmeti çok iyiymiş araştırdığıma göre. Bu arada süpürgelerini ve ütülerini de test ettim çok güzel ürünleri var. Örneğin bir ütüsüyle kız gözümün önünde poşeti ütüledi yırtmadan .Çay makinesi var mesela, 3 fonksiyonlu, mama suyu, bitki çayı, kahve, çay yapabiliyorsun hazır olduğunda konuşup haber veriyor. Cam su ısıtıcıları var kırılırsa 6 ay içinde hemen değiştiriyorlar.

Neyse çok uzun yazdım ama almak isteyenler olursa fikir olur.Türk malıymış ama teknolojileri çok güzel, belki almak isteyenlere fikir olur diye buraya yazıyorum. Örneğin süpürgesi 430 watt emiş güçlü ve kız duvara yapıştırdı bıraktı öyle durdu süpürge, çok güzel emiş gücü var... Kızlar ben baya etkilendim galiba yazdıklarıma bakılırsa daha erken ama ben küçük ev aletlerimi Homend almayı düşünebilirim :)

Canım sen bana mailini at,ben sana her gün ilet yaparım. bana geliyor bütün sitelerden. Çalıştığım için mecbur her sabah mail kontrolü yapıyorum.Sana ilet yaparım sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…