Kızlar kaya mayanın tepsisini alayim mi?
Çekim var sizce ne alsam?Fikir verin
kaya maya serisi sevimli geliyor bana canım ama pahalı sen çekle alacaksan uyguna alabilirsin..
hangi siteden aldınız? link verir misin? benim de hoşuma gidiyor ama ............
Ben sadece tepsisini alayim dedim pinokyo arkadasım da seriyi tamamlamayacaksan alma deyince kafam karıstı.
canım benim kıyamam sanazaten tepsin vardı başka eksiğini tamamlarsın diye öle söledim senden kıymetli mi beğendiysen al sonra tükenince üzülme
Ben sadece tepsisini alayim dedim pinokyo arkadasım da seriyi tamamlamayacaksan alma deyince kafam karıstı.
hmm.. canım sen bilirsin sevimliler ama bunu söyleyebilirim sadece
canım fakirin bi çaycısı varmış sen demlemiyormussun altan suyu kendi çekiyormuş falan bu o mu? onu çok öneriyorlar çaycılar bence misafir geldimi çok pıratık oluyor fakat hediyede gelebilir ev hediyesi olarak ben o yüzden tost makinesi falan almıycam gelmezsede alırız artık
ilk defa duyuyorum kendini demleyen çaycıalanlar memnunmuymuş :26: bende istiyorummmm
benim ürünlerimde ertesi gün geldi öğlen verdim ertesi akşam o da kargonun dağıtımından dolayı elimdeydi her soruma cevap verdilerMerhaba canlar ,
Maurer. com dan aldığım uyku setim, battanıym ve pikem geldi Hepsi çok kaliteli ve çok hoş. Sarev marka aldım ve hiç pişman değilim.
Ayrıca içinden hediyeler bile çıktı Maurer bu işi çok iyi yapıyor. onlıne yardım ile istediğiniz her soruya anında cvp verebiliyorsunuz ayrıca anlaşmalı tüm kartlara 12 tksıt ve kadınlar kulubu uyelerinede özel indirimler var.
Sanki orada çalışıyormuş gibi anlattım ama tabiki öyle değilAldığım hizmetten çok memnun kaldım ve nerdeyse tüm yatak odası ürünlerini oradan aldım :)
alışveriş yapmak isteyenler özelden mailinizi atabılırsınız davet gönderebilirim :)
canım ne kadar hangi sitede demiştin kullananlar memnun evet öyle duydumsiparişimi verdim pazartesi elimde olacak
gelsin kullanımını da bizzat yazarım :)
kızlar bana hala evim.net sitesinden e-bulten maili gelmiyor dediklerinide yaptım spam kutusunada gelmiyor
ayrıca alıs verıs kuluplerinede uye olmustum onunda maili gelmiyor anlamadım gitti
evim. netin kampanyalarını öğrenebileceğim başka bir site var mı ya da alış veriş kulubu gibi her sitenin kampanyalarını bir mailde gönderebilecek bi site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?