- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
23 yaşındayım. uzun bi süre eve vermek zorunda kaldım maaşımı şuan vermiyorum ortada bişey yoktu alıyorum işte bişeyler şuan. çeyize para vermekten özelime bşey kalmıyor tek özelim epilasyon oda göçertiyo beni zaten:) bide bizimkilerin durmu olmadığından 2 kuruşla bişeyleri biraraya getirmek zormuş gerçekten çeyiz olayına girdim gireli anladım bunu:)
canım Allah cc. seninde yardımcın olsun biran önce biter borcun inş:) Allahtan borcum yok ben biliyorum neden bu kadar daraldığımı maaşımı alınca gidicem biraz kendime alışveriş yapıcam anca öyle keyfim yerime gelir:)) bu arada sen kaç yaşındasın
Sağol canım biri bitiyor biri başlıyor benim bunlar bitsin ev kredisinin borcu olur borç olmadan bir şey olmuyor sorun etmiyorum o yüzden91 doğumluyum bende
sanki bi benmişim gibi yazmışım utandım kendimdendediğin gibi Allah Cc. sağlık versin gerisi hallolur zaten ev iş ev iş bu aralar daraldım o yüzden sıkıntı bastı sanırım:)
Sağol canım biri bitiyor biri başlıyor benim bunlar bitsin ev kredisinin borcu olur borç olmadan bir şey olmuyor sorun etmiyorum o yüzden91 doğumluyum bende
benden küçükmüşsün:) evet borca girmeden bişey sahip olunmuyor haklısın sonuçta çeyizide ben kullanıcam ne alıyorsam gene kendime alıyorum bu kadar kasmama ne lüzüm var işte arada bi vuruyor başıma:)
sanki bi benmişim gibi yazmışım utandım kendimdendediğin gibi Allah Cc. sağlık versin gerisi hallolur zaten ev iş ev iş bu aralar daraldım o yüzden sıkıntı bastı sanırım:)
Sen benim kardeşimle yaşıtsın oyy cnm bnm :)) Daha çocuk gibi geliyor bana kardesim,sen çeyiz alıyorsun bir de :))Okumuyor musun sen cnm?
çok doğru diyorsunuz kızlar sağlığımda ailemde sorun olmasında kıtı kıtına geçineyim çok şükür mutlu düzenli bir ailem var seviyorum onları ailesinden dertli çok arkadaşım var Allah CC. onların yardımcısı olsun onları düşününce ben neleri dert ediyorum diye bazen kızıyorum kendime. ama keyfim sizin sayenizde geldii yerine:) mekseline 91 liyim diyince kendimi çok yaşlı hissetim bir an oysa bende89 luyum ama
Ohh ne mutlu keyfin yerine gelsin tabi ki :))
Ben her gece yatağa yattıgımda Allah'a şükrederim.Belki tuhaf gelebilir ama yattıgım yatağa bile şükrediyorum sıcacık evimizde mışıl mışıl uyuyoruz diye.
Kızlar ben 88 liyim ne yapayim siz yaşlandıysanız.Ama bende genetik olarak gencim annem bile gencecik duruyor.Bana herkes en fazla 17-18 sin diyor,ben öyle görmesem de
Ohh ne mutlu keyfin yerine gelsin tabi ki :))
Ben her gece yatağa yattıgımda Allah'a şükrederim.Belki tuhaf gelebilir ama yattıgım yatağa bile şükrediyorum sıcacık evimizde mışıl mışıl uyuyoruz diye.
Kızlar ben 88 liyim ne yapayim siz yaşlandıysanız.Ama bende genetik olarak gencim annem bile gencecik duruyor.Bana herkes en fazla 17-18 sin diyor,ben öyle görmesem de
Ya benden çokda büyük değilsiniz ki yaş farkı çok yok yani aramızda neden öle düşünüyorsunuz ki şimdiBenide gören yaşımdan en az 2 3 yaş ufak durduğumu söylüyorlar çok sinir bozucu
Cnm sen kardesımle yasıtsın ya ondan küçük geldin bana :)) Ama kardesımle beni yan yana gören arkadas zannediyor.Çünkü kardes gibi durmuyoruz yaslarımız çok yakın oldugundan.Bir de benden 1.5 yas büyük abim var.Hepimiz aynı gibiyiz hangimizin büyük oldugunu anlamazsınız :)))
arada çok yaş farkı olmayabilir ama sen 90 lı yıllardasın biz 80 li yıllar bide öyle düşün:) senindebi kaç sene sonra küçük gözükmek hoşuna gider merak etme[/QU
İnş dediğin gibi olur takıntı oldu çünkü bu bana.Yarama bastınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?