Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım bende 88 dogumluyum 24 yasıma daha girmedim ama olsun 24 sayılırım.Ben de aileme yardım ediyorum biraz dershane parası gün parası benim de maaşımdan bir şey kalmıyor.Çogunlukla herkes aynı yani.Kendini bunaltma Allah yardım eder,sağlığımız olsun her şey olur.Her zaman Allah'a dua ederim sağlık ver biz çalışalım diye.Hepimiz için temennim bu canım.

Sağol canım biri bitiyor biri başlıyor benim bunlar bitsin ev kredisinin borcu olur borç olmadan bir şey olmuyor sorun etmiyorum o yüzden 91 doğumluyum bende

sanki bi benmişim gibi yazmışım utandım kendimden dediğin gibi Allah Cc. sağlık versin gerisi hallolur zaten ev iş ev iş bu aralar daraldım o yüzden sıkıntı bastı sanırım:)

Sağol canım biri bitiyor biri başlıyor benim bunlar bitsin ev kredisinin borcu olur borç olmadan bir şey olmuyor sorun etmiyorum o yüzden 91 doğumluyum bende

benden küçükmüşsün:) evet borca girmeden bişey sahip olunmuyor haklısın sonuçta çeyizide ben kullanıcam ne alıyorsam gene kendime alıyorum bu kadar kasmama ne lüzüm var işte arada bi vuruyor başıma:)

sanki bi benmişim gibi yazmışım utandım kendimden dediğin gibi Allah Cc. sağlık versin gerisi hallolur zaten ev iş ev iş bu aralar daraldım o yüzden sıkıntı bastı sanırım:)

canım hepimiz aynı durumdayız.canını sıkma tamam mı

Bazen banada oluyor öyle 'aşk'erim burdayken ona çatıyordum o sakinleştiriyordu ama şimdi onunda stresi var zaten bende kendimi alışverişe verdim aldıkça alıyorum sonum ne olucak bilmiyorumsende maaşı al git stres at biraz rahatlarsın

Sen benim kardeşimle yaşıtsın oyy cnm bnm :)) Daha çocuk gibi geliyor bana kardesim,sen çeyiz alıyorsun bir de :))Okumuyor musun sen cnm?

Evet küçük kaldım burda galba.Borç bitince oh ne iyi yapmışım dersin aldıklarına baktıkça

Yok canım herkesin türlü sıkıntısı vardır bu hayatta.Kiminin çok parası olur saglığıyla ilgili sıkıntıları vardır ya da yalnızdır,düzenli bir aile hayatı yoktur.Ya da bizim gibi güzel bir ailesi çok gelir getirmeyen bir işi vardır ama yine de mutludur :))) Ailem ve ben sağlıklı olalım da varsın çok paramız olmasın,her ay ödeyecek borçlarımız olsun :))

Sen benim kardeşimle yaşıtsın oyy cnm bnm :)) Daha çocuk gibi geliyor bana kardesim,sen çeyiz alıyorsun bir de :))Okumuyor musun sen cnm?

Aöf'den devam ettim aslında 2.ci senemin bitmesi gerekiyordu ama dondurdumAşk diyorum başka bir şey demiyorum Bende bazen kendimi daha küçük görüyorum yaş olarak

çok doğru diyorsunuz kızlar sağlığımda ailemde sorun olmasında kıtı kıtına geçineyim çok şükür mutlu düzenli bir ailem var seviyorum onları ailesinden dertli çok arkadaşım var Allah CC. onların yardımcısı olsun onları düşününce ben neleri dert ediyorum diye bazen kızıyorum kendime. ama keyfim sizin sayenizde geldii yerine:) mekseline 91 liyim diyince kendimi çok yaşlı hissetim bir an oysa bende89 luyum ama

Ohh ne mutlu keyfin yerine gelsin tabi ki :))
Ben her gece yatağa yattıgımda Allah'a şükrederim.Belki tuhaf gelebilir ama yattıgım yatağa bile şükrediyorum sıcacık evimizde mışıl mışıl uyuyoruz diye.
Kızlar ben 88 liyim ne yapayim siz yaşlandıysanız.Ama bende genetik olarak gencim annem bile gencecik duruyor.Bana herkes en fazla 17-18 sin diyor,ben öyle görmesem de

tuhaf niye gelsin canım aldığımız her nefese şükretmemiz lazım . bende geçen epilasyona gittim kadın bana kaç yaşındasın sen ufacık gözüküyosun dedi:) ay ne mutlu olsum ne mutlu olsum

Ya benden çokda büyük değilsiniz ki yaş farkı çok yok yani aramızda neden öle düşünüyorsunuz ki şimdiBenide gören yaşımdan en az 2 3 yaş ufak durduğumu söylüyorlar çok sinir bozucu

Ya benden çokda büyük değilsiniz ki yaş farkı çok yok yani aramızda neden öle düşünüyorsunuz ki şimdiBenide gören yaşımdan en az 2 3 yaş ufak durduğumu söylüyorlar çok sinir bozucu

Cnm sen kardesımle yasıtsın ya ondan küçük geldin bana :)) Ama kardesımle beni yan yana gören arkadas zannediyor.Çünkü kardes gibi durmuyoruz yaslarımız çok yakın oldugundan.Bir de benden 1.5 yas büyük abim var.Hepimiz aynı gibiyiz hangimizin büyük oldugunu anlamazsınız :)))

Son düzenleme:
arada çok yaş farkı olmayabilir ama sen 90 lı yıllardasın biz 80 li yıllar bide öyle düşün:) senindebi kaç sene sonra küçük gözükmek hoşuna gider merak etme

hmm anladım canım kardeşler arada 1 yaş olsada küçük geliyor ordan arada kaynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…