Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bu model çok hoşuma gidip sonunu düşünmeden almış bulundum ama şimdi çok huzursuzum çünkü çalışıcağım için her sabah içindeki kahvaltılıkları falan streç filmle ile sarmakla uğraşamamAcaba bunlara uygun plastik kapak falan bulunur mu? Yada ne yapabilirim fikri olan var mı?:18::18:

canım takımın gerçekten çok şık dediğin gibi günlük kullanım için pratik olmayabilir sende bunu misafirlin olduğu zaman ve pazar günleri eşinle yapacağın kahvaltı keyfi sırasında kullanabilirsin gündelik içinde kapaklı kahvaltı takımları alabilirsin bence:)

Haklısın canım ama ben çok kullanmadığım şeylerin öyle bir köşede durmasını sevmiyorum sanki sadece yer işgal ediyormuş gibi geliyor fenalık basıyor sonraAma düşünemedim işte çeyiz heycanı sanırım bir baktım almışım bileinş bir çözüm bulurum

İnş kafana göre bir hal çaresi bulursun:) keşke bende eksiklerimin çoğunu tamamlayabilsemde . rahat rahat kafamı eseni alabilsem acaba o günler gelicek mi:)

İnş kafana göre bir hal çaresi bulursun:) keşke bende eksiklerimin çoğunu tamamlayabilsemde . rahat rahat kafamı eseni alabilsem acaba o günler gelicek mi:)

İnş canım:)Merak etme gelir o günlerde.Eksikler hiç bitmiyor ki mecbur bir yerden başlayıp alıyorsun zaten

Canım daha damat adayı yokmus neden bu kadar dert ettin kendine.Alırsın yavas yavas,ben hiç kasmıyorum kendimi :))
Bu arada yasın kaç cnm?

Bunlardan hangisi güzel kızlar?
Aslında ekruyu begendım ama stokta yok diyor sürekli.Diğerini alsam mı ki

Son düzenleme:
Canım daha damat adayı yokmus neden bu kadar dert ettin kendine.Alırsın yavas yavas,ben hiç kasmıyorum kendimi :))
Bu arada yasın kaç cnm?

23 yaşındayım. uzun bi süre eve vermek zorunda kaldım maaşımı şuan vermiyorum ortada bişey yoktu alıyorum işte bişeyler şuan. çeyize para vermekten özelime bşey kalmıyor tek özelim epilasyon oda göçertiyo beni zaten:) bide bizimkilerin durmu olmadığından 2 kuruşla bişeyleri biraraya getirmek zormuş gerçekten çeyiz olayına girdim gireli anladım bunu:)

Canım bende aileme yardım ediyorum maaşımın yarısını eve veriyorum geri kalanıyla borç ödüyorum ki borçta borç yani havada karada 6-7 milyar borcum var bunun yarısı annemlerin evine aldığım eşyaların falan borcu.Bir kısmıda benim yinede almaya devam ediyorum ufak tefek. Allah yuva kurana yardım ediyormuş gerçekten de içini ferah tut bu kadar sıkıntı yapma

canım Allah cc. seninde yardımcın olsun biran önce biter borcun inş:) Allahtan borcum yok ben biliyorum neden bu kadar daraldığımı maaşımı alınca gidicem biraz kendime alışveriş yapıcam anca öyle keyfim yerime gelir:)) bu arada sen kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…