canım takımın gerçekten çok şık dediğin gibi günlük kullanım için pratik olmayabilir sende bunu misafirlin olduğu zaman ve pazar günleri eşinle yapacağın kahvaltı keyfi sırasında kullanabilirsin gündelik içinde kapaklı kahvaltı takımları alabilirsin bence:)
İnş kafana göre bir hal çaresi bulursun:) keşke bende eksiklerimin çoğunu tamamlayabilsemde . rahat rahat kafamı eseni alabilsemacaba o günler gelicek mi:)
İnş kafana göre bir hal çaresi bulursun:) keşke bende eksiklerimin çoğunu tamamlayabilsemde . rahat rahat kafamı eseni alabilsemacaba o günler gelicek mi:)
Renk olarak mı soruyorsun canım?Bence gümüş rengi çok daha hoş duruyor
Bunlardan hangisi güzel kızlar?
Aslında ekruyu begendım ama stokta yok diyor sürekli.Diğerini alsam mı ki
Eki Görüntüle 392569
Yani alayim mi ki karar veremedim tam olarak.Linenste ayın ürününde indirimdeler o yüzden alacagım
Sağolun kızlar aldım gitti :)))
Canım daha damat adayı yokmus neden bu kadar dert ettin kendine.Alırsın yavas yavas,ben hiç kasmıyorum kendimi :))
Bu arada yasın kaç cnm?
23 yaşındayım. uzun bi süre eve vermek zorunda kaldım maaşımı şuan vermiyorum ortada bişey yoktu alıyorum işte bişeyler şuan. çeyize para vermekten özelime bşey kalmıyor tek özelim epilasyon oda göçertiyo beni zaten:) bide bizimkilerin durmu olmadığından 2 kuruşla bişeyleri biraraya getirmek zormuş gerçekten çeyiz olayına girdim gireli anladım bunu:)
Canım bende aileme yardım ediyorum maaşımın yarısını eve veriyorum geri kalanıyla borç ödüyorum ki borçta borç yani havada karada 6-7 milyar borcum var bunun yarısı annemlerin evine aldığım eşyaların falan borcu.Bir kısmıda benim yinede almaya devam ediyorum ufak tefek. Allah yuva kurana yardım ediyormuş gerçekten de içini ferah tut bu kadar sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?