hemen siliyorum canım
canım 10 dk dolmadıgı ıcın msj atamadım şifre normalde 11 hanelı sana gonderdım 12 hanelı bırını fazla yazmısım ama hangısı bılmıyorum tek tek sıl ıstersen arkadasıma msj attım konusmaları sılmısım ıns o msjı ve konusmaları sılmemıstır faceden kullanmadıgıma emınım cunku benm kullandıgım z le baslayan bı sıfreydı
olmuyo canım çok saol yine de
canım attım doğrusunu arkadasım attı şimdi bı harfı fazladan yazmısım telefona yazarken
canım sıtesınde 800 kusur gozukuyor sen nerede gordun o fiyatı
canım kendi online sitesinde
Korkmaz Flora Hiper Set (17 Parça) A1723| Hiper Çeyiz Setleri| HomeBravo
canım kaça alıcaksın bende var bunlarda ankarada 15 20 lira eğer bu fiyatlardan fazlaysa alma diye söylüyorum tatlım
canım kaça alıcaksın bende var bunlarda ankarada 15 20 lira eğer bu fiyatlardan fazlaysa alma diye söylüyorum tatlım
canım çekim var 7.80 ne alcam:26: renge karar veremiyorum en kullanışlı hangisi olur maviye kaydım gibi ama kombin nasıl yaparım diye düşünüyorum sende ne renkler var
canım bende beyazı var çok rahat istersen iki tane al kıyafetlerını bılmedıgım için şunu al diyemem ama mavide taba renkde güzel
geçenlerde kendime bunu alıyordum kısmet olmadı özdilekten aldım ama buda aklımda her an alabilirim:) çok güzel alıcaksan kaçırma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?