Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hemen siliyorum canım

canım 10 dk dolmadıgı ıcın msj atamadım şifre normalde 11 hanelı sana gonderdım 12 hanelı bırını fazla yazmısım ama hangısı bılmıyorum tek tek sıl ıstersen arkadasıma msj attım konusmaları sılmısım ıns o msjı ve konusmaları sılmemıstır faceden kullanmadıgıma emınım cunku benm kullandıgım Z le baslayan bı sıfreydı

kullandıgımız kuponları göremiyoruz değil mi markafonide kuponlar karıştı

olmuyo canım çok saol yine de

bu özdilekin battaniyeleri neden indirime girmiyor çıldırcam yaa :18:

bu baharat setini aldım bende kızlar . . . tapırın . baharat çabuk nemelen bir şey olduğu için tapırda iyi saklanabilir diye düşündüm . . .

8 li
4 ufak 4 orta . . .

canım kaça alıcaksın bende var bunlarda ankarada 15 20 lira eğer bu fiyatlardan fazlaysa alma diye söylüyorum tatlım

canım çekim var 7.80 ne alcam:26: renge karar veremiyorum en kullanışlı hangisi olur maviye kaydım gibi ama kombin nasıl yaparım diye düşünüyorum sende ne renkler var

canım çekim var 7.80 ne alcam:26: renge karar veremiyorum en kullanışlı hangisi olur maviye kaydım gibi ama kombin nasıl yaparım diye düşünüyorum sende ne renkler var

canım bende beyazı var çok rahat istersen iki tane al kıyafetlerını bılmedıgım için şunu al diyemem ama mavide taba renkde güzel

kızlar ben kaçtım annemle çeyiz bakmaya gideceğiz
fırsatmagazasından bır sey alabılmek ıcın kart cıkartı annem dun garantıye basvurduk o senın kartın hepsını sen ödüycen diyo
bakalım olmadı jumboya bakıcam antaresdeki
hepinizi öpüyorum aksama burdayım hoşcakalın

kızlar ben kaçtım annemle çeyiz bakmaya gideceğiz
fırsatmagazasından bır sey alabılmek ıcın kart cıkartı annem dun garantıye basvurduk o senın kartın hepsını sen ödüycen diyo
bakalım olmadı jumboya bakıcam antaresdeki
hepinizi öpüyorum aksama burdayım hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…