Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar Markafoniden birçok kez ürün aldım ama porselen cam vs bu tür almadım ..
Diyeceğim ürün paketlemesinde nasıl Markafoni, ya bu cam porselen falan bu tür ürünlerde ...

Daha önceden Tchibodan almıştım kırık dökük geldi değişim yapmıştım ..
Bunda umarım sorun yaşamam

Valla dertlendim şimdi

epey oldu bardak takımı almıştım sorunsuz gelmişti. başka şeylerde aldım özensiz bi pakete denk gelmedim sende sorun yaşamazsın umarım

epey oldu bardak takımı almıştım sorunsuz gelmişti. başka şeylerde aldım özensiz bi pakete denk gelmedim sende sorun yaşamazsın umarım

Sağol canım cevabın için.
Bende daha önceden aldıgım ürünlerde sorun yasamadım paketlemesi falan.
Cam porselen acısından merak ettim

ablam da bana bundan almayı düşünüyo canım gül güle kullan eline ulaştı mı nerden aldın nasıllar??

canım almadım henüz ama bugün karar verdim alıyorum
çelik iyi model kibar çok çok güzel harika bayıldım
netten alıcam ama mağzada 300 lira kadar fark ediyo

canım bende mağzalara baktım aklınızda olsun kızlar
evkurda korkmaz flora set +düdüklü 890 civarıydı
jumbonun 3 tane çatal modeli %40 indirim var 600 liraya falan geliyo ama çelik biraz hafif.
sonra jumbo çeyiz seti vardı 1900 liraya tencere seti 4 tencere 1 tava çatal bıçak seti 3 modelden brini seçiyosunuz jumbo 6000 model parlak çay seti çaydanlık yok şekerlik tepsi bardak çay kaşığıo çay tabağı 6 lı bide 2 li cezve
ama tenceresini beğenmedim ben tutma yerleri çok büyük

karar verdim korkmaz set alıyorum bi maaş yatsın

Eki Görüntüle 392453

Bu pike çok mu allı güllü kızlar?Fikirlerinizi bekliyorum :))
canım çok güzeller al gitsin diycektim zaten almışsın yazın çok hoş oluyor gerçi kışın bunaltıcı gri havasındada insanın içine su serpiyor bu cıvıl cıvıl yatak örtüleri

canım kapıgıda kendıde porselen kahvaltılık takımı alırsın olur biter sorun etme zaten beyazı var canım içinde tek tek kapaklı alırsın tahtasını kullanmasanda tek tek kullanırsın
hatta siyah beyazlı kapağı sıyahlı olan kahvaltılıklarda var canım
Bunlardan hangisi güzel kızlar?
Aslında ekruyu begendım ama stokta yok diyor sürekli.Diğerini alsam mı ki

Eki Görüntüle 392569
canım gri olan güzel
canım jumbonun önunden geçerken gördüm erkek arkadasım babası vardı giremedim çtb takımlarında 499 yazıyordu porselenler %50 indirim modellerini bilmiyorum ama en yakın zamanda gideceğim hemen
evkur da mallar güzel elden falan ödendiği için 50 100 fark ediyor tabi birde taksit oranı yuksek oluyor ondan fiyat farkı var
bernardoya bakıcam bakalım 1599 liraya çeyiz setleri var hangı porselen takımı içinde gidip bakıcam begenırsem oradan alırım hepsiyle

Son düzenleme:

canım bu sölediğim setlerde peşin fiyata takist yapıyo evkurda elden öle bi kampanya yapmışlar.ben hepsini aynı yerden almıcam karar verdim artık
bernardo çatal bıçak 600 tl
korkmaz tencere+çaydanlık+tost mak+cezve 594 tl
kütahya porselen 1600tl diyorum (kahvaltı seti dahil)
clipso tefal 250 tl tamamdır mutfak

canım bende tek tek düşüyorum aslında ama bernardonunda ürünlerini beğeniyorum karar veremedim bi türlü teflon set alıyım hısarın gold ya da beyazı diyorum sonra seramik set al diyorlar arkadaşlar
teflon setınde 1 tava var tefalden tava alacağım o zaman seramik seti napıcam
çelik setim yok sadece günlük korkamaz jr tombik seti var
o bu derken ev tencere dolup taşacak
porselende bernardoda begendım ama çok pahalı 2500 alamam baskada begenedim porselende çok ama çok kararsızım

günaydıııııııııın
anneler gününden dolayı falan mikser indirimi var mıdır ki bi yerlerde?
hatta essede kitchenaid indirimi falan tadından yenmez hani.
mıy mıy olmayan mikser arayışındayım, beze gibi uzun uzun çırpılacak şeylerde merdaneli çamaşır makinası sesi çıkarmayacak patlayacakmış gibi ısınıp da telaşlandırmayacak bir şey arıyorum. gören duyan bilen varsa beri gelsin

sabah sabah keyfim yerine geldi daybuyday da kargo bedavaymış 10 tl lik de çekim vardı iç çamaşırı takımı aldım 9,90 güzelde gözüküyordu inş en kısa sürede elime geçer bu arada herkese günaydın

evimisterhabire mail gönderiyor indirimler var kargo bedava diye ama tükenen ürünler var buna bi çare bulmayı düşünmüyorlar mı acaba

selam hanımlar.ben çeyiz hazırlamıyorum 10 yıldır evliyim ama topiğinizede bakmadanda geçemiyorum çok güzel paylaşımlar yapılıyor ve faydalandığımda oluyor.bende bi fikir alayım dedi

Eki Görüntüle 393188 Eki Görüntüle 393190
bu kahvaltı takımlarını çok beğendim sade ama şık tam tarzım.ikiside hemen hemen aynı model gibi ama kararsız kaldım.fiyatınıda 240 tl 10 taksit dediler.normalde katalog fiyatı 309 tl.peşinde olsa aynı.sizcede nasıl
bu kaşıkları çok beğendim kahve kaşıklarıyla birlikte almayı düşündüm ama pahalı sanki sizler ne derseniz.

Son düzenleme:
çok güzeller hepsini çok beğendim güle güle kullan canıö

evimisterhabire mail gönderiyor indirimler var kargo bedava diye ama tükenen ürünler var buna bi çare bulmayı düşünmüyorlar mı acaba
bende ürün alacağım hiçbiri stokta yok indirimdende kargo ücretinin olmamasından da yararlanamıyoruz
ablacım bence ıkısıde guzel kahvaltı setının tabakları 2. nın daha kucuk sanırım
kasıklarda güzel al derim ben beğendim

teşekkür ederim çok saolun.ilkinin tabakları dikdörtgen olduğundan büyük duruyor sanırım.

valla şu çek kazanan arkadaşlara çok özeniyorum ya ben daybuday dan fikirmetre ye 3 farklı üyelikle anca 30 tl çek sahibi olabildim.

0,90 çanta. 4,90 pembiş pembiş plastik servis seti aldım

ya anketi doldurdum sıfır puan diye daybuyday indirimi için 10 puan gerekiyomuş sanırım öyle yazıyo siz nasıl yaptınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…