Kızlar Markafoniden birçok kez ürün aldım ama porselen cam vs bu tür almadım ..
Diyeceğim ürün paketlemesinde nasıl Markafoni, ya bu cam porselen falan bu tür ürünlerde ...
Daha önceden Tchibodan almıştım kırık dökük geldi değişim yapmıştım ..
Bunda umarım sorun yaşamam
Valla dertlendim şimdi
epey oldu bardak takımı almıştım sorunsuz gelmişti. başka şeylerde aldım özensiz bi pakete denk gelmedim sende sorun yaşamazsın umarım
ablam da bana bundan almayı düşünüyo canım gül güle kullan eline ulaştı mı nerden aldın nasıllar??
kızlar ben kaçtım annemle çeyiz bakmaya gideceğiz
fırsatmagazasından bır sey alabılmek ıcın kart cıkartı annem dun garantıye basvurduk o senın kartın hepsını sen ödüycen diyo
bakalım olmadı jumboya bakıcam antaresdeki
hepinizi öpüyorum aksama burdayım hoşcakalın
canım çok güzeller al gitsin diycektim zaten almışsın yazın çok hoş oluyor gerçi kışın bunaltıcı gri havasındada insanın içine su serpiyor bu cıvıl cıvıl yatak örtüleri
canım kapıgıda kendıde porselen kahvaltılık takımı alırsın olur biter sorun etme zaten beyazı var canım içinde tek tek kapaklı alırsın tahtasını kullanmasanda tek tek kullanırsınKızlar bu model çok hoşuma gidip sonunu düşünmeden almış bulundum ama şimdi çok huzursuzum çünkü çalışıcağım için her sabah içindeki kahvaltılıkları falan streç filmle ile sarmakla uğraşamamAcaba bunlara uygun plastik kapak falan bulunur mu? Yada ne yapabilirim fikri olan var mı?:18::18:Eki Görüntüle 392513
canım gri olan güzelBunlardan hangisi güzel kızlar?
Aslında ekruyu begendım ama stokta yok diyor sürekli.Diğerini alsam mı ki
Eki Görüntüle 392569
canım jumbonun önunden geçerken gördüm erkek arkadasım babası vardı giremedim çtb takımlarında 499 yazıyordu porselenler %50 indirim modellerini bilmiyorum ama en yakın zamanda gideceğim hemencanım almadım henüz ama bugün karar verdim alıyorum
çelik iyi model kibar çok çok güzel harika bayıldım
netten alıcam ama mağzada 300 lira kadar fark ediyo
canım bende mağzalara baktım aklınızda olsun kızlar
evkurda korkmaz flora set +düdüklü 890 civarıydı
jumbonun 3 tane çatal modeli %40 indirim var 600 liraya falan geliyo ama çelik biraz hafif.
sonra jumbo çeyiz seti vardı 1900 liraya tencere seti 4 tencere 1 tava çatal bıçak seti 3 modelden brini seçiyosunuz jumbo 6000 model parlak çay seti çaydanlık yok şekerlik tepsi bardak çay kaşığıo çay tabağı 6 lı bide 2 li cezve
ama tenceresini beğenmedim ben tutma yerleri çok büyük
karar verdim korkmaz set alıyorum bi maaş yatsın
canım jumbonun önunden geçerken gördüm erkek arkadasım babası vardı giremedim çtb takımlarında 499 yazıyordu porselenler %50 indirim modellerini bilmiyorum ama en yakın zamanda gideceğim hemen
evkur da mallar güzel elden falan ödendiği için 50 100 fark ediyor tabi birde taksit oranı yuksek oluyor ondan fiyat farkı var
bernardoya bakıcam bakalım 1599 liraya çeyiz setleri var hangı porselen takımı içinde gidip bakıcam begenırsem oradan alırım hepsiyle
çok güzeller hepsini çok beğendim güle güle kullan canıöAz önce sipariş verdiklerimi paylaşayım belki fıkrınız olur kızlar :)
Eki Görüntüle 393134
Eki Görüntüle 393135
Eki Görüntüle 393136
Eki Görüntüle 393137
Eki Görüntüle 393138
Eki Görüntüle 393139
Eki Görüntüle 393140
Eki Görüntüle 393141
bende ürün alacağım hiçbiri stokta yok indirimdende kargo ücretinin olmamasından da yararlanamıyoruzevimisterhabire mail gönderiyor indirimler var kargo bedava diye ama tükenen ürünler var buna bi çare bulmayı düşünmüyorlar mı acaba
ablacım bence ıkısıde guzel kahvaltı setının tabakları 2. nın daha kucuk sanırımselam hanımlar.ben çeyiz hazırlamıyorum 10 yıldır evliyim ama topiğinizede bakmadanda geçemiyorum çok güzel paylaşımlar yapılıyor ve faydalandığımda oluyor.bende bi fikir alayım dedi
Eki Görüntüle 393188 Eki Görüntüle 393189 Eki Görüntüle 393190 Eki Görüntüle 393191
bu kahvaltı takımlarını çok beğendim sade ama şık tam tarzım.ikiside hemen hemen aynı model gibi ama kararsız kaldım.fiyatınıda 240 tl 10 taksit dediler.normalde katalog fiyatı 309 tl.peşinde olsa aynı.sizcede nasıl
bu kaşıkları çok beğendim kahve kaşıklarıyla birlikte almayı düşündüm ama pahalı sanki sizler ne derseniz.
çok güzeller hepsini çok beğendim güle güle kullan canıö
bende ürün alacağım hiçbiri stokta yok indirimdende kargo ücretinin olmamasından da yararlanamıyoruz
ablacım bence ıkısıde guzel kahvaltı setının tabakları 2. nın daha kucuk sanırım
kasıklarda güzel al derim ben beğendim
kızlar 10 tl lik çeki nasıl kazanıyoruz daybuyday de deyin bikazanıyım bari
fikirmetreye üye olacaksın oradan anket dolduruyorsun hediye çeki kodu geliyor site seni yönlendirecektir fikirmetreye bakman yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?