Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya hiç sorma en son nezaman kızartma yediğimi hatırlamıyorum o derece yani diyet yapmaktan gına geldi:))

arkadaşlar ya kaz tüyü yorgan almak istiyorum ama biraz araştırdım çok pahalı gıdık tüyü oranı yüksek olunca ısıtıyormuş çeyiz için olcak siz nasıl yorgan aldınız çeyizinize ?

valla canım ben o kadar anlamıyorum akrilik basit olur olmaz daha tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olabilirler sanırım.

bu arada markafoniden kızartma tencerem ve bıçak setim geldi

bıçak takımın nasıl bievdi dımı. deneme yaptınmı. bdne alcaktım kararsız kaldım anlamadım:S

arkadaşlar ya kaz tüyü yorgan almak istiyorum ama biraz araştırdım çok pahalı gıdık tüyü oranı yüksek olunca ısıtıyormuş çeyiz için olcak siz nasıl yorgan aldınız çeyizinize ?
hemşerimmcim ben bunu aldım bak 2gün önce Downa, Downa Premium Kaz Tüyü Yorgan 155x215 cm | Evimister.com turkcell 25 liralık indirimi yapıyor evimister sitesine 175liraya 12 taksitle aldım iyi kötü bilmiyorum daha gelmedi ama gelince haber veririm sana. açıkçası çok uygun geldi bana %90 gıdı tüyü sonuçta. bi bak istersen.

bıçak takımın nasıl bievdi dımı. deneme yaptınmı. bdne alcaktım kararsız kaldım anlamadım:S

canım iş yerinde teslim aldım bugün o yüzden deneme fırsatım olmadı ama güzel bişeye benziyor o bıçakları koyduğumuz tabanın çoğu demir baya ağır bıçaklarda hafif geldi bana bilmiyorum annem akşam bakar kritiği yapar

tamam canım güle güle kullan. yorumlarını bekliyorum. çok şık duruyor almak istiyorum bnde

Kızlar valla deli oldum ya taşındık biz sipariş verirken Limangodan adresi birgüzel yazmışım saf gibi apartman adını vermemişim ama no belli yani problem olur mu ya ? :26:
Mail attım yetkililere ..
Birde adres değiştirme panelini bulamıyorum sitede vallahi sinirlerim tepeme çıktı
ZAten daha yola bile çıkmadı paketlenmedi sanırım ilgilenirler
Safım ben ya

geçen limangoya kapı aptman numarası verdim ama apartmanı vermeiştim bişey olmadı.
kargocu bizim evi bulamayınca bizim mahlede hemen cepten aradı bni
sıkıntı olmaz bnce

canım bina no yazdıktan sonra adı önemli dğeil bende iş yerine söylüyorum kargoları ama sadece noyu yazıyorum işyerinin adını yazmıyorum. bide zaten sipariş verirken tekrardan adres teyit ediliyor bildiğim kadarıyla o zaman değiştirirsin.

Son düzenleme:

apartman ve daire nosunu yazdıysan problem olucağını sanmıyorum kargocular cin gibi seni bulurlar dert etme

Ay kızlar çok sağolun valla ya .. Bakıyorum şimdi Markafoni Trendyol onlarda girip adres değişikliği yapabiliyorsun .. Ama Limangoda öyle değil ya da ben bulamadım,, deneme açmaçlı sepete at dedim baktım adreb bilgilerini o zaman güncelleyebiliyorsun saçmalık ya .. Buradan ilk defa sipariş verdimde .. Şaşırdım ..
Dediğiniz gibi sıkıntı olmaz inşallah .. Cep numaramda var olmadı ararlar :)

Çok teşekkürler ederim böyle bir saflıgıda nasıl yaptıysam :26:

apartman ve daire nosunu yazdıysan problem olucağını sanmıyorum kargocular cin gibi seni bulurlar dert etme

Evet evet 48/6 aynı böyle yazdım ama apartman adını unuttum

kızlar hani bu aldığınız masaörtüsü vardı ya eline geçen oldu mu? beğendiniz mi kararsız kaldım da ben beyazını istiyorum ama görmeden de karar veremedim:44:

Son düzenleme:
english homedan bunu aldım kızlar mutfak askısı olarak tekli yeterli olur mu bilmiyorum da

kızlar maureravm.com özdilekle anlaşmış çok mutluyum
dün online olarak yazacaktım özdilekle anlaşın artık lütfen diye bi baktım facebooktan özdilek pikeleri gördüm amanın dedim
baska bir şey dileseymişim olacakmıştı yani o derece

iyi de ben siteye giremiyorum. özdilek in pikeleri çok hoş ne güzel bakıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…