- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
verda kampanyasını görmeden almıştım cemin ama güzel kulplu bişey:)
ya hiç sorma en son nezaman kızartma yediğimi hatırlamıyorum o derece yani diyet yapmaktan gına geldi:))
valla canım ben o kadar anlamıyorum akrilik basit olur olmaz daha tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olabilirler sanırım.
bu arada markafoniden kızartma tencerem ve bıçak setim geldi
hemşerimmcim ben bunu aldım bak 2gün önce Downa, Downa Premium Kaz Tüyü Yorgan 155x215 cm | Evimister.com turkcell 25 liralık indirimi yapıyor evimister sitesine 175liraya 12 taksitle aldımarkadaşlar ya kaz tüyü yorgan almak istiyorum ama biraz araştırdım çok pahalı gıdık tüyü oranı yüksek olunca ısıtıyormuş çeyiz için olcak siz nasıl yorgan aldınız çeyizinize ?
Ayy canım hayatımda diyet bilmem ben.Ama sağlık için yediğime dikkat ederim.
bıçak takımın nasıl bievdi dımı. deneme yaptınmı. bdne alcaktım kararsız kaldım anlamadım:S
canım iş yerinde teslim aldım bugün o yüzden deneme fırsatım olmadı ama güzel bişeye benziyor o bıçakları koyduğumuz tabanın çoğu demir baya ağır bıçaklarda hafif geldi bana bilmiyorum annem akşam bakar kritiği yapar
Kızlar valla deli oldum ya taşındık biz sipariş verirken Limangodan adresi birgüzel yazmışım saf gibi apartman adını vermemişim ama no belli yani problem olur mu ya ? :26:
Mail attım yetkililere ..
Birde adres değiştirme panelini bulamıyorum sitede vallahi sinirlerim tepeme çıktı
ZAten daha yola bile çıkmadı paketlenmedi sanırım ilgilenirler
Safım ben ya
Kızlar valla deli oldum ya taşındık biz sipariş verirken Limangodan adresi birgüzel yazmışım saf gibi apartman adını vermemişim ama no belli yani problem olur mu ya ? :26:
Mail attım yetkililere ..
Birde adres değiştirme panelini bulamıyorum sitede vallahi sinirlerim tepeme çıktı
ZAten daha yola bile çıkmadı paketlenmedi sanırım ilgilenirler
Safım ben ya
apartman ve daire nosunu yazdıysan problem olucağını sanmıyorumkargocular cin gibi seni bulurlar dert etme
english homedan bunu aldım kızlar mutfak askısı olarak tekli yeterli olur mu bilmiyorum da Eki Görüntüle 395630
kızlar maureravm.com özdilekle anlaşmış çok mutluyum
dün online olarak yazacaktım özdilekle anlaşın artık lütfen diye bi baktım facebooktan özdilek pikeleri gördüm amanın dedim
baska bir şey dileseymişim olacakmıştı yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?