Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beğenenler kızmsın da diğeri leopar deseni gibi kokoş biraz dalmaçyalı sevimli. havlu için ben o renkleri tercih etmezdim ama senin zevkin tabi

Kızlar bugün heyecanlıyım çünkü nişanlımla ilk defa ev bakmaya gideceğiz akşam. Adamlar hazıranın ilk haftası çıkacakmış bizim düğün temuzuun 2. haftası yetişir mi dayamak döşemek hazırlıklar sizce?

beğenenler kızmsın da diğeri leopar deseni gibi kokoş biraz dalmaçyalı sevimli. havlu için ben o renkleri tercih etmezdim ama senin zevkin tabi

Bende dalmacyalıyı daha çok begendım cnm.Valla havluda da seçenekler arasından onları bulabildim çok çeşit yok malesef.Daha almadım ben de tam karar vermiş değilim :)

Zebra desenli battaniyeden bende var almıştım Mink ten ama kullanmadım tabi çeyize,, dokunmuştum gayet iyiydi sıcacık

Şimdiden planlarsanız tabi yetişir, mobılyanın eşyanın kafanızda seçildiyse aldıysanız oraya taşıması yerleştirmesi için 1 ay yeter de artar bile.

Şimdiden planlarsanız tabi yetişir, mobılyanın eşyanın kafanızda seçildiyse aldıysanız oraya taşıması yerleştirmesi için 1 ay yeter de artar bile.

ben de öyle diyorum alırız bekletiriz ya da belirleriz eve göre ev boşalıp da boyatınca takır takır döşenir gibi bakalım hepimiz bi evlerimize yerleşseydik sıcacık:)

kızlar düğünüm 25 haziranda evimizi tuttuk yerleştirdik ama olmadık işler geldi başımıza koltukları adam teşirini vermiş farkettik değişime gitti mayısın ilk haftası gelcek aldığımız yatak standartlara göre büyük bi yatak fabrikadan gelmesi uzadıkça uzadı nisanın sonunda dedi ama hala ses soluk yok oda masısın ilk yarısı gelcek gibi ev tutarken en az 1.5 ay önceden tutun şansızlıklar gelebilir başınıza bide annem yıllar önce fırfırlı fırfırlı hurçlar almış özene bezene koydular herşeyi içine ama ben vakumlu poşet almıştım herkes gitti doldurdum çektim inanın bazamın altı kapanmıyodu yarısından fazlası boş şuan ve bütün fazlalıkları koydum şu an içine sizede çeyizinizde vakumlu poşet tavsiye ediorum felaket kullanışlı keşke daha fazla alsaymışım...

vakumlu hurçlar içine koyulan eşyalara zarar veriyor diyorlar?
içindekileri kesiyormuymuş neymiş annem aldırtmıyor bana o yüzden öyle bir şey var mı ki gerçekten de?

çeyiz hazırlığı yapıyorum bende nevresimler yatak örtüleri havlular bornozları hepsini aldım. çok zormuş bu hazırlıklar =(
eminönü ucuz olur diye haftasonu oraya gittik çatal kaşık tencere filan baktım aryıldız kullanıyor senelerdir annem illa aryıldız alalım dedi ben hisar istiodum=(
aryıldızın roma tencere setini aldm içiçe girio çok şirin bir takım ama 350 TL'ye zor indirdiler. şimdi firsatmagazasi.com diye bir sitede buldum aynısı üye olanlara 199 TL'ymiş
çok gıcık oldum çoook
arkadaşıma söledim o kendine burdan alcakmış sorunsuz gelirse ürünleri bende sipariş vercem çok uygun fiyatları :S

Canım site çok güvenilir ben de sitedeki arkadaslarım alısveriş yaptılar,gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.

canım ben dün aldım. 199 a
dün baya mail gönderdim. kafama takılan herşeyi sordum. bugunde aradım. ilgililer
eve gelmiş. gidip bakıcam akşam. annem açmış. çok gzl diyor

canım ben dün aldım. 199 a
dün baya mail gönderdim. kafama takılan herşeyi sordum. bugunde aradım. ilgililer
eve gelmiş. gidip bakıcam akşam. annem açmış. çok gzl diyor

yaa kıskançlık yaptım =) çok güzel güvenebilirim ozaman bende
çatal kaşık mı aldın ? işteyim şuan öyle bi bakıyorum göremedim sankim 199 tl 'ye
ama detaylı da bakıcam akşam =) bende alırım inş.

3takım aldım ben.
2tane hawale yaptım. 1 tane k kartı
bana kardeşime arkadaşıma

199 du. sanırım şuan 249 olmuş.

3takım aldım ben.
2tane hawale yaptım. 1 tane k kartı
bana kardeşime arkadaşıma

199 du. sanırım şuan 249 olmuş.

hmmm bakarım googlecumdan en ucuzu nerde hemen çıkıo ne gerek var emınonlerıne =(pfff
ama güvenmek çok önemli eve geldiğini görmeden rahatlayamam =)
seninki hangi model linki varmı ? modeli sade istiyorum ben öyle dallı güllü değil ööö :q

Ar-Yldz Fiore Parlak 89 pr Kutulu atal Kak Bak Seti atal Kak Bak Takmlar firsatmagazasi.com

bundan canım bnmki.. bu fiyata mümkün deil bulamazsın.. kaçırma derim tabi sen bilirsin:)
akşam eve gidince bakcam. yazarım yine buraya

ben dün sabah 199 aldım. öğleden sonra 249 olmuş
üye olursan , indirimli fiyatları görebilirsin

aaaaaa Fiore mi aldın =D
ya çok güzel bu model , parlak alsaydın mutlaka matları zamanda çiziliyormuş :S
işteyim detaylı bakamıyorum akşam 259tl'yse alırım ozaman yavaş yavaş tamamlıyımki diğer hazırlıklara konsantre oliym =P

ben parlak aldım.. matlar zaten bu fiyata deilmiş
çatal bıçağı ar yıldız gibi bi markadan bukdar ucuza halettiğime şaşırıyorum

aryıldızlar indirimdeyken nakitim yoktu benim kredi kartıda burda geçmiyor ne gıcık bi durum neyse zaten sürekli indirime giriyor acelem yok gene denk gelirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…