Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ikiside güzel aslında battaniyelerin tatlımm..
fiyatları nedir canımm??

battaniye 39.90 havlu seti 39.65 cnm
15 tl likte çek vermişler bana kargo da bedava ikisi 64.55 tutuyor yani
Bu arada battaniye Mink'in ve tek kişilik.

Son düzenleme:
Canım bende dediklerinden ikisini begendım ama daha almadım.Bu fiyatlar çeyizevinde canım

çeyizevinde güzel şeyler var geçen sefer epey indirim olmuştu kaçırmıştım gerçi yardımcı olucaklardı ama anneler günü dolayısıyla yine indirim yaparlar diye bekliyorum gerçi benim de çekim var 15 TL lik bende bi bakım ne alabilirim

canım arkadaşların dediği gibi bende çiçekli olan havluyu beğendim. ama bu tarz battaniye renk olarak hoşuma gitmiyor bence başka al tyada gönlüne ne siniyosa öyle yap :))

Canım çift kişilik olmayacagı için sorun degıl aslında misafir için ya da üzerine almalık bir battaniye olsun istiyorum hem de mink battaniyeler sıcak tutuyorlar kaliteleri çok iyi

Canım çift kişilik olmayacagı için sorun degıl aslında misafir için ya da üzerine almalık bir battaniye olsun istiyorum hem de mink battaniyeler sıcak tutuyorlar kaliteleri çok iyi

o zmann damaçyalı olan daha güzel:)

bu arada ben coton boxtan bugün tek kişilik 34,90 tl ye nevresim seti aldım tek kişilik renkeri falan solar mı ki ?

o zmann damaçyalı olan daha güzel:)

bu arada ben coton boxtan bugün tek kişilik 34,90 tl ye nevresim seti aldım tek kişilik renkeri falan solar mı ki ?

Pek bir fikrim yok cnm cotton box için solma gibi şeyler okumustum bazı yerlerde ama hiç kullandıgımız bir marka değil evde de

mail falan gelmedi bana yaa

canım fikirmetre çok da sağlam değil bazılarına oluyo bazılarına olmuyo bende de hata vermişti

Kızlar fikirmetrete üye olup anketi doldurdum ama 0 puan verdi neden acaba?

aynısı aynısı kaynımda da var :)))

canım ben bunun dalmaçyalısını aldım çift kişiliğini bu da çift kişilik mi? kesinlikle tavsiye ederim yumuşacık ve açınca çok güzel ben bide notalısını almıştım tek kişilik siyah beyaz o da harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…