aryıldızlar indirimdeyken nakitim yoktu benim kredi kartıda burda geçmiyor ne gıcık bi durumneyse zaten sürekli indirime giriyor acelem yok gene denk gelirim inş.
aryıldızlar indirimdeyken nakitim yoktu benim kredi kartıda burda geçmiyor ne gıcık bi durumneyse zaten sürekli indirime giriyor acelem yok gene denk gelirim inş.
ben akşam denk gelcm inşallah ya herşeyi hemen halletmek istiyorum çıksın aradan diye =S
hep sade modelleri seçicem daha minimalist ürünler istiyorum
ilk aylar sırf yemek yapmayı deneyeceğim için ziyan olsun istemiyorum tencereler =) uygun hangisiyse onu alcam
tencere beğendim bi tane ama indirimde değil sanırırm
Ar-Yldz Flamingo Prestige 5'li Tencere Seti elik Tencere Takmlar firsatmagazasi.com
canım kullandımı bievi:)
canım akşam annemde baktı beğendi ama denemedim çünkü güzel paketlemişlerdi hepsini tek tek bidaha açmak istemedim. uygun fiyata denk gelirsen al bence 39 tl ye geldi bana daha sonradan bi arızası çıkarsada o kadar üzülmem :)
evet keşke bnde alsaydım.. hani sonuçta 150 tl vermicem. kötü çıkarsada atarım giderim. keşke alsaydım:)
millettt coton box kullanan hiç yok mu aranızda biriniz çıksın çok kaliteli iyi bende aldım çeyizime desin lütfenn
Canım cotton box tan alacak olsam satenlerini tercih ederdim.Pamuk satenler diğerlerine göre kullanıslı oluyor hemde renkleri daha az solar gibime geliyor.Benim de begendıgım modeller var ama pamuk saten
millettt coton box kullanan hiç yok mu aranızda biriniz çıksın çok kaliteli iyi bende aldım çeyizime desin lütfenn
Canım ben aldım ama çeyizime aldım daha kullanmadım hiç .. Fakat güzel memnun yorumlar dogrultusunda aldım iyi deniyor arastırmıstım ..
Geldiğinde açıp inceledim güzeldi yumusacıktı ,,,,solarmı bilmiyorum ama yok ya solmasın solmasın
Eki Görüntüle 396291
Ben bunu aldım kapitoneli 4 mevsim
bende tek kişilik nevresim takımı aldım fiyatı uygun geldi 34,90 misafir için . dört mevsim de istiyorum da ona gelene kadar sırada bi sürü şey var:)
anneler günü yaklaşıyor. alışveriş sitelerinden kendilerine yakışır bir indirim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?