- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
- 116
canım aynı durumdayız vallaMarkafoniden ayın 16sında sipariş vermiştim.
Teslimat tarihi 26-28 arası.
Hala gelmedi günlerdir bekliyorum.
Msj atıyorum sürekli otomatik msj atıp gönderiyorlar.
İyice gözümden düştüler.
Sinirlerim çok bozuk!
Tutturmuşlar bi 3 gün 3 gün sonra hangi 3 gün bu kahretsin ya ..
Tedarik edemedinse söyle iptal edeyim hayret birşey ya.
Sert dille msj yazdım.
Her msj otomatik ya.
Bu kadar mı bariz belli olur.
Terbiyesizler !
Eki Görüntüle 402842 Eki Görüntüle 402843 Eki Görüntüle 402844 Eki Görüntüle 402845
kızlar sizce hangisi güzel günlük olarak çok kararsız kaldım siyah olmasın istiyorum ama su bardaklarım var ikeadan sıyah beyaz kafam karıstı
altıncıcadde sitesinde çeki olan var mı kızlar dün bakmadım bugün baktım alacaklarım var keske dun alsaydım kargo parası yoktu haftasonu kötü oldu şimdi 6 lirada kargo parası
canım aynı durumdayız vallabende o tarihte siparişlerimi verdim 6 parçadan ses seda yok aradım faturalarda sorun var çarşamba gününe göndercez diolar ama hiç inanmıyorum:44:
Kzılar bonvagon'a üye olmayanları davet edebilirim
Bende alışveriş yaptım güvenilir ve tek sepette alabiliyorsun ürünleri
canım beni davet edersen çok sevinirim neler var bi bakıyımKızlar Bonvagon.comu tavsiye edebilirim.
Demin görüştüm daha yetkilileriyle.
2 farklı kampanyadan tek bi sepette sipariş verebiliyorsun çok güzel birşey.
Ve ürün yelpazesi daha modern ve geniş.
Değişik ürünler var seviyorum iyice arastırdım bi yamukluga denk gelmedim sizlerlede paylasmak istedim.
Demin aradım dedim ki, 2 farklı kampanyadan aldım 2si ayrı ayrı mı gelecek farklı zamanlarda yoksa tek bir kargoda mı ?
Bir pakette hepsi gelecek hanımefendi dedi.
Burayı sevdimÇokta cici şeyler var artık takipçisi olucam.
Bencede mor.
Siyah beyazda hoş ama ben bir Fenerbahçeli olarak siyah beyazlı şeyleri tercih etmiyorum
Takım ruhumu taşıyorum
Sarı kırmızı bile yanyana görsem cezbetmez
canım model olarak bilmiyorum ama philips den sasma eger philips alamıyorsanda delongni alKızlar ütü almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?Aklımda bir tek Philips GC4870 var
lokum mu ay çok güzel güle güle kullan çok beğendim canımbir mor sever olarak tabiki mor diyorum:))
bu arada morhipodan aldığım coton box nevresimim geldi paketi ufacık:) bide lokum koymuşlar afiyetle yedim:)Eki Görüntüle 402902
geç gönderiyorlar artık cidden bi haller olducanım aynı durumdayız vallabende o tarihte siparişlerimi verdim 6 parçadan ses seda yok aradım faturalarda sorun var çarşamba gününe göndercez diolar ama hiç inanmıyorum:44:
benimde biri geç biri iptal oldu inş bu geleceklere bir şey olmaz yoksa harbi bombalarımmarkafoniye bu aralar bişey oldu zaten iyice cozuttubenim de bi ürünü mü hem geç hem de yanlışş gönderdiler çok iyi derken nazara geldiler garibimler
gsm_lee canım özelden adresini mail at hemen ekliyorum
gönderdin canım
kızlar grupondan çek alan var mı peşin fiyatına mı alıyoruz o çekleri yoksa fazla alınca taksit yapıyorlar mı
ayrıca grupon çeki olan var mı
Eki Görüntüle 402994 Eki Görüntüle 402995 Eki Görüntüle 402996 Eki Görüntüle 402997 Eki Görüntüle 402998
Bunları aldım ben Bonvagondan :)
Güzel günlerde kullanalım inşallah hepimiz çeyizliklerimizi
canım kelebekliye bittim hala devam edıyor mu kaca aldın
groupondan çek aldım onayladım bır sey gelmedı kızlar fırsatlara tıkladım bı fırsat yakalamadınız dıyor yapamadım mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?