Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım aynı durumdayız valla bende o tarihte siparişlerimi verdim 6 parçadan ses seda yok aradım faturalarda sorun var çarşamba gününe göndercez diolar ama hiç inanmıyorum:44:

altıncıcadde sitesinde çeki olan var mı kızlar dün bakmadım bugün baktım alacaklarım var keske dun alsaydım kargo parası yoktu haftasonu kötü oldu şimdi 6 lirada kargo parası

Canım bence siyah güzel
altıncıcaddeyi sende duydum
üye olana kupon veriyorlarsa olayım vereyim sana
zidaya var bende birde evimister var

bende trendyol kargo çeki arıyorum ama bulamadım

markafoniye bu aralar bişey oldu zaten iyice cozuttu benim de bi ürünü mü hem geç hem de yanlışş gönderdiler çok iyi derken nazara geldiler garibimler

Kzılar bonvagon'a üye olmayanları davet edebilirim
Bende alışveriş yaptım güvenilir ve tek sepette alabiliyorsun ürünleri

canım aynı durumdayız valla bende o tarihte siparişlerimi verdim 6 parçadan ses seda yok aradım faturalarda sorun var çarşamba gününe göndercez diolar ama hiç inanmıyorum:44:

Sen hangi kampanyadan aldım canım ben violet angel.
Aradım söylendim valla bu hafta içi kesinlikle göndercez dediler.
Bazı kişilere ürünleri ulasmıs ben eksik kalmısım pehh

Kızlar vipdukkanda gob london var biliyor musunuz bu markayı gözlük almak istiyorum da :44::44:

Kzılar bonvagon'a üye olmayanları davet edebilirim
Bende alışveriş yaptım güvenilir ve tek sepette alabiliyorsun ürünleri

Evet bende çok memnun oldum gerçekten güzel ya hoşuma gitti ...

canım beni davet edersen çok sevinirim neler var bi bakıyım

Bencede mor.
Siyah beyazda hoş ama ben bir Fenerbahçeli olarak siyah beyazlı şeyleri tercih etmiyorum
Takım ruhumu taşıyorum
Sarı kırmızı bile yanyana görsem cezbetmez

hehehehe bende beşiktaşlıyım ama yemek sofrasında siyay uygun olur mu diye düşünemkteyim aslında çok renkli şeylerı severım mor pembe sarı mavı fakat su bardagımda sıyah beyaz takım olustururmuyum dıye dusunmekteyım ama bı yandan da kahverengı ve morda hoşuma gidiyor kafam karıştı
Kızlar ütü almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?Aklımda bir tek Philips GC4870 var
canım model olarak bilmiyorum ama philips den sasma eger philips alamıyorsanda delongni al
bir mor sever olarak tabiki mor diyorum:))

bu arada morhipodan aldığım coton box nevresimim geldi paketi ufacık:) bide lokum koymuşlar afiyetle yedim:)Eki Görüntüle 402902
lokum mu ay çok güzel güle güle kullan çok beğendim canım
geç gönderiyorlar artık cidden bi haller oldu
markafoniye bu aralar bişey oldu zaten iyice cozuttu benim de bi ürünü mü hem geç hem de yanlışş gönderdiler çok iyi derken nazara geldiler garibimler
benimde biri geç biri iptal oldu inş bu geleceklere bir şey olmaz yoksa harbi bombalarım

gsm_lee canım özelden adresini mail at hemen ekliyorum

Bonvagon da tantitoni var kızlar hemen ordan alacaklarımı aldım çünkü kendi sitesinde çok pahalı
Ben onun o tavalarına hastayım

Bonvagonu ben netten arastırdım facesinden falan baktım geçmiş ürünlerini gördüm güzel şeyler geliyor deli gibi sürekli bakıyorum
Neyse ya biri çıkıp dicek şimdi reklammı yapısoun hacı
Yok reklam değil valla sizde bakın bayılcaksınız :)
Güzel ev eşyaları kestirdim gözüme umarım kampanyaları tekrar yaparlar

Tatlım belki yemek masasında siyah beyaz sert kaçar diye düşünüyorsun dogrudur bende koyu sevmiyorum çok ama mor olanı çok tatlıymış gerçekten :)

gsm_lee canım özelden adresini mail at hemen ekliyorum

gönderdin canım
kızlar grupondan çek alan var mı peşin fiyatına mı alıyoruz o çekleri yoksa fazla alınca taksit yapıyorlar mı
ayrıca grupon çeki olan var mı

Son düzenleme:

Bunları aldım ben Bonvagondan :)
Güzel günlerde kullanalım inşallah hepimiz çeyizliklerimizi

Son düzenleme:
gönderdin canım
kızlar grupondan çek alan var mı peşin fiyatına mı alıyoruz o çekleri yoksa fazla alınca taksit yapıyorlar mı
ayrıca grupon çeki olan var mı

Davet etttim canım seni gelir birazdan.

canım kelebekliye bittim hala devam edıyor mu kaca aldın

Canım dün bitti ya keşke söyleseydim
Temin ederdin sende ama dediğim gibi burayı takip et ben begeniyorum vitrinlerini.
Barine Home / 4.99 canım fiyatı.
Ölçüsü 30x50.

Rica edersek tekrar ederler belkide kampanyayı oluyor ya bazen.
Geldimi davet canım ben gönderdim bi kaç kere link attım.
Bazen geç geliyor.

groupondan çek aldım onayladım bır sey gelmedı kızlar fırsatlara tıkladım bı fırsat yakalamadınız dıyor yapamadım mı acaba

Evimisterden alışveriş yapan var mı daha önce. Ben bu kadar saçma sapan işleyen bir sistem görmedim kaç günde gönderiyorlar bunlar ürünleri bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…