benim hep 100 tl üzerine ürün aldım geçerli oldu 60 liraya oldu dıyorlar ama kullanım şartları değişmiş
canım pahalı ürünlerde 25 tl lik indirim daha karlı bence tefal tava aldım bende
boşa gitmesin dersen korkmaz arzum tefal tost makinesi çaydanlık tava seramik tava onlara bak derim eğer almadıysan çeyizine
benim 15 tl lik çekim var 50 tlye bsy bulamadım
aslında tost makinesi beğendim 25 tl lik çek olsa iyi olurdu ama kullandım bakalım kullanmayan olursa alırım olmazsa almam artık
farklı hesaplardan davet et kendini balım
benim 15 tl lik 4 çekim vardıda ben onların süresini geçirdim çeyizime herşeyi indirim kuponlarıyla aldım
akşam gürallardan bardak alayım 25 tl lik çekelrim var westingde davet edince 25 tl vceriyor 50 tl lik alışverişlere canım
Günahlarını aldım sinirlendim canım yaa.Hemen parlıyorum üzüldüm bak şimdi.Canım evimister
canım 115 parçalı olandan mı aldın milanonun nescafe ve dondurma kasıgı nasıl foto cekıp koyman mumkun mu
canım sende 115 parcalıktan aldıysan nescafe ve dondurma kasıgını merak edıyorum foto cekmenız mumkunmu yada anlatsan çay kasıgıyla aynımı tipi fln
güle güle kullan canım
merhaba kızlar nasılsınız altıncıcadde.com sitesinden alıs verıs yapan var mı westw,ng gibiyse ben hiç almayım
ayrıca hisar gold teflon tencere setimi sedefimi sizce kızlar
Eki Görüntüle 399460 Eki Görüntüle 399461 [/QUOTE
canım ben bunun sedefini aldım görünce bayılmıştım zevk tamamen işte kızlar genelde altını şık demişler bana da klasik gelmişti ben mutfağı çok klasik düşünmediğim için sedef daha konforlu bi görüntü veriyo bence.
çatal kaşık seti olarak da mercury aldım
evet fiyatları uygun ama guvenemedimfiyatları çok uygunmuşalışveriş yapan yok galiba:26:
canım bende sedefı beğendim tavalarımda tefal beyaz uyar dıye dusundum altın rengini ablam aldı aynı olmasın dedım aslında hep altın rengı ıstıyordum taki bunu görene kadarmerhaba kızlar nasılsınız altıncıcadde.com sitesinden alıs verıs yapan var mı westw,ng gibiyse ben hiç almayım
ayrıca hisar gold teflon tencere setimi sedefimi sizce kızlar
Eki Görüntüle 399460 Eki Görüntüle 399461
canım ben bunun sedefini aldım görünce bayılmıştım zevk tamamen işte kızlar genelde altını şık demişler bana da klasik gelmişti ben mutfağı çok klasik düşünmediğim için sedef daha konforlu bi görüntü veriyo bence.
çatal kaşık seti olarak da mercury aldım
Eki Görüntüle 400796
kzılar ne oldu bilin markafoniden iptal edilen yatak örtüm bugün tekrar kampanyalara girmiş aradım saydım sövdüm dedimki madem kampanyaya koyacaksınız neden gordemıyorsunuz dedım onlarda baska tedarıkcıden saglanınca olmuyor dedı cekimi kullanabılırmıyım dedim tabı açık konumda dedi 10 tl likte ındırım cekı vermısler
şimdi alırsanız gonderırız dedi
aldım 25 +10 tl ındırım oldu yanı bu sıkıntıyı çektim sonucunda 10 lıra daha ındırımlı almıs oldum
göndersinlerde baska bır sey ıstemıyorum cok begenmıstım çünkü
paylaşssana canım yatak örtüsünüü
yazıyı okuyamadım ama anladım içeriğiniKızlar sitede gezerken rastladım.Amacım moralinizi bozmak değil sadece sevdiklerinizin değerini bilin demek istedim(
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/510978-sevgilim-oleli-3-yil-oldu.html
Eki Görüntüle 401849 pembe pembe servis setim geldi daybuyday dan son siparişimm çokkk güzel aşık oldum
güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?