Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım pahalı ürünlerde 25 tl lik indirim daha karlı bence tefal tava aldım bende
boşa gitmesin dersen korkmaz arzum tefal tost makinesi çaydanlık tava seramik tava onlara bak derim eğer almadıysan çeyizine
benim 15 tl lik çekim var 50 tlye bsy bulamadım
aslında tost makinesi beğendim 25 tl lik çek olsa iyi olurdu ama kullandım bakalım kullanmayan olursa alırım olmazsa almam artık

farklı hesaplardan davet et kendini balım

benim 15 tl lik 4 çekim vardıda ben onların süresini geçirdim çeyizime herşeyi indirim kuponlarıyla aldım

akşam gürallardan bardak alayım 25 tl lik çekelrim var westingde davet edince 25 tl vceriyor 50 tl lik alışverişlere canım

westwingde bı ablamın 25 bırde benım 25 +20 lıralık cekım var westwinge tövbe ettim
birde 50 lıraya gecerlı onlar ondan 25 ondan 25 derken kart göcuyor

yok canım 89 parçalı olanı aldım ben

fiyatları çok uygunmuş alışveriş yapan yok galiba:26:
evet fiyatları uygun ama guvenemedim
canım bende sedefı beğendim tavalarımda tefal beyaz uyar dıye dusundum altın rengini ablam aldı aynı olmasın dedım aslında hep altın rengı ıstıyordum taki bunu görene kadar

altıncıcadde fırsatını kacırdım fırsatmagazası sıtesınden alacagım dıye onlarda fazla ınmedi halbuki ellerinde de bi tane kalmiş ne varkı ınseler sanki ölürler
çatal bıcakta milano diyor erkek arkadaşım bende mambayı begendım çatalı farklı
mercuryde hosuma gıdıyor ama ınce olanlardan korkuyorum ben çocugun falan gözlerine girecek diye öyle bi paranoyam var

Son düzenleme:
kzılar ne oldu bilin markafoniden iptal edilen yatak örtüm bugün tekrar kampanyalara girmiş aradım saydım sövdüm dedimki madem kampanyaya koyacaksınız neden gordemıyorsunuz dedım onlarda baska tedarıkcıden saglanınca olmuyor dedı cekimi kullanabılırmıyım dedim tabı açık konumda dedi 10 tl likte ındırım cekı vermısler
şimdi alırsanız gonderırız dedi
aldım 25 +10 tl ındırım oldu yanı bu sıkıntıyı çektim sonucunda 10 lıra daha ındırımlı almıs oldum
göndersinlerde baska bır sey ıstemıyorum cok begenmıstım çünkü

paylaşssana canım yatak örtüsünüü

paylaşssana canım yatak örtüsünüü

bende merak etmiyor deilim hadi bekliyoruzzz

bu kızlar ben çok beğendim kelebekli böcüklü kedili şeylere bayılıyorum zaten
mobilyalarda country tarzı olacağı için uygun olur diye düşündüm çok pahalı bir şeyde istemiyorum köpeğim olduğu için sürekli yıkanacak zaten

Son düzenleme:
kızlar altıncıcadde sitesinde ve vipdükkanında çeki olup kullanmayacak varsa verirse çok sevinirim

kızlar bu fırsatmagazası.com sitesinden kutulu çatal kaşık seti alan var mı kutulu dedikleri karton kutulu mu oluyor

canlar size bir şey danıscam ben korkmaz tombik jr çelik tencere setinden aldım 2 adetde tefalden wook ve grill tavası aldım
evde iki tanede çiçekli pilav tenceresi ve çorba tenceresi var oriflameden hediye gelmişti
sizce daha benim tencere almama gerek var mı
aklım hisar teflon setinde sedefli olanda
annemde büyük çelik tenceren olması lazım diyor ev tencere dolup taşacak napıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…