Evimisterden alışveriş yapan var mı daha önce. Ben bu kadar saçma sapan işleyen bir sistem görmedimkaç günde gönderiyorlar bunlar ürünleri bilgisi olan var mı
burdaki yorumlara ve bizzat tecrübeme dayanarak şunu söleyebilirim ki ellerinde ürün varsa hemen gönderiyorlar ama stokda yoksa temin edilene kadar bekletiyorlar. bence bir mail at durumu öğren
canım aldım sonunda yapabildim teşekkür ederim 4 tane aldım günlük yemek takımıyla kahvaltı seti alacaktım çok iyi oldu çok sağol bana mail gelmiş ama dikkat etmemişimCanım kampanya bitiminde geliyordu diye hatırlıyorum emin misin alımı sagladıgına?
benim aldıklarımın bazıları ertesi gün geldi bazısı 3 5 günde geldi son bi siparişim 2 haftadır gelecekEvimisterden alışveriş yapan var mı daha önce. Ben bu kadar saçma sapan işleyen bir sistem görmedimkaç günde gönderiyorlar bunlar ürünleri bilgisi olan var mı
kızlar maureavm.com sitesinden 10 liralık çekim var bugün bitiyor süresi isteyene verebilirim
kızlar maureavm.com sitesinden 10 liralık çekim var bugün bitiyor süresi isteyene verebilirim
burdaki yorumlara ve bizzat tecrübeme dayanarak şunu söleyebilirim ki ellerinde ürün varsa hemen gönderiyorlar ama stokda yoksa temin edilene kadar bekletiyorlar. bence bir mail at durumu öğren
%10 canım verdim arkadasa10 Tllik mi yoksa %10 mu canım?
%10 canım verdim arkadasa
canım ben royal windsor ve evim ben butiklerinden bakır cezveler katlı kurabiyelikler çerezlikler ce fanus almıştım sen ne almuştın acaba? bide avea çekleriyle almıştım:)) ondan mı göndermiyceklerki acaba diyorum seninde mi öyleydiki?Sen hangi kampanyadan aldım canım ben violet angel.
Aradım söylendim valla bu hafta içi kesinlikle göndercez dediler.
Bazı kişilere ürünleri ulasmıs ben eksik kalmısım pehh
Kızlar hangisi?
Biri polo diğeri cotton box
Eki Görüntüle 403113 Eki Görüntüle 403112
Bana kalırsa kırmızı daha hoş ama cotton box a pek güvenemiyorum
Banada gelmiş bende battaniye aldım da ondan sordum bana %10 gelmişti
Polo canım bunun aynısından bende aldım resimdekinden çok daha güzel
canım ben royal windsor ve evim ben butiklerinden bakır cezveler katlı kurabiyelikler çerezlikler ce fanus almıştım sen ne almuştın acaba? bide avea çekleriyle almıştım:)) ondan mı göndermiyceklerki acaba diyorum seninde mi öyleydiki?
Kupon kodunu nereden giriyoruz ya bulamadım :44::44:
Sen ne kadara aldın cnm bir de bu pamuk saten mi
Canım tam hatırlamıyorum
Ben çok sık polodan alışveriş yapıyorum
onu aldığımda int almadım Polo homeden aldım Kipanın içinde
2.üründe %50 filan vardı
indirimsiz sanırım 180 civarı filandı
Bana 89 tl ye gelecek diğeri de 98 e.Erkek arkadasım begenmedi kırmızı dedi :))
Benim aldıklarımda hep açık renkler aslında o yüzden kırmızı daha ilgi çekici geldi bana da ama alıp almamak arasında kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?