Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bonvagondan alışveriş yapanınız var mıııııııı ???

canım ne zamandır girmiyordum şimdi gördüm aynı şey benimde başıma geldi evim & ben den ecobella home marka yatak örtüsü sipariş ettim hiç bilgi vermeden iptal etmişler.. ve bende bi baktım yniden satışta...
markafoni gözümden düştü söyleyecek sözüm yok...

canım ben saydım sövdüm tedarikci firmadan falan dediler sonra görünce aradım cidden böyle dedim ne ayak hani elinizde yoktu madem var niye göndermiyorsunuz oglan cok bozuldu öyle diyince bi afalladı yeni tedarikciyle anlastık sorun yasatanlarla calısmıyoruz zaten dedı bende alıcam ıns bundada öyle olmaz dedim ben sımdı nasıl guvenıp alıs verıs yapıcam ya bundada olursa olmaz falan dedide geçirştirmek için bende derim eger ıptal olursa harbi acar ana avrat sayarım yani o kadar diyorum

canım biri 25 parça diğer 42 parça ondan fark var sanırım bide ellerinde çok olanları parça sayısı fazlada olsa indirimli koyuyorlar satılsın diye
bence cok guzeller begendıysen al derim
biz alıs verıs yaptık ertesı guun sapa saglam elimizdeydi

Son düzenleme:

teşekkürler canım. benim aklımı karıştıran 25parça daha pahalı 42 parça daha ucuz alayım ozamn ben:)

kimsecikler yok cidden çeyiz olayına ara verildi sanırım
vipdükkandan çeki olan var mı

Markafoniden ayın 16sında sipariş vermiştim.
Teslimat tarihi 26-28 arası.
Hala gelmedi günlerdir bekliyorum.
Msj atıyorum sürekli otomatik msj atıp gönderiyorlar.
İyice gözümden düştüler.
Sinirlerim çok bozuk!
Tutturmuşlar bi 3 gün 3 gün sonra hangi 3 gün bu kahretsin ya ..
Tedarik edemedinse söyle iptal edeyim hayret birşey ya.
Sert dille msj yazdım.
Her msj otomatik ya.
Bu kadar mı bariz belli olur.
Terbiyesizler !

Madem öyle aradım saydım saydım saydım gördüler dünyanın kaç bucak oldugunu.
Bu hafta içinde mutlaka ürünüm gelecekmiş tedarikçi firmayla sorun yaşamışlar.
Hadi bakalım bekliyorum dedim, eğer tekrar gelmezse sizi rahatsız edeceğim dedim.
Saf olsak varya öyle bekletir bunlar ilginç

kızlar sizce hangisi güzel günlük olarak çok kararsız kaldım siyah olmasın istiyorum ama su bardaklarım var ikeadan sıyah beyaz kafam karıstı

altıncıcadde sitesinde çeki olan var mı kızlar dün bakmadım bugün baktım alacaklarım var keske dun alsaydım kargo parası yoktu haftasonu kötü oldu şimdi 6 lirada kargo parası

Son düzenleme:
Kızlar Bonvagon.comu tavsiye edebilirim.
Demin görüştüm daha yetkilileriyle.
2 farklı kampanyadan tek bi sepette sipariş verebiliyorsun çok güzel birşey.
Ve ürün yelpazesi daha modern ve geniş.
Değişik ürünler var seviyorum iyice arastırdım bi yamukluga denk gelmedim sizlerlede paylasmak istedim.
Demin aradım dedim ki, 2 farklı kampanyadan aldım 2si ayrı ayrı mı gelecek farklı zamanlarda yoksa tek bir kargoda mı ?
Bir pakette hepsi gelecek hanımefendi dedi.
Burayı sevdim Çokta cici şeyler var artık takipçisi olucam.

altıncıcadde sitesinde çeki olan var mı kızlar dün bakmadım bugün baktım alacaklarım var keske dun alsaydım kargo parası yoktu haftasonu kötü oldu şimdi 6 lirada kargo parası

Benim yok canım kullanmıyorum orayı ben.

Kızlar ütü almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?Aklımda bir tek Philips GC4870 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…