kzılar ne oldu bilin markafoniden iptal edilen yatak örtüm bugün tekrar kampanyalara girmiş aradım saydım sövdüm dedimki madem kampanyaya koyacaksınız neden gordemıyorsunuz dedım onlarda baska tedarıkcıden saglanınca olmuyor dedı cekimi kullanabılırmıyım dedim tabı açık konumda dedi 10 tl likte ındırım cekı vermısler
şimdi alırsanız gonderırız dedi
aldım 25 +10 tl ındırım oldu yanı bu sıkıntıyı çektim sonucunda 10 lıra daha ındırımlı almıs oldum
göndersinlerde baska bır sey ıstemıyorum cok begenmıstım çünkü
canım ben saydım sövdüm tedarikci firmadan falan dediler sonra görünce aradım cidden böyle dedim ne ayak hani elinizde yoktu madem var niye göndermiyorsunuz oglan cok bozuldu öyle diyince bi afalladı yeni tedarikciyle anlastık sorun yasatanlarla calısmıyoruz zaten dedı bende alıcam ıns bundada öyle olmaz dedim ben sımdı nasıl guvenıp alıs verıs yapıcam ya bundada olursa olmaz falan dedide geçirştirmek için bende derim eger ıptal olursa harbi acar ana avrat sayarım yani o kadar diyorumcanım ne zamandır girmiyordum şimdi gördüm aynı şey benimde başıma geldi evim & ben den ecobella home marka yatak örtüsü sipariş ettim hiç bilgi vermeden iptal etmişler.. ve bende bi baktım yniden satışta...
markafoni gözümden düştü söyleyecek sözüm yok...
kızlar uzun zamandır hisar çay setlerinden istiyordum. çeyizevi adlı sitede gayet uyguna buldum.
birinci sorum burdan alışveriş yapanınız oldumu? güvenilirmi?
ikincisi aynı modelde 25 parça olan set 320tl iken;
HSAR MONACO OVAL 25 PARA AY SET ay Ve Kahve Grubu - ay Setleri ceyizevi.com
42 parça olan set 288tl;
HSAR MONACO 42 PARA AY SET ay Ve Kahve Grubu - ay Setleri ceyizevi.com
linklerini koydum bakıp bana fikir verebilirmisiniz kızlar aklım karıştı?
canım ben saydım sövdüm tedarikci firmadan falan dediler sonra görünce aradım cidden böyle dedim ne ayak hani elinizde yoktu madem var niye göndermiyorsunuz oglan cok bozuldu öyle diyince bi afalladı yeni tedarikciyle anlastık sorun yasatanlarla calısmıyoruz zaten dedı bende alıcam ıns bundada öyle olmaz dedim ben sımdı nasıl guvenıp alıs verıs yapıcam ya bundada olursa olmaz falan dedide geçirştirmek için bende derim eger ıptal olursa harbi acar ana avrat sayarım yani o kadar diyorum
canım biri 25 parça diğer 42 parça ondan fark var sanırım bide ellerinde çok olanları parça sayısı fazlada olsa indirimli koyuyorlar satılsın diye
bence cok guzeller begendıysen al derim
biz alıs verıs yaptık ertesı guun sapa saglam elimizdeydi
ortalık çok sessizz
Eki Görüntüle 402842 Eki Görüntüle 402843 Eki Görüntüle 402844 Eki Görüntüle 402845
kızlar sizce hangisi güzel günlük olarak çok kararsız kaldım siyah olmasın istiyorum ama su bardaklarım var ikeadan sıyah beyaz kafam karıstı
altıncıcadde sitesinde çeki olan var mı kızlar dün bakmadım bugün baktım alacaklarım var keske dun alsaydım kargo parası yoktu haftasonu kötü oldu şimdi 6 lirada kargo parası
Eki Görüntüle 402842 Eki Görüntüle 402843 Eki Görüntüle 402844 Eki Görüntüle 402845
kızlar sizce hangisi güzel günlük olarak çok kararsız kaldım siyah olmasın istiyorum ama su bardaklarım var ikeadan sıyah beyaz kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?