Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar fark ettiniz mi evimister sitesi 25 tl lik çeki yapınca fiyatları artırmıs arcelık kahve makınesı 99 lıraydı 125 tl olmus

kızlar fark ettiniz mi evimister sitesi 25 tl lik çeki yapınca fiyatları artırmıs arcelık kahve makınesı 99 lıraydı 125 tl olmus

Canım belki bazı şeylerde yapmışlardır ama çoğu şey normal fiyatta ben de mikser aldım normalde de fiyatı 89 du evimisterde de 89 du 25 TL çekle indirimle almış olmuştum.

Canım belki bazı şeylerde yapmışlardır ama çoğu şey normal fiyatta ben de mikser aldım normalde de fiyatı 89 du evimisterde de 89 du 25 TL çekle indirimle almış olmuştum.

gntrcll kampanyası varken 25 tl cek verırken alacaktım 99 tl ıdı vaazgecırdı annem hedıye gelir fln dıye sımdı 125 olmus aklımdada kaldı

Oh be Markafoni kargoya vermiş ürünümü bunları kalaylamak lazım arada işe yaradı

ya bu çekleri nerden buluyorsunuz nolur bana da söyleyin

canım evimister.com sitesine gir üye ol 25 25 iki çek veriyorlar indirim
maureavm de uye ol kk lıyım de her alıs verıste %5 indirim yapıyor ayrıca kampanyaları oluyor maılıne cek gelıyor öyle yanı üye olmak istersen ben sana davetiye atarım maıl adresini ver üye olmazsan haber alamıyorsun çogundan

arkadaşlar evimister.com sitesinden yanlışlıkla çift kişilik yerine tek kişilik yorgan almışım. ürün daha kargoya çıkmadan mail atıp dedim ki iptal edebiliyorsanız şu aşamada iptalini yapın çift kişiliğini alacağım. onlarda onay mesajı gönderdiler iptal ettik diye ve ben de çift kişiliğin siparişini verdim. buraya kadar her şey normal di mi? 2 gün önce geldi kargo açtım baktım ve içinden iptal ettiklerini söyledikleri tek kişilik olan yorgan çıktı. aradım geri yollayın karşı taraf ödemeli olarak, sizin iptal işleminiz zaten yapılmış ürün yanlışlıkla gönderilmiş dediler. buraya kadar da hadi neyse fakat bir de baktım ki siparişini vermiş olduğum çift kişilik olan yorganın yerinde de yeller esiyor. siparişlerim bölümünde hiç sipariş vermediniz yazıyor. yani yapacakları tek iş bu iken onu da yüzüne gözüne bulaştıran bu siteden bence uzak durun. şu an bir yanıt gelmedi. Ama eğer o çift kişilik yorganın parasını iade etmeden siparişi sildilerse o kısımdan,o zaman 1 dakika bile düşünmeden tüketici hakları mahkesine başvuracağım. bu kadarcık işlemi yapamayan beceriksiz ve acemi bir site kapatılmalı

canım inş. maduriyetin bir an önce giderilir. çok sinir bi durum evimisteri çok duydum aöa alışveriş yapmadım hiç bu saatten sonrada yapmam heralde.

benimde morhipo dan aldığım coton box nevresim takımının çarşaf ve yastığı çıkmadı bugün iade edicem oysa ne heveslerle almıştım

paket o yüzden minicikmiş demek lokumu da geri istemesinler şaka bi yana üzüldüm böle iadelerde insanın canı sıkılıyor genelde aynı şeyden şikayetçiyiz ürünler ya geç geliyor ya da yanlış talep fazla olunca kafaları karıştı alışık deilllermiş demek

ya evet arkadaşım sakın ama sakın alışveriş yapmayın o siteden(evimister.com) o kadar vasatlar ki şimdi aradım bana mail atıp iptal ettik dedikleri halde gönderdikleri ürünü geri yollamıştım çünkü o müşteri hizmetlerindeki kız bana ürün bedeli kartınıza iade edilmiş fakat ürünü yanlışlıkla yollamışız demişti oysa şimdiki adam telefonda neden belirtmeden göndermişsiniz ürünü o yüzden iptal işleminiz yapılmamış diyor. diyorum ben zaten ürün daha kargolanmadan siz bana göndermeden önce iptal ettim siz göndermişsiniz iptal ettiğim ürünü diye neden belirticektiniz diyo hala,arkadaşınız yaptığını söyledi ordan iptal işlemini söyleseydi ozaman neden belirtmem gerektiğini diyorum saçma salak cevaplar. bir de diğer aldığım ve 'siparişlerim' kısmında gözükmeyen çift kişilk yorgan da kargodaymış alın bu takip numaranız ordan takip edin diyo böyle saçma şey mi olur ya.
morhipodan bende bi kaç bişi almıştım yakında gelicek bakalım umarım o sorunsz olur. yani ben sürekli olarak her şeyimi internetten aldım ama bir daha trendyol ve markafoniden şaşmayacağım. onlarla hiçbir problem yaşamıyorum. beğenmedin mi çat geri gönder anında paranı iade ediyorlar

Canım hiç telaş yapma bende benzer bir durumla karşılaştım evimisterde ben de çift kişilik yorgan aldım hediye çekiyle kabul etmedi ilk çeki bende diğer çekimi denedim onunla aldım bir baktım siparişlerim de kredi kartımdan iki kere çekmiş. Hemen haber verdim tamam dediler iptal ediyoruz ertesi gün bir baktım kargoya verilmiş. Geldi ürün kabul etmedim iptalini istedim. 3 gün kargoda bekledi sonra iade edildi. Baya bir uğraştım hikaye uzun da... Sonunda para iademi yaptılar sorunu çözdüler ama tabi biraz zorlamayla, ben o siteden buna benzer sorunlar yaşadım hepte tövbe ediyorum bir daha bir şey almayacağım diye ama hep güzel fırsatlar yapıyorlar dayanamıyorum bende. Şu ana kadar en az 5 tane siparişim olmuştur, sorunsuz gelmeyen 1 yada 2 dir. Ama yine de sorunu bir şekilde çözüyorlar....

ben üyeliğimi iptal ettim direk beni bir daha kandıramasınlar diye:) demek ki onların hep yaptığı bir hata ama iyi ki burası ve sizler varsınız insan anlatınca ve anlaşılınca rahatlıyor resmen:) teşekkür ederim yardımın için

ben 6 tane ürün aldım 5 tanesi geldi bir tanesi 12 gündür ortada yok
geçenlerdede 50 lıralık cekle tava aldım 2 tane onlarda ortada yok gerci 1 haftada falan anca gelir diye düşünüyorum inş problem çıkmaz benimkilerde yoksa bu aralar çok sinirliyim westweingden markafoniden tedarik edemediler para iadesi cart curt çok ugrastım bununlada ugrasamam aslında en guzelı gçrerek pazarlık ederek almak internet sitesindeki bazı fiyatlar cidden dısardakınden bıle pahalı bazıları da ucuz iyi araştırmak lazım kargo parasıyla aynıya geliyor bende görerek alıyorum çoğunu

aradım şimdi 3 ve 7 iş günüymüş hafta sonlarını saymayacakmısız cuma gunu verdıgımden 2 gun öyle gitmiş 23 nisandan dolayıda gitti 5 gün içinde elinizde olur dedi
ayrıca evimisterden 25 tl lik çekle aldığım tefal grill beyaz tava bugun markafonide indirimde ben 25 lıralık ındırımle 86 lıraya aldım markafonide 79 lıra bır seyle tamamlar avea cekıyle 75 tl ye alırdım en azından 75 lıraya 2 ürün almıs olurdum çok sinirlendim kendime çekle indirimli oluyor diye aldım keske anneler gununu bekleseydım

evet eve gidince acı gerçekle karşılaştık:) anneme dedim çarşafı yastığı ayrı mı alsak oda olurmu şey o paaraya takım alırsın dedi bugün göndericem inş. bir an öncede para iademi yapsınlar .

kızlar maureavm nin yarışmasını kazandım hediyeleri saarev nevresim takımıydı
saten nevresim takımım yoktu çok güzel oldu çok mutluyum vallahi ağlıycam şimdi mutluluktan ilk defa bi yarışmayı kazandım çok mutluyum

tebrik ederim takımında çok güzelmiş güle güle kullan

o sitenin yarışması nasıl oluyor canım face üzerinden mi? Buarada hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…