tmm canım çok sağol 2 çek birden kullanılmıyor sanırım değil mi evimister sitesinde
kızlar fark ettiniz mi evimister sitesi 25 tl lik çeki yapınca fiyatları artırmıs arcelık kahve makınesı 99 lıraydı 125 tl olmus
Canım belki bazı şeylerde yapmışlardır ama çoğu şey normal fiyatta ben de mikser aldım normalde de fiyatı 89 du evimisterde de 89 du 25 TL çekle indirimle almış olmuştum.
kızlar fark ettiniz mi evimister sitesi 25 tl lik çeki yapınca fiyatları artırmıs arcelık kahve makınesı 99 lıraydı 125 tl olmus
ya bu çekleri nerden buluyorsunuz nolur bana da söyleyin
arkadaşlar evimister.com sitesinden yanlışlıkla çift kişilik yerine tek kişilik yorgan almışım. ürün daha kargoya çıkmadan mail atıp dedim ki iptal edebiliyorsanız şu aşamada iptalini yapın çift kişiliğini alacağım. onlarda onay mesajı gönderdiler iptal ettik diye ve ben de çift kişiliğin siparişini verdim. buraya kadar her şey normal di mi? 2 gün önce geldi kargo açtım baktım ve içinden iptal ettiklerini söyledikleri tek kişilik olan yorgan çıktı. aradım geri yollayın karşı taraf ödemeli olarak, sizin iptal işleminiz zaten yapılmış ürün yanlışlıkla gönderilmiş dediler. buraya kadar da hadi neyse fakat bir de baktım ki siparişini vermiş olduğum çift kişilik olan yorganın yerinde de yeller esiyor. siparişlerim bölümünde hiç sipariş vermediniz yazıyor. yani yapacakları tek iş bu iken onu da yüzüne gözüne bulaştıran bu siteden bence uzak durun. şu an bir yanıt gelmedi. Ama eğer o çift kişilik yorganın parasını iade etmeden siparişi sildilerse o kısımdan,o zaman 1 dakika bile düşünmeden tüketici hakları mahkesine başvuracağım. bu kadarcık işlemi yapamayan beceriksiz ve acemi bir site kapatılmalı
canım inş. maduriyetin bir an önce giderilir. çok sinir bi durum evimisteri çok duydum aöa alışveriş yapmadım hiç bu saatten sonrada yapmam heralde.
benimde morhipo dan aldığım coton box nevresim takımının çarşaf ve yastığı çıkmadı bugün iade edicem oysa ne heveslerle almıştım
canım inş. maduriyetin bir an önce giderilir. çok sinir bi durum evimisteri çok duydum aöa alışveriş yapmadım hiç bu saatten sonrada yapmam heralde.
benimde morhipo dan aldığım coton box nevresim takımının çarşaf ve yastığı çıkmadı bugün iade edicem oysa ne heveslerle almıştım
arkadaşlar evimister.com sitesinden yanlışlıkla çift kişilik yerine tek kişilik yorgan almışım. ürün daha kargoya çıkmadan mail atıp dedim ki iptal edebiliyorsanız şu aşamada iptalini yapın çift kişiliğini alacağım. onlarda onay mesajı gönderdiler iptal ettik diye ve ben de çift kişiliğin siparişini verdim. buraya kadar her şey normal di mi? 2 gün önce geldi kargo açtım baktım ve içinden iptal ettiklerini söyledikleri tek kişilik olan yorgan çıktı. aradım geri yollayın karşı taraf ödemeli olarak, sizin iptal işleminiz zaten yapılmış ürün yanlışlıkla gönderilmiş dediler. buraya kadar da hadi neyse fakat bir de baktım ki siparişini vermiş olduğum çift kişilik olan yorganın yerinde de yeller esiyor. siparişlerim bölümünde hiç sipariş vermediniz yazıyor. yani yapacakları tek iş bu iken onu da yüzüne gözüne bulaştıran bu siteden bence uzak durun. şu an bir yanıt gelmedi. Ama eğer o çift kişilik yorganın parasını iade etmeden siparişi sildilerse o kısımdan,o zaman 1 dakika bile düşünmeden tüketici hakları mahkesine başvuracağım. bu kadarcık işlemi yapamayan beceriksiz ve acemi bir site kapatılmalı
Canım hiç telaş yapma bende benzer bir durumla karşılaştım evimisterde ben de çift kişilik yorgan aldım hediye çekiyle kabul etmedi ilk çeki bende diğer çekimi denedim onunla aldım bir baktım siparişlerim de kredi kartımdan iki kere çekmiş. Hemen haber verdim tamam dediler iptal ediyoruz ertesi gün bir baktım kargoya verilmiş. Geldi ürün kabul etmedim iptalini istedim. 3 gün kargoda bekledi sonra iade edildi. Baya bir uğraştım hikaye uzun da... Sonunda para iademi yaptılar sorunu çözdüler ama tabi biraz zorlamayla, ben o siteden buna benzer sorunlar yaşadım hepte tövbe ediyorum bir daha bir şey almayacağım diye ama hep güzel fırsatlar yapıyorlar dayanamıyorum bende. Şu ana kadar en az 5 tane siparişim olmuştur, sorunsuz gelmeyen 1 yada 2 dir. Ama yine de sorunu bir şekilde çözüyorlar....
paket o yüzden minicikmiş demeklokumu da geri istemesinler şaka bi yana üzüldüm böle iadelerde insanın canı sıkılıyor genelde aynı şeyden şikayetçiyiz ürünler ya geç geliyor ya da yanlış talep fazla olunca kafaları karıştı alışık deilllermiş demek
kızlar maureavm nin yarışmasını kazandım hediyeleri saarev nevresim takımıydı
saten nevresim takımım yoktu çok güzel oldu çok mutluyum vallahi ağlıycam şimdi mutluluktan ilk defa bi yarışmayı kazandım çok mutluyum
[ı]kızlar maureavm nin yarışmasını kazandım hediyeleri saarev nevresim takımıydı
saten nevresim takımım yoktu çok güzel oldu çok mutluyum vallahi ağlıycam şimdi mutluluktan ilk defa bi yarışmayı kazandım çok mutluyum [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?