Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tebrikler canım güzel günlerde kullan canım

kızlar annem kızdı bernardodan tam alacaktım fazla geldı alacaklarım çekler elimde almak isteyene satabilirim 4 tane var çok moralım bozuldu sıfır yanı moralım

iade yapılabılıyor mu kızlar grouponda

bernardonun 2. ürüne %50 indirim olayı her sene oluyor mu kızlar o kampanya varken groupon yine çek vermiş aynı fiyata hemde kullanabılıyorsun o kampayayla alsan dahı o zaman cok uyguna gelmiş kaçırmısız ararlıkta yayınlamıs çekleri
örneğin 300 tl lik bi ürün aldın 2. üründe 300 tl lik alacaksın %50 150
300+150=450 lira
goupondan 49 lirayada çekın var 100 lıra indirim
size bir güzel 400 lıraya geliyor iki set yanı dıgerı 100 lıraya gelmiş oluyordu kaçırdık

bu arada hisar kampanya yapmıs ıstedıgınız catal bıcak takımı + tencere grubu teflon sette olabılır 999 lira bugün almaya niyetledim ama ellerinde sedefli teflon kalmamıs mambayla beraber alıcaktım sız odeyın gonderırız falan dedıler ama yınede almadım
fırsatmagazasında baktım 550 mamba catal kasık 400 sedeflı teflon eee kargoda eklenınce aynı para oluyor magazadan gorerek almak daha mantıklı geldı
fırsat magazası baska modellere de ındırım yapsa keske hep aynı hep aynı

kızlar annem kızdı bernardodan tam alacaktım fazla geldı alacaklarım çekler elimde almak isteyene satabilirim 4 tane var çok moralım bozuldu sıfır yanı moralım

zaten 4 tane aldım diyince benim gözüm açıldı bu kız ne yaptı diye annenin kızması gayet normal

arkadaşlaaaaarrrr smart chef in ürünleri hakkında bilginiz varmı ? altıncıcaddede kampanyası var ve 12.00-15.00 arası kargo bedava 1-2 parça bişey beğendim ama marka hakkında hiçbir fikrim yok:26: yardımcı olur musunuz

Canım gönül rahatlığı ile alabilirsin annemde var bi kaç parça memnunuz

Canım gönül rahatlığı ile alabilirsin annemde var bi kaç parça memnunuz

tşk ederim teflon tepsileri hoşuma gitti papillanınkileri görmüştüm hangileri daha kullanışlı bilmiyorum krep tavası pasta maşası silikon maşa bu tarz şeyleri hoşuma gitti aklımdakiler şimdilik bunlar

Son düzenleme:

kredi kartımın durumu fena olmuş :2: alışverişim başka zamana kaldı çok heveslenmiştim kısmet deilmiş

kızlar ya teflon tava alıcam hangi markanın alıyım tecrübeli melekleri bekliyorum öpüldünüz

kolay gelsin çeyiz hazırlıklarınızda...

mutfak için hangi marka ürünleri alıyorsunuz bilmiyorum ama tupperware in saklama ve servis için süper ürünleri var.mutlaka almalısınız.ben kullanan birisi olarak mutfağımdaki israfı sıfıra indirdim,çok mutluyum.ne yeşilliklerim kötü oluyor,ne peynirim kokuyor.özellikle elektriksiz kullanılan robot görevi gören ürünleri de çok pratik.herkese tavsiye edrim

kızlsr grouponu iade ediyim mi nette okudum para iadesi falan yapmıyorlarmıs onlada ugrasmak ıstemıyorum sizce napıyım

kızlar fırsatmagazası.com da kutulu yazıyor ya catal kasıklarda bende sanıyordum ki karton kutuyla gonderıyorlar megerse kadıfe kutuylaymıs eskılerın bence oylede cok hos bende karton kutulu olacak nereye koyacagım dıye sıcak bakmıyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…