canım kalite güzel kumaşı falan.ama netten alıcaksan açıklama kısmını mutlaka oku.ben evim netten alıcaktım son anda bi baktım resim aynı bu ama sadece battaniye ve yastık var
yeşil güzel bide
teşekkür ederimm.. :) evet netten alcam..markafoniden.. haklısın evet..baktım tüm takım.. fiyatı 169 TL.. Avea indirimi ile 145'e geliyor.. uygun di mi?
canım yalnız tüm takım fiyatı 260 tl civarı
linki bi eklermisin markafonide bulamadım
para iadesi olmuyorsa nasıl iade edicekler anlamadım. :26:
Kızlar kendime alacak listesi hazırladım.Kısa vadede alamam ama bunları begenıyorum.Nasıllar?
Eki Görüntüle 405885 Eki Görüntüle 405888 Eki Görüntüle 405887 Eki Görüntüle 405886
Bunları da begenıyorum Günnur'un çeyizinde de var.Ama saç kurutma makinesi için ağır ve çin malı oldugunu okudum.Kettle çok güzel ama
Eki Görüntüle 405896 Eki Görüntüle 405895
canım anneme kettle ararken ben inceledim bunu alt kısımları dükkanda dururken soyulmuş.blender seti bu şekilde kullandınım bilmiyorum ama o haznesi varya o hiç ama hiç kullanışlı değil.kurutma mak yerinede bi kuaföre gidip onların kullandığı fön mak almanı tavsiye ederim ben 45 tl ye aldım 2 tane brini kullanıyorum sanki kuaförden çıkmış gibi oluyosun
incelediklerim bunlar ama sen bilirsin tabi
saol cnaım :13:
bu kadar taklitçi görmedim ben ya
benim sölediğim days in colours canım bu markayı bilmiyorum ve tavsiye edemem o yüzden.ama aynı paraya daysinde var ordan almanı tavsiye ederim.örgü battaniyesi çok güzel onun
aman dikkat bu ürünü önermiyorum ben days in colurs sandım
Canım blender ın nesi kullanıssız?Bende kısa süre içinde alacaktım ondan.Yine kablolu mu alsam?Bildiklerini paylasman çok güzel cnm tşk ederim
netten arastırdım okudum yapıyorlarmıs kampanya bıtmeden sanırım ama sıkayet var da bır suru sıkayet var 15 gun oldu ıade yapmadılar fln dıye
canım ben de önce days in colours düşünmüştüm ama sonra araştırdım çok şikayet var.. hatta burdakilere baksana: Days in Colours - Şikayetvar
valla canım kablosuzda şarjlı.o daha kötü bence.el süpürgesi vardı bizde şarjdayken bozuldu
benim kullanışsız dediğim hani cam kap gibi bişeyi varya yanında o.boşa para verirsin ona.
bende araştırıyorum anneler günü kampanyasından faydalancam
blenderda 500 w üzeri iyimiş ama 750ye kadar çıkmayın diyolar elektriği yayıyomuş besine.
tefalin var bi tane ucu bu şekilde 89 tl o da evkurda tefalde daha ucuzdur
sen bilirsin yine iyice bi araştır derim :26:
aslında alacaklarım var bakalım bugün tekrar konusacağım 100 er lıradan 200 lırada az bı ındırım degıliade ediyorlar ama uraştırıyorlar diyorsun. yanılmıyorsam 4 tane çek almıştım çok para. ya gözünü karartıp iade için uraşıcaksın burunlarından getircen ya da anneni ikna edip alışverişe çıkacaksınız
valla canım kablosuzda şarjlı.o daha kötü bence.el süpürgesi vardı bizde şarjdayken bozuldu
benim kullanışsız dediğim hani cam kap gibi bişeyi varya yanında o.boşa para verirsin ona.
bende araştırıyorum anneler günü kampanyasından faydalancam
blenderda 500 w üzeri iyimiş ama 750ye kadar çıkmayın diyolar elektriği yayıyomuş besine.
tefalin var bi tane ucu bu şekilde 89 tl o da evkurda tefalde daha ucuzdur
sen bilirsin yine iyice bi araştır derim :26:
Valla canım o kadar zaman düşünerek bunu almaya karar vermiştim şimdi sen böyle deyince kafam karıstı ne alacagımı bilmiyorum valla ama görünüş açısından çok hoş gözüküyor.Bir de Braun blender da en iyisidir diye düşünüyorum
ben bunu kullanmadım hiç ama o cam hazneli olan gibilerden kullandım ve boşuna o kaba para veriliyo canım görünüş olarak haklısın çok güzel
bide o kettle mutlaka yakından gör canım bende nette beğenip onu almaya diye gittim vaz geçtim
bu arada korkmazın çay tepsisi falan seti var aynı bu sölediklerim geçerli yakından çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?