Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım kalite güzel kumaşı falan.ama netten alıcaksan açıklama kısmını mutlaka oku.ben evim netten alıcaktım son anda bi baktım resim aynı bu ama sadece battaniye ve yastık var
yeşil güzel bide

teşekkür ederimm.. :) evet netten alcam..markafoniden.. haklısın evet..baktım tüm takım.. fiyatı 169 TL.. Avea indirimi ile 145'e geliyor.. uygun di mi?

teşekkür ederimm.. :) evet netten alcam..markafoniden.. haklısın evet..baktım tüm takım.. fiyatı 169 TL.. Avea indirimi ile 145'e geliyor.. uygun di mi?

canım yalnız tüm takım fiyatı 260 tl civarı
linki bi eklermisin markafonide bulamadım

para iadesi olmuyorsa nasıl iade edicekler anlamadım. :26:

netten arastırdım okudum yapıyorlarmıs kampanya bıtmeden sanırım ama sıkayet var da bır suru sıkayet var 15 gun oldu ıade yapmadılar fln dıye

canım anneme kettle ararken ben inceledim bunu alt kısımları dükkanda dururken soyulmuş.blender seti bu şekilde kullandınım bilmiyorum ama o haznesi varya o hiç ama hiç kullanışlı değil.kurutma mak yerinede bi kuaföre gidip onların kullandığı fön mak almanı tavsiye ederim ben 45 tl ye aldım 2 tane brini kullanıyorum sanki kuaförden çıkmış gibi oluyosun
incelediklerim bunlar ama sen bilirsin tabi

Canım blender ın nesi kullanıssız?Bende kısa süre içinde alacaktım ondan.Yine kablolu mu alsam?Bildiklerini paylasman çok güzel cnm tşk ederim

daybudaydan aldığım makyaj temizleyicim geldi. hiç beklemiyordum. sevindirik oldum

Eklentiler

• $0649514_431.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 51
Bende almıstım göz makyaj temızleyıcısınden kargodaymıs benımkı de.Eklediğim ürünler için de fikirlerinizi esirgemeyin kızlar.Ben şimdi çıkıyorum işten.Akşam evde okurum yazdıklarınızı.Kendinize iyi bakın.Öptüm hepinizi

canım ben de önce days in colours düşünmüştüm ama sonra araştırdım çok şikayet var.. hatta burdakilere baksana: Days in Colours - Şikayetvar

Canım blender ın nesi kullanıssız?Bende kısa süre içinde alacaktım ondan.Yine kablolu mu alsam?Bildiklerini paylasman çok güzel cnm tşk ederim

valla canım kablosuzda şarjlı.o daha kötü bence.el süpürgesi vardı bizde şarjdayken bozuldu
benim kullanışsız dediğim hani cam kap gibi bişeyi varya yanında o.boşa para verirsin ona.
bende araştırıyorum anneler günü kampanyasından faydalancam
blenderda 500 w üzeri iyimiş ama 750ye kadar çıkmayın diyolar elektriği yayıyomuş besine.
tefalin var bi tane ucu bu şekilde 89 tl o da evkurda tefalde daha ucuzdur
sen bilirsin yine iyice bi araştır derim :26:

netten arastırdım okudum yapıyorlarmıs kampanya bıtmeden sanırım ama sıkayet var da bır suru sıkayet var 15 gun oldu ıade yapmadılar fln dıye

iade ediyorlar ama uraştırıyorlar diyorsun. yanılmıyorsam 4 tane çek almıştım çok para. ya gözünü karartıp iade için uraşıcaksın burunlarından getircen ya da anneni ikna edip alışverişe çıkacaksınız

Valla canım o kadar zaman düşünerek bunu almaya karar vermiştim şimdi sen böyle deyince kafam karıstı ne alacagımı bilmiyorum valla ama görünüş açısından çok hoş gözüküyor.Bir de Braun blender da en iyisidir diye düşünüyorum

aslında alacaklarım var bakalım bugün tekrar konusacağım 100 er lıradan 200 lırada az bı ındırım degıl

valla ben blender falan sımbodan aldım sureklı kullanacagım bsy degıl cunku dograyıcı tmm okeyde blenderlık pek bsy yok gıbı geldı bana nadır yanı
mercımek corbası falan ıcın ıyı oluyor onuda ıyı bır duduklu tencerende yaparsan blenderdan cekılmıs gıbı oluyor
öyle set halındekıler cok yer kaplıyor tezgahta takıp cıkartmalı alın cekmecelerınıze koyarsınız
ayrıca ben olsam kablosuz alırdım yanı kablolu kablosuz ıkı ozzellıklı olanı yokmuymus hanı kablosuz ıstersen kablosunu cıkartsan kablolu ıstersen kablosu takılıyken yapsan

ben bunu kullanmadım hiç ama o cam hazneli olan gibilerden kullandım ve boşuna o kaba para veriliyo canım görünüş olarak haklısın çok güzel
bide o kettle mutlaka yakından gör canım bende nette beğenip onu almaya diye gittim vaz geçtim
bu arada korkmazın çay tepsisi falan seti var aynı bu sölediklerim geçerli yakından çok kötü

Canım cam hazneli gibi dediğin nedir pek anlamadım dograma kısmını mı diyorsun?Ben yakından görmek için hafta sonu Tekzen e gittim nette vardı çünkü ama magazada yoktu,göremedim.Genelde görerek netten alıyorum zaten hiç görmedigim bir şeyi almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…