Canım cam hazneli gibi dediğin nedir pek anlamadım dograma kısmını mı diyorsun?Ben yakından görmek için hafta sonu Tekzen e gittim nette vardı çünkü ama magazada yoktu,göremedim.Genelde görerek netten alıyorum zaten hiç görmedigim bir şeyi almıyorum
http://www.tmall.com.tr/UserFiles/image/BraunBlenderSetiMR730CA(001).jpg
blendarın solundaki var ya o canım
onu blendrdada kullanabiliyosun
Dograyıcısı canımnu mu diyorsun kullanıssız diye?Ama o bütün blenderlarda var kıyma et sogan felan dogramak için
canım blender hani mercimek çorbasıda yaptığımız varya o braunda bu doğrayıcı haznesindede kullanabilyosun.eğer sen bu sölediklerini kullanıyosan doğrayıcıda o zman yakından inceleyip al.ama biz kullanmıyoruz o cam hazneli olan dada blender kullanmak çok kullanışsız
kızlar geçenlerde fırsat magazasında hisar nice mı milenyum mu indirime girmişti hatırlıyormusunuz
pinokyo hatta sen bana msj atmıstın[/QUO
nice çkb takımı için msj atmışım
kızlar geçenlerde fırsat magazasında hisar nice mı milenyum mu indirime girmişti hatırlıyormusunuz
pinokyo hatta sen bana msj atmıstın[/QUO
nice çkb takımı için msj atmışım
sağol cnm msj kutum doldugundan silmiştim kusura bakma
sağol cnm msj kutum doldugundan silmiştim kusura bakma
önemli deil
kızlar bana fikir verin kafa karışıklığından çıldırmak üzereyim
çatal bıçak takımı olarak iki seçenek arasında kaldım
sizce hangisi
Eki Görüntüle 406029 bernardo von goh modeli çekimle beraber 500 liraya gelecek normal fiyatı 699 lira
Eki Görüntüle 406030 hisar mamba modeli 550 lira fırsatmagaza.com da
ikiside birbirinden güzel kafam karıştı erkek arkadasım ikisinide beğendi o benden de kararsız
gelelim diğer soruna benim tombik jr setim var korkmazın günlük 2 kişi oldcağımız için aldım öyle duruyoe annem onla olmaz ayrıca bi çelik tencere seti al diyor
bunu beğendim fakat bi yandan da hisarın teflon sedefini beğeniyorum sizce fazla mı kaçar yoksa normal mi ikisini alıyım
evde bi olav tencerecem birde çorba tencerem var teflon oriflameden hediye gelmişti onları annemede verebilirm
iki tava aldım tefalden biri grill biri work beyaz conford touch olanlardan sizce uyar mı çelik takımımı kırmızı değilde baska bır sey mı alayım
Eki Görüntüle 406032 hisar mercury sedef renk teflon tencere seti
Eki Görüntüle 406033 barnardo karmine çelik tencere seti
Kronikbalık merhaba; Evimister'in tedarik sürecinde bazı sorunlar olabiliyor. Benim de başıma Evimister'den yaptığım alışverişte ufak bir sıkıntı gelmişti ama Facebook sayfalarına yazınca hem sorunu kısa sürede ilgililerle iletişime geçerek hallettiler, hem de özür mahiyetinde bir indirim kodu verdiler. Bence sen de sorunu özel mesajla sayfaya gönder, kısa sürede detaylı bilgi verip çözülmesini sağlayacaklardır: https://www.facebook.com/evimister
Kronikbalık merhaba; Evimister'in tedarik sürecinde bazı sorunlar olabiliyor. Benim de başıma Evimister'den yaptığım alışverişte ufak bir sıkıntı gelmişti ama Facebook sayfalarına yazınca hem sorunu kısa sürede ilgililerle iletişime geçerek hallettiler, hem de özür mahiyetinde bir indirim kodu verdiler. Bence sen de sorunu özel mesajla sayfaya gönder, kısa sürede detaylı bilgi verip çözülmesini sağlayacaklardır: https://www.facebook.com/evimister
canım anneme kettle ararken ben inceledim bunu alt kısımları dükkanda dururken soyulmuş.blender seti bu şekilde kullandınım bilmiyorum ama o haznesi varya o hiç ama hiç kullanışlı değil.kurutma mak yerinede bi kuaföre gidip onların kullandığı fön mak almanı tavsiye ederim ben 45 tl ye aldım 2 tane brini kullanıyorum sanki kuaförden çıkmış gibi oluyosun
incelediklerim bunlar ama sen bilirsin tabi
kızlar tercihlerinize sonsuz saygım var belki öğrenmek istersiniz diye düşündüm olay loreal olay maxfactor vb firmalar hayvanlar üzerinde test ve deney yapıyorlar
merak edenler googleye animal testing yazarsa yapılan vahşeti görebilir kesinlikle tartışma amaçlı yazmadım
belki bilmeyip öğrenmek isteyeniniz vardır diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?