Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dograyıcısı canım nu mu diyorsun kullanıssız diye?Ama o bütün blenderlarda var kıyma et sogan felan dogramak için

canım blender hani mercimek çorbasıda yaptığımız varya o braunda bu doğrayıcı haznesindede kullanabilyosun.eğer sen bu sölediklerini kullanıyosan doğrayıcıda o zman yakından inceleyip al.ama biz kullanmıyoruz o cam hazneli olan dada blender kullanmak çok kullanışsız

kızlar geçenlerde fırsat magazasında hisar nice mı milenyum mu indirime girmişti hatırlıyormusunuz
pinokyo hatta sen bana msj atmıstın

Canım ben hiç kullanmadım ama annem de Braun kullanıyor.Mercimek çorbası yaparkende sadece tencerenin içinde blender ı kullanıyor.O kapla kullanıldıgını bilmiyordum ben onu sadece dogramak için kullanırım diye düşünmüştüm

kızlar bugün dışarı çıktım hisarın konusu çok oldu burda milano çk nı merak ettim açıcası.ama moralim bozuldu ben matına baktım ve merakım geçti çiziliyo bilginzi olsun

kızlar bugün dışarı çıktım hisarın konusu çok oldu burda milano çk nı merak ettim açıcası.ama moralim bozuldu ben matına baktım ve merakım geçti çiziliyo bilginzi olsun

kızlar bana fikir verin kafa karışıklığından çıldırmak üzereyim
çatal bıçak takımı olarak iki seçenek arasında kaldım
sizce hangisi
bernardo von goh modeli çekimle beraber 500 liraya gelecek normal fiyatı 699 lira
hisar mamba modeli 550 lira fırsatmagaza.com da
ikiside birbirinden güzel kafam karıştı erkek arkadasım ikisinide beğendi o benden de kararsız

gelelim diğer soruna benim tombik jr setim var korkmazın günlük 2 kişi oldcağımız için aldım öyle duruyoe annem onla olmaz ayrıca bi çelik tencere seti al diyor
bunu beğendim fakat bi yandan da hisarın teflon sedefini beğeniyorum sizce fazla mı kaçar yoksa normal mi ikisini alıyım
evde bi olav tencerecem birde çorba tencerem var teflon oriflameden hediye gelmişti onları annemede verebilirm
iki tava aldım tefalden biri grill biri work beyaz conford touch olanlardan sizce uyar mı çelik takımımı kırmızı değilde baska bır sey mı alayım
hisar mercury sedef renk teflon tencere seti
barnardo karmine çelik tencere seti

Son düzenleme:
doğrayıcı aparatı zaten dısarı cıkartamazsın o haznede kullanılıyor blender farklı onun bıcagı falan onu tencerelere sokarsın yaparsın

bernardonun çatal bıçak takımı daha güzel canım tencerelerden pek anlamıyorum henüz yeni sayılırım çeyiz işinde o yüzden o konuda bir şey diyemiyorum :26:

Canim sagol ama inan onlarin hicbir sey halledebilecek kapasiteleri yok. Bugun yine konuyla ilgili alakasiz bi mail atmislar siparis numaralarini yazip onu iptal ettiniz yok bu urun elimize ulasmadi filan. Ne diyosunuz hicbir fikrim yok cunku benim siparislerim konulu o kisimda hic siparisiniz yoktur yaziyor dedim. Bahsettiginiz urun kodlarinin neye ait oldugunu bilmiyorum o yuzden dedim. Sacma sapan bi site bence profesyonellikten cok uzak ucuz bi site. Kesinlikle onermiyorum. Buraya da yazdiktan snr daha iyi anladİm cunku problem yasamayan yok nerdeyse.

Canim sagol ama inan onlarin hicbir sey halledebilecek kapasiteleri yok. Bugun yine konuyla ilgili alakasiz bi mail atmislar siparis numaralarini yazip onu iptal ettiniz yok bu urun elimize ulasmadi filan. Ne diyosunuz hicbir fikrim yok cunku benim siparislerim konulu o kisimda hic siparisiniz yoktur yaziyor dedim. Bahsettiginiz urun kodlarinin neye ait oldugunu bilmiyorum o yuzden dedim. Sacma sapan bi site bence profesyonellikten cok uzak ucuz bi site. Kesinlikle onermiyorum. Buraya da yazdiktan snr daha iyi anladİm cunku problem yasamayan yok nerdeyse.

qqqquummm zabın ben sen 45 teleye 2 adet fön makinesi aldın ve bunlarla kuaförden çıkmış gibi saç mı yapıyorsun . . . vallahi helal . . . e her kuaför de satmaz yani nasıl ettin bu işi ?​

Duyguuuuuuuuuuu

Canım makine büyüklüğüne göre iyi bir ağırlıkta ben açtım baktım çok da şık. Evkurda 250 ye satılıyor birkaç yerde de 200 küsürlarda ben onu 160 a aldım galiba. Kettle içinse aklımda kalıcaktı o kadar tatlı görünüyor ki ilk görüşte aşk :) Eskidiğinde daha kullanışlı bir çay makinesi falan alırım belki. Ama hevesimi almış olurum. Bu kettlenın kahve makinesi ve ekmek kızartma makinesi de var ben sık kullanacağımı düşünmediğimden almadım ama kahve makinesini bir an almak istemedim değil koyu kırmızı (bordoya yakın ) olması çok hoş. Kenwoodları da beğeniyorum ama parlak kırmızı olduğu için vazgeçtim yoksa eminim çok kalitelidir. Süpürge de yakından gördüm çok güzelll ...Ütüm ise babamın yıllar önce Almanyadan getirdiği philipsin eski bir modeli. İnşallah memnun kalırız. Blenderı da o kapla kullanmak zorunda değilsin canım istersen o kapta fındık,ceviz buz hatta et parçalayabilirsin.İstersen özgürce tencere veya başka bir kap içinde kullanırsın. İon pil olduğu için güçlü olduğuna ikna oldum ben de çok endişeliydim ama kullanmadan da %100 iyidir diyememç Bu arada şu aralar sadece gelinliğimi düşünüyorum. Offff off :26:

kızlar tercihlerinize sonsuz saygım var belki öğrenmek istersiniz diye düşündüm olay loreal olay maxfactor vb firmalar hayvanlar üzerinde test ve deney yapıyorlar
merak edenler googleye animal testing yazarsa yapılan vahşeti görebilir kesinlikle tartışma amaçlı yazmadım
belki bilmeyip öğrenmek isteyeniniz vardır diye düşündüm

peki;
estee lauder
mac
pastel
flormar
carmina gibi markalar hakkında bilgin var mı_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…