Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canim kampanyami var super fiyat. Bu arada teshir urunu olabilir arkadasinin dedigi. Ben 170 e aldim inanilmaz fiyat kacirma. Dun bu kettle Yalan Dunya dizisinde gordum Bora su dokerken cok tatli duruyordu.

Evet canım bende gördüm yalan dünya dizisinde benim de çok hoşuma gidiyor.Gerçi teşhir ürünleri gerçekten çok berbat hal alabiliyor.Evde o kadar kötü kullanacak değiliz sonucta sadece su ısıtılacak yani.Fiyatı gerçekten uygun

sitede kimse yok muuu? yukarıdaki iki takımdan hangisi güzel biri yardımcı olsunn nolurr çok kararsızım:))

Eki Görüntüle 408684 Eki Görüntüle 408701 Kızlar hangisi güzel sizce misafir için almay düşünüyorum

canım biz ar yıldızın fioreden aldık ablama 3 tane şeridi var üstünde gördüğün gibi biz sadece yanı desenli sandık yuvarlak olarakmıs ama çok güzel kutusu kadife kutulu dizili hepsi ayrı ayrı poşetlenmişdi çeliği kalitesine laf yok çok beğendim bencede ar yıldızın fioresini al günlük için kullanılır biz ablamla günlüğe bölüşcektik 89 parçağı sonra o vazgectik o misafirine kullanıcak artık

Bence 1 canım daha sade ve şık

canım ben senin için baktım cumartesi baharatlıklara aeolu bı markanın 5 lisi aynı brabanıa gıbı 39 8lisi 49 liraydı
ayrıca canım ütü alacağım diyordun samsunda ykm var mı bilmiyorum orada 2. elektirikli ev aleti ürününde %50 indirim var ütünü alır yanındada su ısıtıcını fln alırsın diye düşündüm 13 mayısa kadar

altıncı cadde de saat kaçtan kaça kadar kargo bedavaydı kızlar

Canım ilgin için çok teşekkür ederim benim için bakman mutlu etti beni.Brabantiaları şu anlık rafa kaldırdım indirim olunca 3 lü set olarak alıcam.Ykm vardı ama kapandı Samsun'da.Ama nette de olmustu önceden o indirim belki yeniden netten yaparlar şu anlık yok ama baktım sabah.
Bu arada bu yorgan hediyeli nevresimlerden hangisi sizce?Pembe olan 64 e diğer ikisi 77 ye gelecek.Ben aslında birini beğendim ama siz de söyleyin bakim :))

Son düzenleme:

cevabın için teşekkür ederim canım aryıldızın çeliğine güvendiğim için bide fiyatı uygun geldi aldım valla. ben bunu misafir için kullanıcam günlük 5 sene önce kütahya almıştım yemek takımıma uymadığı için onu günlük kullanıcam.

Bence 1 canım daha sade ve şık
canım iş yerindeki abla diğerini al demişti ama benim fiore daha çok hoşuma gitti sende fiore diyince aldım gitti hemen yardımın için sağol:)

canım ben o kare kare kırmızılı olanı beğendim kızma ama diğerleri biraz pijama kumaşı gibi geldi

canım ben o kare kare kırmızılı olanı beğendim kızma ama diğerleri biraz pijama kumaşı gibi geldi

Canım neden kızayim zaten bende onu begendım :))
Çatal bıçak takımında hayırlı olsun canım bence o daha sade modası geçmez,ben çok desenli olanları begenmiyorum.Zaten onu alanlar var sitede begenmıslerdı sen de begenırsn eminim

altıncı cadde de saat kaçtan kaça kadar kargo bedavaydı kızlar

geçen hafta sadece 1 günlük böyle bir jest yaptı. Anneler günü haftası ama sitelerde hiç bir hareketlilik yok.

baktım şimdi perşembe günü yapmışlar paşabahçeden küçük sürahi almıştım kargoya da verilmiş. çok hızlılar. umarım sağlam gelir :)

Son düzenleme:

inşş bi gelsinde yorumumu yazarım gene buraya:) bu arada sen o nevresimi nerden alıcan canım fiyatı uygunmuş

bende alıcaktım ama ablamda aynı olsun istemedim ablamda diyor sana yemeğe geldiğimde kendimi evimde hisetmeyim bi değişiklik olur gözüm gönlüm farklı bir şey görür diyor bende bernardo won goh ve hisar mamba arasında kararsızım gerçi bana daha var belki o zamana kadar baska modeller çıkar hoşuma gider

brabanianın da 8li mi 7 lisimi ne 70 liraydı
bencede aysegülün dediği gibi kırmızılı mi turunculu mavili kareli olan 3. diyorum
altıncı caddede sarev pikeleri var indirimde bak istersen

gnnrkcy arkadasımızın resimli begendiği nevresim takımı markafonideydi değil mi bitti sanırım o kampanya bulamıyorum bende almak istedim ama kalmadı galiba

günlük yemek takımım olacak yarın bugün almaya gidicez çelik tencere setinide alıcam fakat çekin sonuna kadar beklesem mi diye düşünmekteyim çünkü nette bernardo indirimleri diye gezinirken 22 mayısta geçen sene çelik tencere seti alanlara 200 mü 100 liralık mı çek vermişler olurda kaçırırsam diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 408928

birde kulpları ısınır mı diye korkuyorum eltimin emsan onada ısınmaz demişler yok ısınıyor ayrıca ocagın altınıda fazla acmadık yınede ısındı göze alamıyorum öbür türlüde 4 çekim var 2sini kullanacak bır sey bulamıyorum

gördüm canlarım çok sağolun sizce pembemi gri mi
sen hangi rengini aldım canım

kızlar el havlusu misafir havlusu ne oluyor bılenınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…