canim kampanyami var super fiyat. Bu arada teshir urunu olabilir arkadasinin dedigi. Ben 170 e aldim inanilmaz fiyat kacirma. Dun bu kettle Yalan Dunya dizisinde gordum Bora su dokerken cok tatli duruyordu.
sitede kimse yok muuu? yukarıdaki iki takımdan hangisi güzel biri yardımcı olsunn nolurr çok kararsızım:))
Eki Görüntüle 408684 Eki Görüntüle 408701 Kızlar hangisi güzel sizce misafir için almay düşünüyorum
Bence 1 canım daha sade ve şık
canım ben senin için baktım cumartesi baharatlıklara aeolu bı markanın 5 lisi aynı brabanıa gıbı 39 8lisi 49 liraydı
ayrıca canım ütü alacağım diyordun samsunda ykm var mı bilmiyorum orada 2. elektirikli ev aleti ürününde %50 indirim var ütünü alır yanındada su ısıtıcını fln alırsın diye düşündüm 13 mayısa kadar
canım biz ar yıldızın fioreden aldık ablama 3 tane şeridi var üstünde gördüğün gibi biz sadece yanı desenli sandık yuvarlak olarakmıs ama çok güzel kutusu kadife kutulu dizili hepsi ayrı ayrı poşetlenmişdi çeliği kalitesine laf yok çok beğendim bencede ar yıldızın fioresini al günlük için kullanılır biz ablamla günlüğe bölüşcektik 89 parçağı sonra o vazgectik o misafirine kullanıcak artık
canım iş yerindeki abla diğerini al demişti ama benim fiore daha çok hoşuma gitti sende fiore diyince aldım gitti hemen yardımın için sağol:)Bence 1 canım daha sade ve şık
Canım ilgin için çok teşekkür ederim benim için bakman mutlu etti beni.Brabantiaları şu anlık rafa kaldırdım indirim olunca 3 lü set olarak alıcam.Ykm vardı ama kapandı Samsun'da.Ama nette de olmustu önceden o indirim belki yeniden netten yaparlar şu anlık yok ama baktım sabah.
Bu arada bu yorgan hediyeli nevresimlerden hangisi sizce?Pembe olan 64 e diğer ikisi 77 ye gelecek.Ben aslında birini beğendim ama siz de söyleyin bakim :))
Eki Görüntüle 408783 Eki Görüntüle 408784 Eki Görüntüle 408782
canım ben o kare kare kırmızılı olanı beğendim kızma ama diğerleri biraz pijama kumaşı gibi geldi
altıncı cadde de saat kaçtan kaça kadar kargo bedavaydı kızlar
Canım neden kızayim zaten bende onu begendım :))
Çatal bıçak takımında hayırlı olsun canım bence o daha sade modası geçmez,ben çok desenli olanları begenmiyorum.Zaten onu alanlar var sitede begenmıslerdı sen de begenırsn eminim
inşş bi gelsinde yorumumu yazarım gene buraya:) bu arada sen o nevresimi nerden alıcan canım fiyatı uygunmuş
bende alıcaktım ama ablamda aynı olsun istemedim ablamda diyor sana yemeğe geldiğimde kendimi evimde hisetmeyim bi değişiklik olur gözüm gönlüm farklı bir şey görür diyor bende bernardo won goh ve hisar mamba arasında kararsızım gerçi bana daha var belki o zamana kadar baska modeller çıkar hoşuma gidercevabın için teşekkür ederim canım aryıldızın çeliğine güvendiğim için bide fiyatı uygun geldi aldım valla. ben bunu misafir için kullanıcam günlük 5 sene önce kütahya almıştım yemek takımıma uymadığı için onu günlük kullanıcam.
canım iş yerindeki abla diğerini al demişti ama benim fiore daha çok hoşuma gitti sende fiore diyince aldım gitti hemen yardımın için sağol:)
brabanianın da 8li mi 7 lisimi ne 70 liraydıCanım ilgin için çok teşekkür ederim benim için bakman mutlu etti beni.Brabantiaları şu anlık rafa kaldırdım indirim olunca 3 lü set olarak alıcam.Ykm vardı ama kapandı Samsun'da.Ama nette de olmustu önceden o indirim belki yeniden netten yaparlar şu anlık yok ama baktım sabah.
Bu arada bu yorgan hediyeli nevresimlerden hangisi sizce?Pembe olan 64 e diğer ikisi 77 ye gelecek.Ben aslında birini beğendim ama siz de söyleyin bakim :))
Eki Görüntüle 408783 Eki Görüntüle 408784 Eki Görüntüle 408782
gnnrkcy arkadasımızın resimli begendiği nevresim takımı markafonideydi değil mi bitti sanırım o kampanya bulamıyorum bende almak istedim ama kalmadı galiba
gnnrkcy arkadasımızın resimli begendiği nevresim takımı markafonideydi değil mi bitti sanırım o kampanya bulamıyorum bende almak istedim ama kalmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?