Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar brabantia 7 li baharat takımı evimisterde çekle birlikte 72.99 a geliyor.Biliyorum pahalı ama alsam mı almasam mı?Taksite bölünce de vade farkı ekleniyor ve fiyatı 80 e çıkıyor

Kızlar bir de bu modeli buldum tantitoni de ama biraz tuhaf gibi :)

Son düzenleme:

Canım ben Ankaradan 65 e almıştım. Kızılay Kayalardan ebnce birkaç parça düşündüğün varsa 3'lü takım olarak inanılmaz uygun olabiliyor 165 e falan almıştı Nille Giz. Bne tek tek almamış olsam kesin takım halinde alırdım

Canım takım halinde önceden satıldı biliyorum ama o zaman almadım acaba yeniden öyle satılır mı ki?Yoksa öyle daha uygun bende öyle alırım

Canım takım halinde önceden satıldı biliyorum ama o zaman almadım acaba yeniden öyle satılır mı ki?Yoksa öyle daha uygun bende öyle alırım

Canım en kötü ihtimalle Tantitonide takım halinde giriyor zaman zaman indirime. Başka mağazalarda da rastlayabilirsin belki. Markafonide de bazen brabantianın güzel indirimleri olabiliyor.

Canım en kötü ihtimalle Tantitonide takım halinde giriyor zaman zaman indirime. Başka mağazalarda da rastlayabilirsin belki. Markafonide de bazen brabantianın güzel indirimleri olabiliyor.

Neyse cnm bunu almaktanda vazgeçtim.Kızlar sayenizde hiçbir şey almıyorum.Borçlarımda artmıyor ne güzel :))
Sen ne yaptın cnm nevresim işini?

kızlar bende çeyiz için birşeyler almak istiyorum ama modası geçer diye almıyorum birsey önce neler almalıyım sizce

peki;
estee lauder
mac
pastel
flormar
carmina gibi markalar hakkında bilgin var mı_?
bunlar test yapan markalar canım bak istersen
http://www.mediapeta.com/peta/PDF/companiesdotest.pdf
test yapmayan markalar
http://www.mediapeta.com/peta/PDF/companiesdonttest.pdf
forumu okumak istersin belki alternatif ürünler bulursak deney yapmayanları paylaşıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ozmetik-sektorundeki-hayvan-deneyleri-14.html

canım alma bence bizim karşı markette tanesi 2 lira sana yemin ederim o kadar para verme ütünün yarı parası çıkar
ben çiçekli camlardan aldım metrodan 2 liradan küçük tuzluk gibide değil orta boy öyle bir şey alabilirsin ana ihtiyaclarından birini alırsın o paraya

Son düzenleme:

Canım teşkkür ederim beni düşündüğün için ama ne bilim bu da hoşuma gidiyor.Şu anlık almıyorum vazgeçtim fiyatı pahalı haklısın.

Canım teşkkür ederim beni düşündüğün için ama ne bilim bu da hoşuma gidiyor.Şu anlık almıyorum vazgeçtim fiyatı pahalı haklısın.

bence de pahalı ama aklında kalıcağına yanında dursun ama şimdi deil indirimleri bekle daha uygun fiyata eminim denk geliceksin.

bence de pahalı ama aklında kalıcağına yanında dursun ama şimdi deil indirimleri bekle daha uygun fiyata eminim denk geliceksin.

Bende öyle düşünüyorum alacagım ama indirimli bir an denk geldiğinde çek kampanyasıyla felan alırım daha sonra.Ee kızlar onu alma bunu alma ben ne alayım? :)))

canım 30 a 40a 8 li 10 serısını bulursan alırsın şimdi bir şey alma taksitlerin varsa onları öde zaten yaz geldi hepsinin fiyatı uçmuş durumda şimdi kendimize bir şeyler alma zamanı

canım 30 a 40a 8 li 10 serısını bulursan alırsın şimdi bir şey alma taksitlerin varsa onları öde zaten yaz geldi hepsinin fiyatı uçmuş durumda şimdi kendimize bir şeyler alma zamanı

gerçekten ya bu yazda cıvıl cıvıl şeyler çıkmış dün mağazalara baktım.aklım kaldı kredi kartımın kesim tarihi bekliyorum. bi daha ki sefere liste yapıcam

Kızlar benim ailemin giyim mağazası var annem bana 9 adet pantolon verdi daha yeni.Zaten her hafta da penye felan geliyor o yüzden giyime para harcamıyoruz biz.Hepsi markalı bir de mağazalardaki yeni sezon ürünleri

Kızlar benim ailemin giyim mağazası var annem bana 9 adet pantolon verdi daha yeni.Zaten her hafta da penye felan geliyor o yüzden giyime para harcamıyoruz biz.Hepsi markalı bir de mağazalardaki yeni sezon ürünleri

hem güzeller hemde çok pahalılar indirimi bekliyim dediğinde istediğim bedeni bulamıyoum :26: sen şanslıymışsın hemde çok

hem güzeller hemde çok pahalılar indirimi bekliyim dediğinde istediğim bedeni bulamıyoum :26: sen şanslıymışsın hemde çok

Canım su an koton da 70 tl olan pantolonlar biz de 15 tl hem de yeni sezon.Ben de kendime güzel pantolon bulamıyorum annem madem bunlar oldu hepsinden al dedi bir baktım 9 tane almısım değişik renklerde modellerde

Canım su an koton da 70 tl olan pantolonlar biz de 15 tl hem de yeni sezon.Ben de kendime güzel pantolon bulamıyorum annem madem bunlar oldu hepsinden al dedi bir baktım 9 tane almısım değişik renklerde modellerde

yaaa genellikle bende kotonda alıyorum beden XS olunca her yerde bulamıyorum sana imrenmekten yazmayı unutmuşum güle güle giy

Son düzenleme:
yaaa genellikle bende kotonda alıyorum beden XS olunca her yerde bulamıyorum sana imrenmekten yazmayı unutmuşum güle güle giy

Teşekkür ederim canım bende xs giyiyorum genelde o yüzden bende pek güzel bedenime göre bulamıyorum keşke burda otursaymıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…