markafoniden çeki veya kargo çeki olan var mı
bende alıcaktım ama ablamda aynı olsun istemedim ablamda diyor sana yemeğe geldiğimde kendimi evimde hisetmeyim bi değişiklik olur gözüm gönlüm farklı bir şey görür diyor bende bernardo won goh ve hisar mamba arasında kararsızım gerçi bana daha var belki o zamana kadar baska modeller çıkar hoşuma gider
brabanianın da 8li mi 7 lisimi ne 70 liraydı
bencede aysegülün dediği gibi kırmızılı mi turunculu mavili kareli olan 3. diyorum
altıncı caddede sarev pikeleri var indirimde bak istersen
Canım ben çok pahalıya almışım çok ucuza mal oluyor ben olsam renkli kareli olanı alırdım gayet güzel bence kaliteleri.
Cnm bende onu almaya karar verdım ama tek çekim 72 taksitli 84 sence hangisiyle almalıyım?
canım yanında yorgan hedıyelı degılse bence alma 84 bıraz pahalı 84 lıraya tacın falan daha guzel modellerı var hatta sende bu markafonidekinden al begenmıstın
çeklerinin süresi mi biticek ondan mı alıyım dıyorsun bıtmeyecekse bekle derim
Yok canım parapuanımın süresi felan bitmeyecek ben bunu yorgan hediyeli oldugu için alacagım zaten yorgan hediyeli de mi alma diyorsun sen?
yorgan hediyeliyse kaçırma al derim canım değilse alma diyorum bende misafir için uyku seti arıyorum uygun yani misafir geldiğinde hemen çıkartıyım yorgandı falan takmaya ugrasmayım dıyorum ama bu senın aldıgında mantıklıymıs normal zamandada kulanılır yorganı
para paunım var benmde 5 lıra ama çekim yok
Canım ben 124 e aldım çift kişilik benimkinin deseni farklı bak bu yorganı da güzel kızlar 85 iyi fiyat gerçekten
Eki Görüntüle 408970
beni sen davet etmiştin canım hatırlıyormusunCanım çek bende de yok ama benım parapuanım 27 tl.Davetten kazanmıstım.Bir de kupon koduyla %5 daha düşüyor.Face sayfalarında yayınlamıslar kodu da.
beni sen davet etmiştin canım hatırlıyormusunalısverıste yaptım sanırım benden geldi o
düşündüm bi anda şimdi markafonidekini alıcam için ikisi fazla olur sonra alırım dedim tekrar olur kampanya
beni sen davet etmiştin canım hatırlıyormusunalısverıste yaptım sanırım benden geldi o
düşündüm bi anda şimdi markafonidekini alıcam için ikisi fazla olur sonra alırım dedim tekrar olur kampanya
sen bana bi davetiye attın ama maureavm baskası mı bılmıyorumda benı maureavm ye bırı kayıt ettı yanı devatıyle kayıt oldum ben ortalık karıstıCanım maurer e sordum şimdi senden puan yüklenmiş mi diye.Yazdıklarında sana söylerim :))
sen bana bi davetiye attın ama maureavm baskası mı bılmıyorumda benı maureavm ye bırı kayıt ettı yanı devatıyle kayıt oldum ben ortalık karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?