Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım su an koton da 70 tl olan pantolonlar biz de 15 tl hem de yeni sezon.Ben de kendime güzel pantolon bulamıyorum annem madem bunlar oldu hepsinden al dedi bir baktım 9 tane almısım değişik renklerde modellerde

ohh canım ne iyiymiş öle bizede satsana

bende beden bulamıyorum ama xs değil large
valla canım giyim konusunda şanslıymışısın

Kızlar bu begendıgım su ısıtıcı hızlıal da 125 tl peşin fiyatına 12 taksitle bir de ama burda bir arkadaş soyuldugunu felan söylemişti yaa
Eki Görüntüle 407871

canim kampanyami var super fiyat. Bu arada teshir urunu olabilir arkadasinin dedigi. Ben 170 e aldim inanilmaz fiyat kacirma. Dun bu kettle Yalan Dunya dizisinde gordum Bora su dokerken cok tatli duruyordu.

canim kampanyami var super fiyat. Bu arada teshir urunu olabilir arkadasinin dedigi. Ben 170 e aldim inanilmaz fiyat kacirma. Dun bu kettle Yalan Dunya dizisinde gordum Bora su dokerken cok tatli duruyordu.

görüntüsü gerçekten çok tatlı ama bi su ısıtıcısı için o kadar para vermeye gerek var mı ki kızlar tabi para sizin siz bilirsiniz de

evet teşir üründü ama 2 ay önce gelmiş mağzaya 2 ayda altı soyulmuş hep bilmiyorum ama bi mağzalara gidin görün öle alın derim
benim hevesimi kaçırdılar bu ürün için

Kızlar selammmm

Hisar'a gittim bugün eminönündeki mağazasına.

Kampanya varmış beğendiğim yemek takımı (hisar- barcelona-bone china) ve çatal bıçak takımının (milano) resimlerini ekliyorumm..

Sadece çatal bıçağın taşları arka sap kısmının başlangıcında olan modelide var bu şekilde de var hangisi olmalı karar veremedim..

Eki Görüntüle 408020
Fiyat olarak peşin yada 10 taksitle 2.200 ..

Nasıl fiyat olarak uygun mu ? Birde modelleri beğendiniz mi ? :)

Son düzenleme:
KIZLAR malum biz bohça yapmadık..
çeyizim için makyaj malzemeleri almayı düşünüyorum..
rimel far allık ruj aseton kalem alıcam
cilt bakım ürünlerini zaten nivea nın kullanıyorum onları alıcam..
başka almam gereken var mı??

aseton oje olmadan işe yaramaz
komşumuz bütün ojelerini kırmızı kurdale ile bağlamıştı

aseton oje olmadan işe yaramaz
komşumuz bütün ojelerini kırmızı kurdale ile bağlamıştı

kuzum ben normalde oje sürmüyorum :))
malum geliniz yaa french mi ne ondan yaptırcam eee düğün akşamı da malum
mecburum yani ojeyi çıkarmaya

kuzum ben normalde oje sürmüyorum :))
malum geliniz yaa french mi ne ondan yaptırcam eee düğün akşamı da malum
mecburum yani ojeyi çıkarmaya

aman canım asetonda bohçaya koyma alıverirsin
ama kesinlikle nive Q10 vichy makyaj temizleyici öneriyorum harikalar
bide kalyon diye oje var onu al mutlaka.tırnaklarını felaket besliyo uzamayan tırnaklarım şekil aldı valla

kızlar sizlerden şahane fikirler çıkıyor kenara yazdım ojeye kırmızı kurdele bağlamak kesinlikle yapacağım şahanesiniz

kızlar sizlerden şahane fikirler çıkıyor kenara yazdım ojeye kırmızı kurdele bağlamak kesinlikle yapacağım şahanesiniz

bütün ojeleri pasteldi bide ufak sepet almış o da kırmızı kurdaleliydi evden çeyizi götürürken öle götürdüler kokoş kokoş

duygucum dün özellikle gittiğim yerde senin için baharatlıklara baktım aynı brabanıanın ki standlar aeo bilmem ne dıye bı marka 5lisi 39 8lisi 49 liraydı
barabanialarda 70 liraydı
bu arada biecde %50 indirim var anneler gününden koşun diyorum çok güzel şeyler var cidden ben mutfak üstümü dizdim

kızlar ya şu yemek takımlarıyla beraber kullanılacak bardak-kadeh takımlarına verilen paraya kıyamıyorum. fiyatları 400-600 arası değişiyor. sizler naptınız takım halinde mi aldınız onları? ben kendim istediğim parçaları takım yapmak istiyorum, öyle biraz süslü bardak kadeh bakınıyorum bu aralar :)

kızlar oldum olası yaldızlı boyalı bardakları sevmiyorum zamanla gidiyo boyası hemde hoşuma gitmiyo kendinden desenli bardak takımı arıyorum resimdeki gibi;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…