Canım su an koton da 70 tl olan pantolonlar biz de 15 tl hem de yeni sezon.Ben de kendime güzel pantolon bulamıyorum annem madem bunlar oldu hepsinden al dedi bir baktım 9 tane almısım değişik renklerde modellerde
ohh canım ne iyiymiş öle bizede satsana
Kızlar bu begendıgım su ısıtıcı hızlıal da 125 tl peşin fiyatına 12 taksitle bir de ama burda bir arkadaş soyuldugunu felan söylemişti yaa
Eki Görüntüle 407871
canim kampanyami var super fiyat. Bu arada teshir urunu olabilir arkadasinin dedigi. Ben 170 e aldim inanilmaz fiyat kacirma. Dun bu kettle Yalan Dunya dizisinde gordum Bora su dokerken cok tatli duruyordu.
canim kampanyami var super fiyat. Bu arada teshir urunu olabilir arkadasinin dedigi. Ben 170 e aldim inanilmaz fiyat kacirma. Dun bu kettle Yalan Dunya dizisinde gordum Bora su dokerken cok tatli duruyordu.
KIZLAR malum biz bohça yapmadık..
çeyizim için makyaj malzemeleri almayı düşünüyorum..
rimel far allık ruj aseton kalem alıcam
cilt bakım ürünlerini zaten nivea nın kullanıyorum onları alıcam..
başka almam gereken var mı??
aseton oje olmadan işe yaramaz
komşumuz bütün ojelerini kırmızı kurdale ile bağlamıştı
kuzum ben normalde oje sürmüyorum :))
malum geliniz yaa french mi ne ondan yaptırcam eee düğün akşamı da malum
mecburum yani ojeyi çıkarmaya
kızlar sizlerden şahane fikirler çıkıyor kenara yazdım ojeye kırmızı kurdele bağlamak kesinlikle yapacağım şahanesiniz
bütün ojeleri pasteldi bide ufak sepet almış o da kırmızı kurdaleliydi evden çeyizi götürürken öle götürdüler kokoş kokoş
kızlar oldum olası yaldızlı boyalı bardakları sevmiyorum zamanla gidiyo boyası hemde hoşuma gitmiyo kendinden desenli bardak takımı arıyorum resimdeki gibi;
Eki Görüntüle 408546 Eki Görüntüle 408547
kızlar oldum olası yaldızlı boyalı bardakları sevmiyorum zamanla gidiyo boyası hemde hoşuma gitmiyo kendinden desenli bardak takımı arıyorum resimdeki gibi;
Eki Görüntüle 408546 Eki Görüntüle 408547
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?