Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Cnm kettle ı senin sordugunu bile farketmemişim ben başkası sordu sandım bence pek hoş degıl gibi yine de sen bilirsn cnm

kalsın o zamana kadar daha baska kırmızı seyler cıkar çocuksu olması önemli değil ben zaten öyle cicili bicili seyleri seviyorum kedili ayıcıklı falanda hiç bakmadım daha o yüzden bence ide ilk gördugume atlamayım

fırsat mağazası ne kadar hızlı daha bugün sipariş verdim kargoya vermişler bile yarın inş. elime ulaşır

kızlar çamaşırpazarı.com dan alışveriş yapan varmı :26: bu ürünü beğendim 50 tl kargo da ürün 30 tl yi aştığı için ücretsiz ama korkum ürün gerçek ürünmü sahtesi falan olmasın :26: kapıda ödeme de var ilk defa kapıda ödeme bişey alacağım bu sabahlık en ucuz bu sitede almak istiyorum :26:yardımcı olun napıyım https://www.camasirpazari.com/-1-78-pierre-cardin-sabahlik-sacha-4474.html

kızlar ya ben bu ara üst üste bir sürü talihsiz alışverişler yapıyorum. markafoni de sinir etti beni evimisterden sonra.
saklama kabı ve 3lü cezve tk almıştım verda dan önce haftalar sonra saklama kaplarını tedarik edemediklerini söyleyip iptal ettiler.
gönderdikleri cezve tk da 2 tanesinin sapları bozuk yarın geri göndereceğim. nasıl yollayabiliyorlar bu ürünleri anlayamıyorum. kalite kontrol yapılmıyor mu

canım bunları çok ağır bir şekilde sikayetvar.com a da yaz. Bunlar başka dilden anlamaz. Mağduriyetini ve zaman kaybını nasıl telafi edeceklerini de yaz. Hediye çeki falan versinler en azından.

benimde son markafoni alışverişlerim korkunçtu ama uyguna aldım diye yollamadım

pasta seti aldım fanuslu takım kapağı kırık geldi

dondurma kasesi aldım 2 takım 1 takım sağlam diğer takımda 1 bardak tuzla buz olmuştu

büyük servis tabağı aldım yine onun kenarı kırılmıştı

hayret bir şey yani cam ürün satışı yapmayı biliyorsun madem gönderirken de ona göre paketleme yapmayı bileceksin. hadi yine yolda kırılmıştır o bi şekilde anlarım da sen bozuk ürün gönderiyorsun. resmen salak yerine koyuyor insanı

firma iyi paketlemiyor hata firmada tamamıyla o kadar daybuyday bir şey aldım 1 kere sorun çıkmadı bu konuda en iyisi o

kızlarrr Rabbim utandırmasın mobilyalarımızı aldıkkk

oturma odasına L koltuğumuz
Eki Görüntüle 409573
berjerimiz
Eki Görüntüle 409577
renk tonları bej-turkuaz-kahverengi olacak
Eki Görüntüle 409580

yemek odamızz ünite ve vitrinin biri yok tek vitrin istedim
Eki Görüntüle 409562

Eki Görüntüle 409564

Eki Görüntüle 409563

salon koltuk takımı

Eki Görüntüle 409572

Eki Görüntüle 409571
küçük yastıklar böyle kombinli
Eki Görüntüle 409581
orta sehpamız salon takımına uyumlu şekilde ceviz-krem-ceviz olacak

Eki Görüntüle 409576

Eki Görüntüle 409575

Eki Görüntüle 409574

yatak odasıı

Eki Görüntüle 409570

Eki Görüntüle 409569

Eki Görüntüle 409568

Eki Görüntüle 409567

Eki Görüntüle 409566

kızlar evimister sitesinden aldıklaırmın hepsi geldi
tefal wok ve grill tavası aldım bunun yumurta tavası mı alsam aynı parayada bunlar var sizce ne yapıyım
bu yumurta tavası 22 cm bana 55 liraya gelecek
bu 24 cm düz tava 48 tl ye geliyor sahan tavasından daha ucuza gelıyor
bu da 26 cm yumurta tavasıyla aynı fıyat 55 lıraya gelicek
sizce ne yapıyım kızlar bu serinin wok ve grilini aldm

canım tamsm uyguna almıssın ama senın verdıgın para saglamlar için bence gonderseydın kesinlikle niye öle yaptın onlar gönderirken kargo ucretı almıyorlar

markafonide banada öyle denk geldı ıptal ettıler ellerımızde yok dıye ertesı gun kampanyaya koydular aradım aynen ne ayak bu dedim kız cok bozuldu teldekı 10 tl cek verdıler özür mayetınde bende nasıl gıvenıpte alıyım sımdı dedım sız alıs verısınızı yapın bu sefer kesın ulasır dıger tedarıkcı fırmayla calısmıyoruz dedi bugun urunum geçti elime sapa saglam evimisterden aldıklarımında hepsı geldı saglam ben westwingden memnun kalmadım 60 lıralık cek var duruyor

canım hepsi çok güzeller Allah utandırmasın saglıkla mutlulukla kullan inş

firma iyi paketlemiyor hata firmada tamamıyla o kadar daybuyday bir şey aldım 1 kere sorun çıkmadı bu konuda en iyisi o

ben o yüzden kırılacak şeyleri almıyorum netten tavaydı falan bı nebzede cam işi çok sakıncalı bi kupa aldım westwingden onlarda cok guzel sarmıs sarmalamıslar kenarında bır cızık dahı olmadan geldi

canım kahvaltı takımı aldınmı aldıysan ne aldın bı paylaşırmısn bende almak ıstıyorumdaa

markafonide kargo çeki olan var mı kızlar ya bari 100 tl üzerine almasalar keske

biliyorum canım ama çok çok uyguna aldım yoksa kesinlikle yollardım bi pasta setime 25 tl verdim ona da bayıldığım için fanus kapağını önemsemedim

biliyorum canım ama çok çok uyguna aldım yoksa kesinlikle yollardım bi pasta setime 25 tl verdim ona da bayıldığım için fanus kapağını önemsemedim
canım sen ankaradamısın 25 tlye aldıgının fotosunu gorıyım mı bi burada 20 tl cunku pastalıklar 2 katlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…