Canım evet bir alt modeli ama ona da kötü diyemem emiş gücü yüksek sadece filtresini kendi temizlemiyor satış personeli anlatmıştı belki çok da farklı değildir araştır bence fiyat olarak çok daha uygun 400-500 TL arası mal edebilirsin.
limango casa line butiğinde bu küllükleri gördüm kargoda bedava boyutunu hakkında bişey belirtmemişler çok mu küçüktürler ki :26: fiyatı 5 Tl den 3.90 inmiş
limango casa line butiğinde bu küllükleri gördüm kargoda bedava boyutunu hakkında bişey belirtmemişler çok mu küçüktürler ki :26: fiyatı 5 Tl den 3.90 inmiş
iki modelide gördüm öğle arasında birbirine çok benziyo satıcı kız senin dediğin gibi emiş gücünün 40 watt daha yüksek olduğunu söyledi kendi kendini temizliyo olması önemli değil dedi annemi akşam mağazaya götürecem kararı o zaman verip alırım artık
canım o zaman çok iyi fiyata aldımıssın ben tek fanus sandımşuan sinoptayım canım aaldığım fanus bu aynısı burada da var 45 tltabakları ile birlikte bu arada ben 25 e aldım Eki Görüntüle 409776
canım ykm de elektirikli ev aletlerinde 2. ürün %50 indirimli senin oldugun yerde varsa oraya bak philips modelleride variki modelide gördüm öğle arasında birbirine çok benziyo satıcı kız senin dediğin gibi emiş gücünün 40 watt daha yüksek olduğunu söyledi kendi kendini temizliyo olması önemli değil dedi annemi akşam mağazaya götürecem kararı o zaman verip alırım artık
Canım evet bir alt modeli ama ona da kötü diyemem emiş gücü yüksek sadece filtresini kendi temizlemiyor satış personeli anlatmıştı belki çok da farklı değildir araştır bence fiyat olarak çok daha uygun 400-500 TL arası mal edebilirsin.
hangi ara gittinde gördün çok hızlısın
Kızlar kafayı nevresimlere taktım bayılıyorum görünce
Bunları çok begendım sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 410070 Eki Görüntüle 410071
siyah olan çok karışık gibi geldi bana canım
Evet canım haklısın biraz karışık kafayı yicem yakında o mu güzel bu mu güzel diye düşünmekten :))
airlikfeer, faceten yaz evimistere cevap veriyorlar
canım o zaman çok iyi fiyata aldımıssın ben tek fanus sandım
canım ykm de elektirikli ev aletlerinde 2. ürün %50 indirimli senin oldugun yerde varsa oraya bak philips modelleride var
şuan sinoptayım canım aaldığım fanus bu aynısı burada da var 45 tltabakları ile birlikte bu arada ben 25 e aldım Eki Görüntüle 409776
canım bizim senle zevklerimiz çok benzer bende 2. ürünü çok beğeniyorum ama pahalı geldı almadım ayrıca markafonide bi markada koymus nevresımlerını ucuz fıyatları ıstanbullu falan cok guzeller var onlara bıttım ama kartı doldurdum bırde o resımlı nevresımden aldım gülnurunkinden alamıyorum malesef yoksa onlarda güzelKızlar kafayı nevresimlere taktım bayılıyorum görünce
Bunları çok begendım sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 410070 Eki Görüntüle 410071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?