Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar evısısterden bende 2 tablo sıparıs etım masallahh 15 gun sonra elımde oldu ayrıca tablolar cok kalıtesız yanıı tablo almayı dusununeennn kısılere tavsıye etmıyorum ben bbu ıkı tabloyuda dısardan en fazla 50 tl alırdım ama 100 tl para saydımm esımede mahcup oldumm bumuydu begendıklerın dedı yanı tablolar guzeldı ama cok kalıtesızdı ..
dısardan ben bunalrı sana 20 30 alırdım dedı ıyce bozuldumm...
evımısterden artık cok sogudum bıda aman aman alısverıs etmemmm

iki modelide gördüm öğle arasında birbirine çok benziyo satıcı kız senin dediğin gibi emiş gücünün 40 watt daha yüksek olduğunu söyledi kendi kendini temizliyo olması önemli değil dedi annemi akşam mağazaya götürecem kararı o zaman verip alırım artık

limango casa line butiğinde bu küllükleri gördüm kargoda bedava boyutunu hakkında bişey belirtmemişler çok mu küçüktürler ki :26: fiyatı 5 Tl den 3.90 inmiş

Son düzenleme:
limango casa line butiğinde bu küllükleri gördüm kargoda bedava boyutunu hakkında bişey belirtmemişler çok mu küçüktürler ki :26: fiyatı 5 Tl den 3.90 inmiş

boyutu kucuktur buyuk ıhtımal boyut kucuk oluncada bı manası kalmıyoo boyut belırtılmedıyse % 100 kucuk((

hangi ara gittinde gördün çok hızlısın

şuan sinoptayım canım aaldığım fanus bu aynısı burada da var 45 tl tabakları ile birlikte bu arada ben 25 e aldımEki Görüntüle 409776
canım o zaman çok iyi fiyata aldımıssın ben tek fanus sandım
canım ykm de elektirikli ev aletlerinde 2. ürün %50 indirimli senin oldugun yerde varsa oraya bak philips modelleride var

Bende senden gordum aldım canım ıkı tane kulluk bırde bıcak setı bakalım umarım ıyıdır...

bende bu süpürgeden istiyorum günnurcum seninkinden ama beklicem nişandan sonra almayı düşünüyorum elektronik olduğu için ucuzlar diye umuyorum:)

Kızlar kafayı nevresimlere taktım bayılıyorum görünce
Bunları çok begendım sizce nasıllar?

airlikfeer, faceten yaz evimistere cevap veriyorlar

saol canım yazdım bakalım ne dicekler

canım o zaman çok iyi fiyata aldımıssın ben tek fanus sandım

canım ykm de elektirikli ev aletlerinde 2. ürün %50 indirimli senin oldugun yerde varsa oraya bak philips modelleride var

evet canım çok iyi gerçekten ve şahane bir takım ondan kapağını hiç düşünmedim

Kızlar kafayı nevresimlere taktım bayılıyorum görünce
Bunları çok begendım sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 410070 Eki Görüntüle 410071
canım bizim senle zevklerimiz çok benzer bende 2. ürünü çok beğeniyorum ama pahalı geldı almadım ayrıca markafonide bi markada koymus nevresımlerını ucuz fıyatları ıstanbullu falan cok guzeller var onlara bıttım ama kartı doldurdum bırde o resımlı nevresımden aldım gülnurunkinden alamıyorum malesef yoksa onlarda güzel
şimdi baktım bitmiş kampanyası

çeyizevi.com sitesine sinir oldum aldıgım ürün 99.90 lira neymiş çek 100 liraaya geçerliymiş hala aynı dert ne alacagım ben verdikleri çekede zorla baska bır sey aldırıp aynı fıyata getırıyorlar ürünü arayıp sövcem valla sinir ettiler

99.90 liralık days in colors uyku seti almak istedim 15 tl lik çekinizi kullanarak ürünü satın alacakken çekin kodunu girdiğimde kabul etmedi çek 100 tl ve üzerine geçerli olduğu için
hatice hanım 10 kurusluk bir ürün gösterinde alalım
verdiğiniz çekide zorla baska bir ürün aldırarak kullandırtmayın lütfen
fiyatlarınızı küsüratlı tutmayın hem biz hemde siz madur olmayın
maili attım bakalım ne cvp gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…