Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

altıncıcaddeden ;

kızlar bende bunları aldım 76 ya geldi çok uygun bakalım nasıl bi şey gelicek ?

altıncıcaddeden aldıgım ürün kargoya verilmiş. ancak hangı kargo, kargo nosu hic bisey belli degil takıp edemıyorum gelip gelmediğini. sizlerin bu konuda fikri var mı

canım valla bende az önce nevresim aldım hata mı ettim güvenilir mi bilemiyorum oof karalar başladım naptım been biri yardım etsin rahatlatsın lütfen alışveriş yapan varsa çünkü takip sistemi falanda yokmuş hangi kargoyla çalışıyorlarki

benim 3. alışverişim ve herhangi bir sorun yaşamadım. paketlemeleri filan süper. sadece kargoya verildi mailinden başka bişey gelmiyor. takip sistemleri yok sanırım. benim kargom yurt içi ile geldi. hafta sonuna denk geldiği için 4 günde geldi. umarım senin gibi diğer ark. larında ürünleri gelir.

altıncı cadde oldukça güvenilir bi site kızlar. paketlemeleri de çok iyi kırılacak eşyalarınızı bile güvenle alabilirsiniz. yurtiçi kargo ile çalışıyorlar hep onla geldi siparişlerim

altıncıccadde sitesinde yarısı bizden kampanyası devam ediyor mu kızlar

altıncıcaddeden ;

kızlar bende bunları aldım 76 ya geldi çok uygun bakalım nasıl bi şey gelicek ?

ben teslimattan değilde acaba ürün orjinal mi diye düşünmeye başladım kızlar ya yarısından da uyguna geliyo çünkü . . . :18:​

kampanya sadece 1 günlüktü. malesef bitti

3 gündür çok hastaydım kaçırmışım markafoninde dün bitti değil mi avea çeki cat by luyano dan alacaklarım vardı kaçırmışım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…