bilmiyorum sadece bana mı geldi :26:
büyük cnm kalıpları en az yarım kalıp büyük . . .
1-2 tane sandalet beğendim. normalde 38 giyiyorum sandaletlerim 37. karar veremedim şimdi
buçuklu yok mu vestte buçuklu oluyo ?
link atsana pinokyo merak ettim ?
cnm çok güzelzaten önüde tamamen açıkmış bence 1 numara ufak al . .
benimde çok hoşuma gitti 38 giyerken 36 mı :26: ayy karar veremedim:44: yarın mağaza bi bakım bulursam denerim belki
yok cnm ya ya 37,5 ya da 37 al
altıncıcaddeden aldıgım ürün kargoya verilmiş. ancak hangı kargo, kargo nosu hic bisey belli degil takıp edemıyorum gelip gelmediğini. sizlerin bu konuda fikri var mı
canım valla bende az önce nevresim aldım hata mı ettim güvenilir mi bilemiyorum oof karalar başladım naptım beenbiri yardım etsin rahatlatsın lütfen alışveriş yapan varsa çünkü takip sistemi falanda yokmuş hangi kargoyla çalışıyorlarki
düz beyazı gerçekten çok hoşmuşş
altıncıccadde sitesinde yarısı bizden kampanyası devam ediyor mu kızlar
kızlar altıncı cadde hediye kuponu 31 mayıs tarihine akdar geçerli dün eklediğim ekran görüntüsünde böyle yazıyordu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...i-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim-291.html
canım valla bende az önce nevresim aldım hata mı ettim güvenilir mi bilemiyorum oof karalar başladım naptım beenbiri yardım etsin rahatlatsın lütfen alışveriş yapan varsa çünkü takip sistemi falanda yokmuş hangi kargoyla çalışıyorlarki
3 gündür çok hastaydım kaçırmışım markafoninde dün bitti değil mi avea çeki cat by luyano dan alacaklarım vardı kaçırmışım hep
kampanya sadece 1 günlüktü. malesef bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?