Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu arada konuyla alakasız ama denizci nişanlısı, sözlüsü ve benzeri olan var mı aranızda?
benim müstakbel eşim kaptan, 3 aydır yok, tek kaldım Her şeyi tek halletmek zorunda kalıyorum

Ayy Allah kolaylık versin canım tek başına halletmek zordur

Kızlar altıncıcadde hesabı olupta yarısıbızden kullanmayan varsa bana verebilir mi hesabı :))

haklısın canım çok üzülmüştüm ama içimi rahatlattın allah senden razı olsunn kime sorsam tam cevap alamadım kimse bilmiyo. anneme diyorum napıyım diye amannn boşver 3 liralık şey göz doldursun çeyizde diyoo anlıcağın öyle tek başıma düşünmeye kalmıştım( sanırım herşeyi çok takıyorum kafama çeyizdeki herşey iyi olsun istiyorum çünkü). çok çok sağol canımmmmm

Amannn napayım küçüklerse bende zeytin çekirdeği için kullanırım yeterki kırılmadan gelsinler kalpli kalpli çok hoşuma gittiler

Amannn napayım küçüklerse bende zeytin çekirdeği için kullanırım yeterki kırılmadan gelsinler kalpli kalpli çok hoşuma gittiler

Hayır hayır gayet güzel kişilerin önüne, büyük servis tabağının içine koyduğunda harika olur Kişiye özel reçellikler 2 yemek kaşıklığı kadardır öyle düşün alıyorsa sorun yok. Ayol reçel dediğin 2 dilimin üstüne sürülüyor, büyük olsa, diyelim reçel arttı, tekrar kaba boşaltabılır mısın? Ben boşaltamam. E o zaman

oda mantıklııı

öyle canımm valla çokk tatlılarr. benim ki sapasağlam geldi inş seninkide öyle gelirr

Sen hangi siteden aldın canımm?

Ayy çok mantıklı valla sağoll ya

Reca ederim kızlar, yirim sizi, her zaman benden tam destek.
siz kararsız kalınca parçaları gösterın ben yardımcı olurum seve seve, dıştan da bakmak ıyı oluyor.
Benım annem sabah kahvaltıya mısafır aldıgında yapar o reçellıkleri çok. Aynı zaman da sosluk da olur onlar, bu da benım aklıma geldı sımcık.

foto yukleyebıldım mı bılmıyorum, ben de aldıklarımı paylaşıyım alırken de ne dusunduğumu ne ıcın aldığımı yazıım kı fıkır olur belkı. eskıtme saat mutfaga, mutfakta eskıtme objelerı, sarı, toprak rengı, beyaz ve kırmızı(beyaz kırmızı ekose örtu) detaylarını sevıyorum.
yazı tahtası mutfaga, ben yemek planlamasını cok sık yaparım bu sefer kağıt kalem kullanmayıp dırekt tahtaya yazıcam. çöp kovası cok hosuma gıtmıstı, ancak cok mınık kendısı, yemek yaparken tezgaha hep poset falan koyup salatalık, sogan kabuklarını ıcıne koyuyorum en son buyuk cope atarım sımdı bu çöpü onun ıcın kullanacağım.
mavı tonlarındakı havlular cok mınık, sadece dekor olur onlardan, havlu alırken acıklamalarındakı ebatlara muhakkak bakın.

müstakbel eşım kaptan ben de kaptan sayılırım aslında ama karada çalısıyorum, bu konsepti. banyoma veya hole düşünüyorum.
banyo aksesuralarım hep lacivert beyaz bunlarla uyum sağlar.
(mesaj oldu mu denemsı yapayım devam edicem gerı kalanlarını )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…