kızlar bu arada konuyla alakasız ama denizci nişanlısı, sözlüsü ve benzeri olan var mı aranızda?
benim müstakbel eşim kaptan, 3 aydır yok, tek kaldımHer şeyi tek halletmek zorunda kalıyorum
Off ne güzel, ne şanslısınMAŞALLAHH
Kızlar altıncıcadde hesabı olupta yarısıbızden kullanmayan varsa bana verebilir mi hesabı :))
:)
annenin adına falan üyelik açıp kullanabilirsin.öyle yapanları okumuştum oluyomuş
Canım öyle oluyor biliyorum ama bir tane kullanmıstım o sekılde de.Eğer elinde hesabı olupta kullanmayacak varsa diye dedm
Ben kullanmamış olsaydım verirdim canım ama kullandım bende...
canım yıkamaya bağlı kim bilir o kişi neyle yıkadı çok yüksek derecede adi deterjanla yıkarsan en kaliteliside solar eğer çok renkleri solmasın diyorsan zaten kıyafet şampuanıyla yıka perwolle falan biz onlarla yıkıyoruz hiç rengi atmaz elbiselerinde nevresimlerinde 30 da elde yıkamada yıkıyoruz senin alacağın çamaşır makineside son modellerden olacağı için elde yıkama özelliğinde yıkarsın canım
bu reçelliklerden bende almıştım canım görüntüleri çok hoş ama çok küçük geldi benim gözüme reçellik için. bnde onları kahvaltıda zeytin çekirdeklerini atmak için kullanmaya karar verdim.
Amannn napayım küçüklerse bende zeytin çekirdeği için kullanırım yeterki kırılmadan gelsinler kalpli kalpli çok hoşuma gittiler
Amannn napayım küçüklerse bende zeytin çekirdeği için kullanırım yeterki kırılmadan gelsinler kalpli kalpli çok hoşuma gittiler
Hayır hayır gayet güzel kişilerin önüne, büyük servis tabağının içine koyduğunda harika olurKişiye özel reçellikler 2 yemek kaşıklığı kadardır öyle düşün alıyorsa sorun yok. Ayol reçel dediğin 2 dilimin üstüne sürülüyor, büyük olsa, diyelim reçel arttı, tekrar kaba boşaltabılır mısın? Ben boşaltamam. E o zaman
öyle canımm valla çokk tatlılarr. benim ki sapasağlam geldi inş seninkide öyle gelirr
Hayır hayır gayet güzel kişilerin önüne, büyük servis tabağının içine koyduğunda harika olurKişiye özel reçellikler 2 yemek kaşıklığı kadardır öyle düşün alıyorsa sorun yok. Ayol reçel dediğin 2 dilimin üstüne sürülüyor, büyük olsa, diyelim reçel arttı, tekrar kaba boşaltabılır mısın? Ben boşaltamam. E o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?