Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar 5 dak sonra altıncı caddenin facebook sayfasında süpriz bişey olucakmış ama ne bilmiyorum

marine konsept banyoma devam. bu arada sepet hastasıyımdır, sepet öyle bırsey kı her renge uyar. tabıı bunlar cok goz onunde olmayacak dolabı açtıgınızda görebıleceksınız, makyaj malzemelerım, taraklarım fırçalarım, saç boyası malzemelerım, buyuk sepet çamaşır sepetım, ıkı kısı olacağımız ıcın ve ben de çamasır yıkamaya bayıldıgımdan cok buyuk bır sepet almadım. bu arada kızlar çamasır sepetlerı yatak odasına yenı evlendıkten sonra evınıze zırt pırt cok samımı olmadıgınız ama esınızın tanıdıkları gelecek banyonuza koyarsanız muhakkak ıcınde meraklılar olacaktır bakarlar.
ben sız bakmazsınız ama bakan cıkar işte. yaşanmıs hıkayedır guvenın.

günlük tabaklrım
8 kişilik , mavı olanlar tam bır takım
servis, çukur, ayaklı kase, normal kase ve pasta tabakları ile
3 çukur ve 2 pasta tabağım pembe, karı koca mavılerden sıkılırsak pembe de yerız dıye dusundum
130 kusur bı sey tuttu sanıyorum hepsı
kötü yanı seramık olması, ancak dediğim gıbı gunluk. zaten mısafırlıgım hanuz yok, bır turlu bulamadım

eskı sıparıslerımın resımlerını kaldırmıslar
haftasonu evde ne var ne yok fotoğraflar paylaşırım.

bu da planladığım salon ve yatak odasının ilginç bir hali
yalnız koltuklar değişti şu tarz oldular Eki Görüntüle 432518

yatak odası beyaz country olucak, bır mesajımda demıstım, sıparıs ıle yaptırıcaz. altı cekmecelı yatak fıkrı cok hos paylaşmak ıstedım, eğer ozel yaptıracak varsa benım gıbı düşünülebilir. Ya Dora nıye özel yaptırıyorsun dıyen vardır belkı, ınanın özel yaptırma kararı ıstem dısı biraz,benımkinın boyu 2 metre :S yataklar genel de 2.05 bastan sona ıci, amerıcan sizelar da zevkıme uymadı, bırkaç secenek oluyor.
Ya yaslandıkça kısalıyor ınsan demı
yatak odası projemdekı dolap kucuk, ancak gıynme odası yapıcam buyuk bır ray dolabımız var, yatak odasına dolap koymayabılırım bıle.

Son düzenleme:
kızlar aşırı mı küçük ben de beğendim ama hiç belli değil ne kadar küçük olduğu kaç zetin sığar mesela

yani canım çokçok minik değil ama benim beklediğimden küçük geldi hatta durun benim kendi çektiğim resmi paylaşıyım sizinle

kızlar işte böyle bu şekilde biraz daha belli oluyo sanırsamm. yani çok minik değiller sadece derinlikleri yok fazla. ama çok güzel ve şirinlerr

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 432540

kızlar işte böyle bu şekilde biraz daha belli oluyo sanırsamm. yani çok minik değiller sadece derinlikleri yok fazla. ama çok güzel ve şirinlerr

çok teşekkürler canım ben de almak istiyordum iyi oldu gördüğüm resim için çooooooooooooooooooooook teşekkürler koşarak gideyim de alayım :)))))))))))

gönderdim havluyu çeki iade etmeyeceklermiş. kargo bedava olmadıktan sonra da işe yaramaz zaten herhalde

gönderdim havluyu çeki iade etmeyeceklermiş. kargo bedava olmadıktan sonra da işe yaramaz zaten herhalde

conuntry tarzında baza komik olur asla kullanmazlar çoğu magaza bencede çekmece iyi fikir ben mobilyadan yana şanslıyım Allahtan erkek arkadasım mobilyacı country yapıyorlar hepsinide döşemehaneleride var mobilya olayını hiç düşünmüyorum kafamada takmıyorum ben gidecem beğencem yapacaklar zaten karışmamda fazla, onlar iyisinden falan anladıkları için muhalefet olmayım sonra sen ne anlarsın derlerse

100 tl uzerıne 30 tl çek westwingde verebilirim
markafonidan çeki olan varsa verirse çok sevinirim

100 tl uzerıne 30 tl çek westwingde verebilirim
markafonidan çeki olan varsa verirse çok sevinirim

Canım kargo bedava çekim var ister misin?Markafoni.
Atayım mı özel msj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…