kızlar aşırı mı küçük ben de beğendim ama hiç belli değil ne kadar küçük olduğu kaç zetin sığar mesela
limangodan almıştım canım
Eki Görüntüle 432540
kızlar işte böyle bu şekilde biraz daha belli oluyo sanırsamm. yani çok minik değiller sadece derinlikleri yok fazla. ama çok güzel ve şirinlerr
evet evet, baza buyuk rahatlık ama illa baza diye de bır sey yok yaptırılabılınır böyle
Eki Görüntüle 432540
kızlar işte böyle bu şekilde biraz daha belli oluyo sanırsamm. yani çok minik değiller sadece derinlikleri yok fazla. ama çok güzel ve şirinlerr
Canım o daybuyday ile alakalı değil tamamen butikle alakalı. Müşteri hizmetlerini ararsan çeki iade edebilirler. Neden işe yarmayan bişeye para veresin ki. Mağdur etmiceklerini düşünüyorum.
Tabii ya ne sandın. Yağ pompası büyük ihtiyaç.
Canım o daybuyday ile alakalı değil tamamen butikle alakalı. Müşteri hizmetlerini ararsan çeki iade edebilirler. Neden işe yarmayan bişeye para veresin ki. Mağdur etmiceklerini düşünüyorum.
Eki Görüntüle 432540
çooook tatlılar yaaa..bnde dayanamadım aldımm :))
100 tl uzerıne 30 tl çek westwingde verebilirim
markafonidan çeki olan varsa verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?