Güle güle kullan canım
Ayyy çok tatlılarrrr fazla küçük değillermiş teşekkür ederim fotosunu koyduğun için biraz rahatladı içim
çok teşekkürler canım ben de almak istiyordum iyi oldu gördüğüm resim için çooooooooooooooooooooook teşekkürler koşarak gideyim de alayım :)))))))))))
kızlarr iyi günlerde kullanalım inş. hepimizz.çooook tatlılar yaaa..bnde dayanamadım aldımm :))
kızlarr iyi günlerde kullanalım inş. hepimizz.
bişey sorcam kızlar size sadece 6 tane mi aldınız yada alcaksınız yoksa 12 ye tamamladınız mıı:44::44::44:
Eki Görüntüle 432672 Eki Görüntüle 432673
kızlar bakın bunlarda benim nevresim takımlarım nasıllar sizce markafoni indirim çekiyle tanesi 2.69a geldiler. fazlasıyla karlı bir alışveriş oldu sanırsamm
valla çok güzeller hemde o fiyata olunca tadından yenmez bunlarEki Görüntüle 432672 Eki Görüntüle 432673
kızlar bakın bunlarda benim nevresim takımlarım nasıllar sizce markafoni indirim çekiyle tanesi 2.69a geldiler. fazlasıyla karlı bir alışveriş oldu sanırsamm
canım ayakkabı alacaktım kalmamıs yınede bakıyım bırseyler bulursam atarsın teşkür ettimCanım kargo bedava çekim var ister misin?Markafoni.
Atayım mı özel msj.
kızlar bi fikir verin 3. yü pek beğenmedim 1 ve 2 arasında kaldım hangısı sizce
kızlar bi fikir verin 3. yü pek beğenmedim 1 ve 2 arasında kaldım hangısı sizce
Eki Görüntüle 432834 Eki Görüntüle 432835 Eki Görüntüle 432836 Eki Görüntüle 432837 Eki Görüntüle 432838
bi de o en son altıncıcadde sitesiden aldıgım kelebekliler var pembe ve mavi kararsız kaldım
2 ve 3 güzelmiş. hangi renkten ya da desende olabilir yoksa onu al derim değişik olsun
En sondaki kalpli nevresime bayıldım yaa markası ne canım onun ve ne kadara aldın?
Eki Görüntüle 432834 Eki Görüntüle 432835 Eki Görüntüle 432836 Eki Görüntüle 432837 Eki Görüntüle 432838 Eki Görüntüle 432839
bi de o en son altıncıcadde sitesiden aldıgım kelebeklinin mavi kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?