Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Güle güle kullan canım

Ayyy çok tatlılarrrr fazla küçük değillermiş teşekkür ederim fotosunu koyduğun için biraz rahatladı içim

çok teşekkürler canım ben de almak istiyordum iyi oldu gördüğüm resim için çooooooooooooooooooooook teşekkürler koşarak gideyim de alayım :)))))))))))

çooook tatlılar yaaa..bnde dayanamadım aldımm :))
kızlarr iyi günlerde kullanalım inş. hepimizz.

bişey sorcam kızlar size sadece 6 tane mi aldınız yada alcaksınız yoksa 12 ye tamamladınız mıı:44::44::44:

kızlar bakın bunlarda benim nevresim takımlarım nasıllar sizce markafoni indirim çekiyle tanesi 2.69a geldiler. fazlasıyla karlı bir alışveriş oldu sanırsamm

Doranora arkadaşım zevkini çok beğendim ben de deniz temasını çok seviyorum ve evimde kullanmak istiyorum, hatta düğünde bile deniz konsepti olsun istiyorum, bu konuda senin çok yardımın olacak bence :))) Başka bu tarz fotolar var ise arşivinde onları da görmek isterim, çok zevklisin :)))

kızlarr iyi günlerde kullanalım inş. hepimizz.

bişey sorcam kızlar size sadece 6 tane mi aldınız yada alcaksınız yoksa 12 ye tamamladınız mıı:44::44::44:

Canım ben 6 tane aldım 12ye tamamlamak diye bişey aklıma gelmedi 6 tane yeter diye düşünüyorum

Güle güle kullan şekerimmm baya karlı olmuş alışverişin

valla çok güzeller hemde o fiyata olunca tadından yenmez bunlar
Canım kargo bedava çekim var ister misin?Markafoni.
Atayım mı özel msj.
canım ayakkabı alacaktım kalmamıs yınede bakıyım bırseyler bulursam atarsın teşkür ettim

kızlar papilanın sahan setını alıyım mı sızce nasıldır 3 tanesı 52 lıra kargo 5 57 lıra oluyor benımde cekım var 25 tl uygunmudur sızce
birde evim.net sitesinde 40 lıraya falan pike nevresim gören olursa hemen bana haber etsin yolur westwinge baktım 65 lıra 50 tl falan olsaydı iyiydi karıtma taksıt olmayınca zor oluyor

Son düzenleme:
kızlar bu arada 6. cadde den alınan ürünün kargo bilgisi yok.bir sıkıntı olmuyor di mi hangi kargo ile geliyor bilen var mı acaba ??

daha çok pembe ağırlıklı almışsın gibi. yine de son karar senin .hangisi içine daha çok siniyorsa onu tercih et. sonra keşke deme ya da gelince beğenmezsen iade edersin. nevresime kıtlık gelmedi ya daha çok denk gelirsin..

kızlar bu kek kalıbına bittim ya altıncadde sıtesınde gırmıs zamanında kampanya sona ermiş ama bittim yani çok güzel çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…