daha çok pembe ağırlıklı almışsın gibi. yine de son karar senin .hangisi içine daha çok siniyorsa onu tercih et. sonra keşke deme ya da gelince beğenmezsen iade edersin. nevresime kıtlık gelmedi ya daha çok denk gelirsin..
canım ben onu markafoniden almıstım modaev nevresim yazınca cıkıyor 30 lıraya mı ne aldım
kızlar kafam karıstı 1 mi 2 mi sizce
Eki Görüntüle 432851
kızlar bu kek kalıbına bittim ya altıncadde sıtesınde gırmıs zamanında kampanya sona ermiş ama bittim yani çok güzel çok hoşuma gitti
canım bunların çoğu hediye geliyor ev hediyesi ben almıyorum o yüzden ama illa alcam diyorsan güzelmiş tefalin ürünüde kötü olmaz ne kadara alıcaksın bunu
canım bunların çoğu hediye geliyor ev hediyesi ben almıyorum o yüzden ama illa alcam diyorsan güzelmiş tefalin ürünüde kötü olmaz ne kadara alıcaksın bunu
Kızlar bişey sorucam çeyize kaç tane nevresim almak lazım?Uykum seti'de alınıcak daha ondan merak ettim
canım ben her çeşitinden 1 adet almaya özen gösterdim rerforce 4 mevsim aldım uyku seti almıycaktım onuda misafir için aldım misafir geldimi 2 saat yorgan geçirmekle falan uğraşmayım diye düşündüm olmadı kendimde kullanırım dedim saten nevresim alıcaktım hediye geldi o dahada saten almam sanırım pek benlik değilTatlım çok kararsız kaldıysan alma daha sonra daha güzelleri çıkar nasıl olsa karşına
Hakkaten güzelmiş kek kalıbı
canım altıncı caddede bu 120 ye falan gelecek işte nasıl sence ?? Bizim buralarda öyle adetler yok canım yaa keşke gelse hediye :))
canım ben her çeşitinden 1 adet almaya özen gösterdim rerforce 4 mevsim aldım uyku seti almıycaktım onuda misafir için aldım misafir geldimi 2 saat yorgan geçirmekle falan uğraşmayım diye düşündüm olmadı kendimde kullanırım dedim saten nevresim alıcaktım hediye geldi o dahada saten almam sanırım pek benlik değil
normal nevresim aldım işte o beğendiğin kırmızı kalplı birde pike seti aldım pike setinden 1 tane daha alacağım galiba
en az 5 nevresimin olsun misafir geldimi diğelim 2 aile onlara çıkartıcaksın 2 tane kendin var 3 ee bsy oldu değiştircen falan nevresim çok gidiyor
belki hediyede gelir diyor annem o yüzden ben 5 üzeri alıyım diyorum hediyelerle tamalanır sonra
Canım benim seve seveDoranora arkadaşım zevkini çok beğendim ben de deniz temasını çok seviyorum ve evimde kullanmak istiyorum, hatta düğünde bile deniz konsepti olsun istiyorum, bu konuda senin çok yardımın olacak bence :))) Başka bu tarz fotolar var ise arşivinde onları da görmek isterim, çok zevklisin :)))
Canım ben 6 tane aldım 12ye tamamlamak diye bişey aklıma gelmedi 6 tane yeter diye düşünüyorum
Güle güle kullan şekerimmm baya karlı olmuş alışverişin
valla çok güzeller hemde o fiyata olunca tadından yenmez bunlar
harıkaymıs, tabıı kalıbın ıcınden tam sekılı cıkarabılırsekEki Görüntüle 432851
kızlar bu kek kalıbına bittim ya altıncadde sıtesınde gırmıs zamanında kampanya sona ermiş ama bittim yani çok güzel çok hoşuma gitti
Adaşııııııııııım
Benim çaycımda bundan dediğin gibi sararma falan yapar mı ya temiz tutulduktan sonra olmaz herhalde birşey çok begenerek aldım :26:
Tencere setimde çaydanlık var,, ayrıca bi çaydanlıgım daha var. Birde bunu aldım çünkü aşkımla ben çay manyagıyız
Bunu alırız yanımıza iç dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?