Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım evim.net sitesinde 10 tl çekim var 28 liraya gelecek ondan acele ettim evet hep pembe almışım soft renkler seviyorum bi erkek arkadaşımada danışıyım karar vericem galiba

canım ben onu markafoniden almıstım modaev nevresim yazınca cıkıyor 30 lıraya mı ne aldım
kızlar kafam karıstı 1 mi 2 mi sizce

Tatlım çok kararsız kaldıysan alma daha sonra daha güzelleri çıkar nasıl olsa karşına

Eki Görüntüle 432851
kızlar bu kek kalıbına bittim ya altıncadde sıtesınde gırmıs zamanında kampanya sona ermiş ama bittim yani çok güzel çok hoşuma gitti

Hakkaten güzelmiş kek kalıbı

Kızlar bişey sorucam çeyize kaç tane nevresim almak lazım?Uykum seti'de alınıcak daha ondan merak ettim

bir de bunlar var kızlar bunlarıda annem aldı ablamla bana hangimiz önce evlenirsek götürcez
bu arada altıncıcadde burclara gore dekorasyon yapmıs benım burcum boga tutturmuslar cidden mavi kelebekli nevresimide koymuslar
annem terazi lila pembeye bayılır onuda dogru dizayn etmiler bi bakın derim

canım bunların çoğu hediye geliyor ev hediyesi ben almıyorum o yüzden ama illa alcam diyorsan güzelmiş tefalin ürünüde kötü olmaz ne kadara alıcaksın bunu

canım altıncı caddede bu 120 ye falan gelecek işte nasıl sence ?? Bizim buralarda öyle adetler yok canım yaa keşke gelse hediye :))

Kızlar bişey sorucam çeyize kaç tane nevresim almak lazım?Uykum seti'de alınıcak daha ondan merak ettim
Tatlım çok kararsız kaldıysan alma daha sonra daha güzelleri çıkar nasıl olsa karşına
Hakkaten güzelmiş kek kalıbı
canım ben her çeşitinden 1 adet almaya özen gösterdim rerforce 4 mevsim aldım uyku seti almıycaktım onuda misafir için aldım misafir geldimi 2 saat yorgan geçirmekle falan uğraşmayım diye düşündüm olmadı kendimde kullanırım dedim saten nevresim alıcaktım hediye geldi o dahada saten almam sanırım pek benlik değil
normal nevresim aldım işte o beğendiğin kırmızı kalplı birde pike seti aldım pike setinden 1 tane daha alacağım galiba
en az 5 nevresimin olsun misafir geldimi diğelim 2 aile onlara çıkartıcaksın 2 tane kendin var 3 ee bsy oldu değiştircen falan nevresim çok gidiyor
belki hediyede gelir diyor annem o yüzden ben 5 üzeri alıyım diyorum hediyelerle tamalanır sonra

canım altıncı caddede bu 120 ye falan gelecek işte nasıl sence ?? Bizim buralarda öyle adetler yok canım yaa keşke gelse hediye :))

fiyatı uygunmuş başka modellere falan bakmıycaksan beğenmiyorsan uygun bence

Anladım canım doğru söylüyosun fazla nevresim almakta fayda var.Nişanlı yada sözlümüsün tatlım sen?

Canım benim seve seve Ben elımdekı resımleri senınle paylaşayım onlar uzerınden konusalım, yalnız ısyerı bılgısayarımda az, evden de yazarım sana aksam
canım doğanay hediyelik ürünüdür. ben bunu ıkı lacıvert berjerın ortasına dumen seklınde sehpa yaptıracağım uzerıne de bu abajuru koymayı dusunuyorum.
nıkah sekerı fıkrı, canım emınonunde nıkah sekerı malzemelerı satan dukkanlarda bulunuyor, sen bu metalı alıp ordan baska malzemelerle susleyebılırsın.
lacıvert berjer yapıp bu sekılde sırt yastığı koyabılırsın.
(ya bu bılgısayar cok kuruymus :S )
Bugun altıncı cadde de tüterlerin aksesuarlarını gordum gemı makedı falan, onlara bakabılırsın. denizci objelerı ıcın aklıma gelen markalar; tüterler, doğanay ve mudo.
sen marine konsepti nerde kullanmak ıstıyorsun tatlım, bana söyle onun uzerınden gidelim.
mutfak ıcın dersen, aklıma gelenler sunlar, lacıvert beyaz kırmızı tek renk veya guzel bır uyumla gunluk tabaklar, lacıvert beyaz ekose sandalye mınderlerı, lacıvert masa örtüsü veya beyaz masaörtüsü, yelken figürlerii cam kenarına denız fenerleri, acık mavı/ koyu mavı balık. ve sepetler, beyaz veya acık renk sepetler cok guzel uyum sağlıyor.
ben banyomu marine yapacağım, su an nısanlımın oturdugu ev acık mutfak, orda oturma ıhtımalımız var, acık mutfak olunca salon koyu tik mobılyalar, mutfak beyaz marine yaparsam onları yedıremem, kaynastıramam :S
burda seramık tabaklar yerıne sen denızcı objelerı koyucan mesela. örtü kolay bulunur tarzdan.

banyo ıcın de lacıvert pas pas veya krem veya kırmızı, gene sepetler, sepetlerın ıc ve kenar kaplamaları lacıvert olabılır, lacıvert beyaz çizgili havlular, ve bulduğumuz çıpa, simit, deniz kabuklarından ayna vb..duvarlara asılabılır. sabunluk atrafına mınık balık, fener tealightları da koyulabılır.

Kadıköyde oturuyorum ben, eğer yakınsak mesajlasalım, ben bu aralar sandık ve bos cercevelerı beyaz eskıtme yapıyorum onları da görüp fıkır edınebılırsın.

yatak odası su an kı evın kucuk, kucuk odaya koyu renk esya koyarsam boğarım o sebepten beyaz eskıtme dusunuyorum.
bulduğum resımler bunlar, dediğim gıbı resımlerı ustaya gosterıp yaptıracağız, standartlarda bır sevgılım yok, 2 metre.

ama bak yatağın altına çekmece olayı cok aklıma yattı bır tek zamanla ust tarafı esneme yaparsa cekmeceler zor acılır, onu da sert ıskelet yapcaklar altına sanırım

bu da güzel, bunun altına cekmece koydurulur

bak bu resımdekı duvarda asılanlara dıkkat et, yatak basının etrafına bu tarz seyler asılabılır, renklere takılma, ben her aldıgımı boyuyorum artık zaten Bırde ayak ucuma muhakkak beyaz eskıtme sandıgımı koyacağım, o resmı bulamadım
ama baska bır ornek sepette olur, burda da yazmıstım, yorganımı pikemı yastığımı koyucam uzerıne ustune de şamdan bıblo cok hos olur :)

Salon için ana parcalarım bunlar, kervan siparişlerim, bu evde mı oturucaz baska evde mı dıye bılmedıgımden sımdılık kervan da beklıyorlar.

Tel dolabın ıcıne içkiler, mısafır yemek tabakları, bardaklar, kadehler girecek, altındakı cekmecelere mısafır masa ortulerı.
konsol duvara monte edılen tvnın altına, üstüne eskı ütümü, bırkaç eskı obje dusunuyorum. ustune oranjlı, sarılı, yesıllı etnık bır runner ebatlarında bır ortu.
içine cdler mdler ıvır zıvır koyarım.

masa takımını onceden kullandım annemlerın ıkı evınde de aynı takım var, cok orjınal, cok dayanıklılar.
mobılyalar bıraz koyu oldugundan koltukları acık yapıyorum bej veya cok açık sutlu kahve ham kadıfe, chester tarzı(arka veya yanları zımbalı olanlar) ama bundan once amerıkan koltuklardan ıstıyordum ıkeada bulunanlardan. acık renk ve duz renk kuoltukların uzerıne sıkıldıkca şal atabılırsın.

Eki Görüntüle 432986

Tekrar resım gondereceğim.

Canım ben 6 tane aldım 12ye tamamlamak diye bişey aklıma gelmedi 6 tane yeter diye düşünüyorum

Güle güle kullan şekerimmm baya karlı olmuş alışverişin

sağol cannım teşekkür ederimm

kalabalık misafir falan geldiğinde de kullanılabilsin diye ben bi takım daha almayı düşünüyorum aslında:44::44:

Eki Görüntüle 432851
kızlar bu kek kalıbına bittim ya altıncadde sıtesınde gırmıs zamanında kampanya sona ermiş ama bittim yani çok güzel çok hoşuma gitti
harıkaymıs, tabıı kalıbın ıcınden tam sekılı cıkarabılırsek
tekrar duser üzülme.
ahanda bıldıımmm
Pasta Kalip.com Pastacilik Malzemeleri, Her trl Pasta Malzemeleri,Ylba orab,Ylba iegi,Kar tanesi,Harf Bask (damga )Seti,Kurabiye bask seti,Kurabiye yaz seti,3 boyutlu iek ve hayvan silikon kalplar,Pasta ve Kurabiye Kalplar
bıraz daha araştırma yapıcam bu konu uzerıne.

Eki Görüntüle 432859

kızlar nasıl sizce bu tefal çaycı ??

güzel bence canımm ben bu şekilde olanları beğeniyorum. cam hazneli bnce kesinlikle almayın bi süre sonra kireç ve çay sarartıyo onları. tefalde güzel bi marka. bi de arzumunda böyle bir ürünü var onada baktın mıı oda hoş bence

Son düzenleme:
Adaşııııııııııım

Benim çaycımda bundan dediğin gibi sararma falan yapar mı ya temiz tutulduktan sonra olmaz herhalde birşey çok begenerek aldım :26:

Tencere setimde çaydanlık var,, ayrıca bi çaydanlıgım daha var. Birde bunu aldım çünkü aşkımla ben çay manyagıyız
Bunu alırız yanımıza iç dur

Çok beğendim fikirlerini canım çoook teşekkür ederim bende araştırma içindeyim benim elimde olan fotolar genelde düğün konsepti ile ilgili ama olsun fikirleşmek güzel bu konuyu çokta meşgul etmek istemem açıkçası özelden mesaj atacağım mailleşelim mi? :))))

canım pek emin değilim ama hani şu arzumun mor renkli çayçıları vardıya üst kısmı cam kimde gördüysem fena sararmış haldeydi bende o yüzden hep cam istemiyorum diyorum ama sararmaz belki bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…