canım pek emin değilim ama hani şu arzumun mor renkli çayçıları vardıya üst kısmı cam kimde gördüysem fena sararmış haldeydi bende o yüzden hep cam istemiyorum diyorum ama sararmaz belki bunlar
Arzum la Arçelik arasında vardır baya fark diye düşünüyorum canım ya .
Ben Arzum Sinbo gibi markaları ben tercih etmiyorum memnun olmayan çok gördüm.
Birde temiz tutmak lazım üstünü yıkamak lazım çalkala yeni çay koy böyle olmaz öyle yapan varsa sararır tabi.
bilmem ki canım ama arzum ürünlerini seviyorum ben çaycı dışında. blender setler falan biz onu kullanıyoruz memnunuz yani
bi de dediğin gbi çayçıda temizlikte önemlidir belki canım.
kızlar altıncı caddeden jua nevresim takımı alanlar ne durumda ? benimki kargoya verildi diyo aradım takip numarasını bilmiyoruz ama dün gece bizden çıkış yapıldı diyo bu kadar da olmaz ama yaniii
sağol cannım teşekkür ederimm
kalabalık misafir falan geldiğinde de kullanılabilsin diye ben bi takım daha almayı düşünüyorum aslında:44::44:
Anladım canım.
Tek çaycıda değil ki, ya bak Kkorkmazın çeliğinin kalitesini bilirsin bizim evde o kullanılıyor sararıyor demliğin içi çay sarartıyor onun düzünden sürekli diş fırçalıyorum
Yıkamak lazım bi güzel.Her çay bittiğinde.
kızlar altıncı caddeden jua nevresim takımı alanlar ne durumda ? benimki kargoya verildi diyo aradım takip numarasını bilmiyoruz ama dün gece bizden çıkış yapıldı diyo bu kadar da olmaz ama yaniii
Anladım canım doğru söylüyosun fazla nevresim almakta fayda var.Nişanlı yada sözlümüsün tatlım sen?
kızlar altıncı caddeden çok alışveriş yaptım sorunsuz geliyo paketleme güzel meak etmeyin. ayrıca önceden kargo takip sistemi yoktu ama şu an var . siparişiniz kargoya verildi dedikten sona SİPARİŞ DETAYI yazısının altında bi buton çıkıo ordan bakabilisinizz.. yurtiçi kargonun sayfası çıkıyor
altıncı caddeye iki tane farklı zamanlarda biri 22sinde biri 26sında sipariş vermiştim bugün çıkmış siparişlerim hiç bi site iki farklı sipariş numaralı ürünleri aynı anda kargoya vermiyor bu özelliğini sevdim altıncı caddenin
kızlar nevresim takımı değilmiş bunlar sadece nevresimmiş:26::26:
canım cok tesekkur ederım :) mesajla tesekkur edemedım 100 mesaj gerekıyormus, anneme gosterıyım 8 gıbı evde olurum kısmetımdeyse kalan bı seyler olur :)
ne kadar tesekkur etsem az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?