canım orada yorum yapmamak için buradan yazıyorumcnm markası keramika sanırım onun ürünlerine benziyor bende markafoniden yeşil takımını aldım bakalım çok merak ediyom nasıl kalitesi falan inş iyidir. sen netten mi aldın
canım orada yorum yapmamak için buradan yazıyorum
kalitesi çok iyi ben seramiğin bu kadar kaliteli gelebileceğini tahmin etmiyordum gayet güzel ve şık duruyor
bayılacaksın sen de görünce
canım benim nişan söz yok ama 10 senedir beraberiz ailelerimiz görüşüyor biz evlilik kararı aldığımızda günü belli oldugunda nişanı öyle yapıcaz nişan arkasına düğün nikah olacak yani
bu arada fakirin kendiliğinden demleyen çaycısı var ondan çok memnunlar ona bakın derim ben
kızlar papila tavayla ayrıca o reçellikleri nasıl aldınız kampanyalar birleştirilemez diyor
ben aldım ama daha gelmedi kötü olacağını pek sanmıyorumEki Görüntüle 433470
arkadaşlar bu nevresimden alan kullanan var mı markası ne çok tatlı ama kaliteli değilse almak istemiyorum
Ayy ne güzel 10 yıllık bi ilişki,artık birbirinizin huyunuzu suyunuzu ezberlemişsinizdir.Allah tamamına erdirsin canım
Canım malesef ayrı ayrı sipariş veriyosun bende 2 sini aldım ama aynı anda alamıyosun ayrı ayrı sipariş veriyosun
son kullanma tarihi 1.6.2012 yazan çekimi evim.net iptal etmiş son kullanma tarihinden benim anladığım bugün de kullanabılırım demek değil mi
eğer hayvan katlıyamına dur demezsek bu manzaralarla çok karşılacağız kanım dondu resmen ağladım bu nasıl bi iştir
lütfen bir imzada sizler verin
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur
ödül bisküvisini bile yiyemeden hayvanı öldürdüler siz kimsiniz Allah'ın yarattığı canı Allah alır nasıl bi şirk koşmadır nasıl bi cürrettir dinden imandan bahsediyorlar bir de bir canlının canına kıymak bu kadar mı kolay bu kadar mı canileştiler yamyamlaştılar bu kadar mı katil ruhlu insanlarsınız siz hiç mi vicdan yok bu insanlarda bu yasa söz konusu bile olmamalı çıkartmayı geçin konuşulcak konu bile değil bir canlının hayatı söz konusu iken
Eki Görüntüle 434609 Eki Görüntüle 434610
servis tabaklarım 11 tanesı beyaz uzerıne yelkenlı,, 6 tanesı lacıvertlı olandan. yelkınlı 11 taneydı stokta, 12 yapamadım, diğer servis tabağını da görmedım :S saçmaladım ama olsun. fazla mal göz çıkarmaz. 12 kısı gelırse 6, 6 kırıstırırım.
çukur tabaklarım
Eki Görüntüle 434615 Eki Görüntüle 434616
lacivertlıden 11 tane, beyazdan 6 tane var.
Eki Görüntüle 434617 11 çay fınacanım
Eki Görüntüle 434618 6 kahve fıncanım cay ve kahve fıncanlarının stoklarını tukettım galıba :/ 12 ve 7 yapamadım, izin vermedi
Eki Görüntüle 434619 Eki Görüntüle 434620
9 tatlı tabağı yelkenlıden,, 6 tane de lacivert beyazdan..
Eki Görüntüle 434621 Eki Görüntüle 434622
annem mudo kadıköy outletten bunları almıstı bana 3 er tane bunlardan var, tabakları ıcın cok uzulmustu. kısmet buguneymıs fazla fazla oldu :S
bır de banyom ıcın sıvı sabunluk dıs fırcalığım yoktu, set yaptım kendıme:
Eki Görüntüle 434625 Eki Görüntüle 434626 Eki Görüntüle 434627
canım arkadaşım, teşekkürler tekrardan. sayende mısafır ve gunluk yemek takımlarım tamam
Güle güle kullan canım.Dolaylı yoldan benimde katkım olmuş sanki :)))
Vallahı canım forum o kadar güzel ki, herkes imece ebegümeceturkuaza ocean temalı şeyler arıyoruz. sımdı arkadaşlarıma bakmaya basladım.
hıc aklımda yoktu almak, ben ve mustakbel esım kaptanız, babam kaptan, arkadaşlar kaptan. ıyı denk geldı.
canım oluşturduğun emek takımı çok güzel güle güle kullan toplam ne kadara geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?