Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm markası keramika sanırım onun ürünlerine benziyor bende markafoniden yeşil takımını aldım bakalım çok merak ediyom nasıl kalitesi falan inş iyidir. sen netten mi aldın
canım orada yorum yapmamak için buradan yazıyorum

kalitesi çok iyi ben seramiğin bu kadar kaliteli gelebileceğini tahmin etmiyordum gayet güzel ve şık duruyor
bayılacaksın sen de görünce

canım orada yorum yapmamak için buradan yazıyorum

kalitesi çok iyi ben seramiğin bu kadar kaliteli gelebileceğini tahmin etmiyordum gayet güzel ve şık duruyor
bayılacaksın sen de görünce

cnm bende sonradan fark ettim foto paylaştığımız bölümde yazdığımı ama silmedim ay çok sevindim ya sanki biraz mat gibi geldi aldığım kahvaltı takımının renkleri ama fotodan kaynaklı heralde cmt elimde olacak kısmetse ozaman doya doya bakarım

Kızlar sandık ve çerceve boyadıgımı soylemıstım, resımler tamam, bır de sandalyede cıkarttım aradan :) Açıkçası bana maliyetleri 50TL var yok.

gelelim sandalyeme

kuması ıse soyle olacak, bırazdan kaplarım, kurusun bı :)

arkadaslar demıstım tekrar dıyım, istanbulda oturanlar varsa, bu tür aktıvıtelerde seve seve yardımcı olurum.

Ayy ne güzel 10 yıllık bi ilişki,artık birbirinizin huyunuzu suyunuzu ezberlemişsinizdir.Allah tamamına erdirsin canım

kızlar papila tavayla ayrıca o reçellikleri nasıl aldınız kampanyalar birleştirilemez diyor

Canım malesef ayrı ayrı sipariş veriyosun bende 2 sini aldım ama aynı anda alamıyosun ayrı ayrı sipariş veriyosun

Eki Görüntüle 433470

arkadaşlar bu nevresimden alan kullanan var mı markası ne çok tatlı ama kaliteli değilse almak istemiyorum
ben aldım ama daha gelmedi kötü olacağını pek sanmıyorum

çok şükür mutluyuz canım Allah herkesin gönlüne göre versin bende 10 tl çek var onu bi değerlendiremedim bu günde son artık bır seyler alıcaz bakalım

son kullanma tarihi 1.6.2012 yazan çekimi evim.net iptal etmiş son kullanma tarihinden benim anladığım bugün de kullanabılırım demek değil mi

Markafonı de Limbo Home kampanyası var kızlar.
ancak fıyatlarını beğenmedım altıncı cadde ındırımı daha ıyıydı.

eğer hayvan katlıyamına dur demezsek bu manzaralarla çok karşılacağız kanım dondu resmen ağladım bu nasıl bi iştir
lütfen bir imzada sizler verin
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur

ödül bisküvisini bile yiyemeden hayvanı öldürdüler siz kimsiniz Allah'ın yarattığı canı Allah alır nasıl bi şirk koşmadır nasıl bi cürrettir dinden imandan bahsediyorlar bir de bir canlının canına kıymak bu kadar mı kolay bu kadar mı canileştiler yamyamlaştılar bu kadar mı katil ruhlu insanlarsınız siz hiç mi vicdan yok bu insanlarda bu yasa söz konusu bile olmamalı çıkartmayı geçin konuşulcak konu bile değil bir canlının hayatı söz konusu iken

Ötenazi Anı | Facebook

evim.nete mail attım son kullanma tarihi 01.06. yazan bi çek nasılda pasif oluyor acıklamısınız yazdım bakalım ne cvp gelecek

servis tabaklarım 11 tanesı beyaz uzerıne yelkenlı,, 6 tanesı lacıvertlı olandan. yelkınlı 11 taneydı stokta, 12 yapamadım, diğer servis tabağını da görmedım :S saçmaladım ama olsun. fazla mal göz çıkarmaz. 12 kısı gelırse 6, 6 kırıstırırım.
çukur tabaklarım

lacivertlıden 11 tane, beyazdan 6 tane var.
11 çay fınacanım
6 kahve fıncanım cay ve kahve fıncanlarının stoklarını tukettım galıba :/ 12 ve 7 yapamadım, izin vermedi

9 tatlı tabağı yelkenlıden,, 6 tane de lacivert beyazdan..

annem mudo kadıköy outletten bunları almıstı bana 3 er tane bunlardan var, tabakları ıcın cok uzulmustu. kısmet buguneymıs fazla fazla oldu :S

bır de banyom ıcın sıvı sabunluk dıs fırcalığım yoktu, set yaptım kendıme:

canım arkadaşım, teşekkürler tekrardan. sayende mısafır ve gunluk yemek takımlarım tamam

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım.Dolaylı yoldan benimde katkım olmuş sanki :)))

Güle güle kullan canım.Dolaylı yoldan benimde katkım olmuş sanki :)))

Vallahı canım forum o kadar güzel ki, herkes imece ebegümece turkuaza ocean temalı şeyler arıyoruz. sımdı arkadaşlarıma bakmaya basladım.
hıc aklımda yoktu almak, ben ve mustakbel esım kaptanız, babam kaptan, arkadaşlar kaptan. ıyı denk geldı.

Canım Gülçin'e de ben söylemiştim o da sana söylemiş.Ben de mudo dan bunu almıstım.

Porseleni felan çok kaliteli almakla iyi yapmıssın

canım oluşturduğun emek takımı çok güzel güle güle kullan toplam ne kadara geldi.

564 banyo 3lusu ve diğer hersey buyuk ıkram tabakları dahıl değil. 17 servis, 17 cukur, 11 fıncan, 6 kahve , 15 pasta tabağı
( cidden cok komık sayılar, pes bana, ne alaka ıse) neyse kızlar bana davetlısınız evlenınce, bol bol yeter tabak herhalde.

Canım aslında Duygu'nun katkılarıyla oldu onunla konuşuyorduk ben sana da söyledim valla süper olmuş çok beğendim güle güle kullan inşallah

kızlar altıncı caddeden dove saten nevresim takımım geldi alıpta eline ulaşamıyanlar için söylüyorum süper çok beğendim kutusu falanda harika ay çeyizim yazılırken yatağıma bunu sermeye karar verdim bembeyaz saflığı temsil ediyo nede olsa
Eki Görüntüle 427125

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…