Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman tanrım güzelliklerine kapılıp fiyatlara bende bakmamışım ne bunlar ya valla deniz tuzu mu kaya tuzu mu belli değil

ben bızım halatlara bakayım yarın, malzeme ofısındekı sararız kase ni var
hemde hakıkı halat yanı halatı çöz kaseden, gemıyı bağla o derece

Son düzenleme:

canım hepsi harika olmuşlar bayıldım bende kahve çay setimi deniz temalı istiyorum bakalım param olursa alacağım yalnız sıvı sabunluğuna ayrı bı bayıldım nerden ne kadara aldın bende düşünmüyor değilim
güle güle kullan canım çok güzel bi nevresim almışsınız hepiniz bayıldım

markamost markafonı kargo cekı verıyor kızlar ama ben nasıl alındıgını bılmıyorum

Son düzenleme:
canım doğru ya link vermemişim tık tık
tabak canak sabunluk ordan. cabuk bıter yalnız bılgın olsun

buraya da tık tık daha rahat bakarsın

canım doğru ya link vermemişim tık tık
tabak canak sabunluk ordan. cabuk bıter yalnız bılgın olsun

canım tık tık yazdım sandı bende link oldugunu anlamadım kusura bakma cok sağol
canım ben bunu alacağım beni üye yap istersen davetiye kupon falan kazanılıyorsa sana faydam olsun kendim üye olmayım

Son düzenleme:
canım tık tık yazdım sandı bende link oldugunu anlamadım kusura bakma cok sağol
canım ben bunu alacağım beni üye yap istersen davetiye kupon falan kazanılıyorsa sana faydam olsun kendim üye olmayım
yok canımsın mudo da oyle bı sey

kızlar ben günlük yemek takımımı bernardo romance serisini aldım birde çatal bıcak alınca 100 tl lik çek verdiler ne alacağıma karar veremedim kahvaltı setini kedili yaptım çay seti fincanım çay fincanımda var belki değiştiririm sonra bilmiyorum kararsız kaldım
sonra orada romance serisinin kahvaltılık takımını gördüm küçük kayı tabaklardan vardı onlardan alsam mı yemek takımın yanına 6 tane işte bu fotodaki peynirin olduğu tabak
yemek tabağının yanına yogurt falan bsyler koyamaya yarar diye düşündüm gerçi tanesi 8 lira mi ne 2. %50 indirimli olunca baya mantıklı oluyor ama benim 100 tl lik çeki 1 ay iççinde 30 hazirana kadar kullanmak gerek ayrıca suffle kaplarından var onlarıda cacık falan için almayı düşündüm erkek arkadaşımda cacık için çok küçük dedi 100 tl yi neye kullancaksam düdüklümü alsam dedim fisslerin edition modelini istiyorum ondan yok ayrıca orda çok pahalı premium modeli var bernardoya özel çiçekli onu beğendim ama zaten 100 tl indirimle satılıyor dışarda o zaman çekim boşa gitmiş gibi olacak diye düşünmekteyim şu kararsız kulunuza bi akıl verin canlarım yaf

ben zaman istiyorum bırazdan mesaj yazıcam acele cevap yazamam sori düşünmem lazım

Soft Light Kahvaltı Takımı | Bernardo ben de buna bayıldım. ama senın kedılı varmıs, dur daha bakıyorum

ben zaman istiyorum bırazdan mesaj yazıcam acele cevap yazamam sori düşünmem lazım

tamam canım daha gerçi 30 hazirana kadar zamanım var ama ben kendimi bilmiyorum bu kararsızlıkla o günde alacak bir şey bulamam sonra dandik dundik bsyler alır cıkar pişman olurum

tamam canım daha gerçi 30 hazirana kadar zamanım var ama ben kendimi bilmiyorum bu kararsızlıkla o günde alacak bir şey bulamam sonra dandik dundik bsyler alır cıkar pişman olurum
rattan supla bayılırımmm
Rattan Supla | Bernardo ben de alıcam bunlardan mudo dakıler bıtmıstı aynısıydı. annemde var hasır suplalar harıka duruyor masada, bambu servıs şeylerıyle ıvırı kıvıryla hemen hemen her tabağa da uyar, osmanlı serısı tarzı harıc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…