tamam canım daha gerçi 30 hazirana kadar zamanım var ama ben kendimi bilmiyorum bu kararsızlıkla o günde alacak bir şey bulamam sonra dandik dundik bsyler alır cıkar pişman olurum
kızlar ben günlük yemek takımımı bernardo romance serisini aldım birde çatal bıcak alınca 100 tl lik çek verdiler ne alacağıma karar veremedim kahvaltı setini kedili yaptım çay seti fincanım çay fincanımda var belki değiştiririm sonra bilmiyorum kararsız kaldım
sonra orada romance serisinin kahvaltılık takımını gördüm küçük kayı tabaklardan vardı onlardan alsam mı yemek takımın yanına 6 tane işte bu fotodaki peynirin olduğu tabakEki Görüntüle 434755
yemek tabağının yanına yogurt falan bsyler koyamaya yarar diye düşündüm gerçi tanesi 8 lira mi ne 2. %50 indirimli olunca baya mantıklı oluyor ama benim 100 tl lik çeki 1 ay iççinde 30 hazirana kadar kullanmak gerek ayrıca suffle kaplarından var onlarıda cacık falan için almayı düşündüm erkek arkadaşımda cacık için çok küçük dedi 100 tl yi neye kullancaksam düdüklümü alsam dedim fisslerin edition modelini istiyorum ondan yok ayrıca orda çok pahalı premium modeli var bernardoya özel çiçekli onu beğendim ama zaten 100 tl indirimle satılıyor dışarda o zaman çekim boşa gitmiş gibi olacak diye düşünmekteyim şu kararsız kulunuza bi akıl verin canlarım yaf
kızlar ben günlük yemek takımımı bernardo romance serisini aldım birde çatal bıcak alınca 100 tl lik çek verdiler ne alacağıma karar veremedim kahvaltı setini kedili yaptım çay seti fincanım çay fincanımda var belki değiştiririm sonra bilmiyorum kararsız kaldım
sonra orada romance serisinin kahvaltılık takımını gördüm küçük kayı tabaklardan vardı onlardan alsam mı yemek takımın yanına 6 tane işte bu fotodaki peynirin olduğu tabakEki Görüntüle 434755
yemek tabağının yanına yogurt falan bsyler koyamaya yarar diye düşündüm gerçi tanesi 8 lira mi ne 2. %50 indirimli olunca baya mantıklı oluyor ama benim 100 tl lik çeki 1 ay iççinde 30 hazirana kadar kullanmak gerek ayrıca suffle kaplarından var onlarıda cacık falan için almayı düşündüm erkek arkadaşımda cacık için çok küçük dedi 100 tl yi neye kullancaksam düdüklümü alsam dedim fisslerin edition modelini istiyorum ondan yok ayrıca orda çok pahalı premium modeli var bernardoya özel çiçekli onu beğendim ama zaten 100 tl indirimle satılıyor dışarda o zaman çekim boşa gitmiş gibi olacak diye düşünmekteyim şu kararsız kulunuza bi akıl verin canlarım yaf
hıımmm sıpariş hazırlanıyor gıbı bısey mı acaba
benım de lımangodan bır sıparısım varmıs su an kampanya sona erdi yesıl ustu :S
aaaa bu lımango cok yavas 28.05 sıparısım.
Canım tedarikçi firma ürünleri karsıladıgı gibi yolluyorlar.
Daha önceden çok verdim sipariş. Bugün verdiysem 2 3 gün sonra geldiğini bilirim.
Burada tedarikçi firmanın üstüne daha çok görev düşüyor.
Varmış diyorsun unuttun mu siparişiniBazen bende karıştırıyorum 5 siparişim vardı ikisi geldi üçü kaldı
dur sımdı seyı denedım markafonıden dagıtıma cıkmamıs sıparısımı ıptal ettım 6 kalemden 3 tanesını. mudo sıparısımdı, aynı fıyatta ınternette de var. dur bakalım ne yapacaklar.
vay cnına gece gece gerı donus yaptılar maılle, cıdden 7/24 bunlar galıba
benım de lımangodan bır sıparısım varmıs su an kampanya sona erdi yesıl ustu :S
aaaa bu lımango cok yavas 28.05 sıparısım.
cnm limangodan kargon gelince knt et farklı şeyler yollayabiliyorlar yani yeşil bişi aldıysan sarı falan yada tk aldıysan eksik gelebiliyo başıma geldi çünkü iade malzeme yolladım bakalım ne zaman ulaştı elimize diye bekliyorum hala dönmediler
kargoyu sen mı ödedın gerı ıadede?bi kaç ay önce bende morlu yeşilli mutfak önlüğü istemiştim kırmızı turunculu gelmiş geri gönderdim para iadesi yaptılar. iadeyi hemen yapıyorlar o bakımdan sorun yok.:) bu arada denizcilikle ilgi şeyler arayan arkadaşlara duyrulur limangoda resim çerçevesi var fiyatlarıda uygun gibi.
cnm limangodan kargon gelince knt et farklı şeyler yollayabiliyorlar yani yeşil bişi aldıysan sarı falan yada tk aldıysan eksik gelebiliyo başıma geldi çünkü iade malzeme yolladım bakalım ne zaman ulaştı elimize diye bekliyorum hala dönmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?