Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tamam canım daha gerçi 30 hazirana kadar zamanım var ama ben kendimi bilmiyorum bu kararsızlıkla o günde alacak bir şey bulamam sonra dandik dundik bsyler alır cıkar pişman olurum

Rosense Sofra Serisi | Bernardo bu serı de cok hoş :) tam bır ıngılız halı vaktı var :)
peynırlık cacıklık felan alma, rahat uydurulur yanına beyaz veya içindeki renklerde.
inek tereyağlık onceden gormedım hosuma gıttı, fırın kapları cok seker kırmızı kırmızı, kırmızı mutfağa yakısıyor. bır de rattan supla herseye gıder, ekmek sepetı de koyarsın sofraya hasır.
çerezlık merezlık dedıgım gıbı rahat bulursun canımcım, almayanı dövuyorlar heryerde.
bak bu da beyaz supla koymus
gene hasır

Çok güzelmiş bu takım

kızlar limango'da depo aşamasında diyorya hani, depoya gelecek anlamında mı ? yoksa depoda da gönderime mi hazırlanıyor ?​

ben aldım bundan kahvaltısı günlüğü çok güzel :))) al bence

Chavin marka gözlük nasıl biliyor musunuz ?

Merhaba arkadaşlar çeyiz hazırlığı yapmaktayım. Yeni açılan bir websitesi buldum. Sizi de bilgilendirmek isterim. Aslında benim gibi çeyiz hazırlığı yapan çiftler ya da beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenlere duyurulur. Profilo, LG, Hotpoint - Ariston ürünleri toptan fiyatına perakende satışa sunulmuş. Üstelik kredi kartlarına taksit imkanı ile. Sakın kaçırmayın!!!
xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
benım de lımangodan bır sıparısım varmıs su an kampanya sona erdi yesıl ustu :S
aaaa bu lımango cok yavas 28.05 sıparısım.

Canım tedarikçi firma ürünleri karsıladıgı gibi yolluyorlar.
Daha önceden çok verdim sipariş. Bugün verdiysem 2 3 gün sonra geldiğini bilirim.
Burada tedarikçi firmanın üstüne daha çok görev düşüyor.

Varmış diyorsun unuttun mu siparişini Bazen bende karıştırıyorum 5 siparişim vardı ikisi geldi üçü kaldı

dur sımdı seyı denedım markafonıden dagıtıma cıkmamıs sıparısımı ıptal ettım 6 kalemden 3 tanesını. mudo sıparısımdı, aynı fıyatta ınternette de var. dur bakalım ne yapacaklar.

Hadi ya ilginç :26::26:
Evet ya bazen indirim mindirim olmuyor, iyi takip etmek gerek.

benım de lımangodan bır sıparısım varmıs su an kampanya sona erdi yesıl ustu :S
aaaa bu lımango cok yavas 28.05 sıparısım.

cnm limangodan kargon gelince knt et farklı şeyler yollayabiliyorlar yani yeşil bişi aldıysan sarı falan yada tk aldıysan eksik gelebiliyo başıma geldi çünkü iade malzeme yolladım bakalım ne zaman ulaştı elimize diye bekliyorum hala dönmediler

bi kaç ay önce bende morlu yeşilli mutfak önlüğü istemiştim kırmızı turunculu gelmiş geri gönderdim para iadesi yaptılar. iadeyi hemen yapıyorlar o bakımdan sorun yok.:) bu arada denizcilikle ilgi şeyler arayan arkadaşlara duyrulur limangoda resim çerçevesi var fiyatlarıda uygun gibi.

kargoya verılmedıgı ıcın aldıklarımı veya ıcınden ıstedıgımı ıptal edebılıyorlarmıs, bakalım ne olacak :)
bunun harıcınde canlarım, ay ayşegül bı sey demıstı, ona bı sey yazıcaktım konuyu unuttum Bunama va bende galiban.
Kızlar bır de benım catal bıcak takımım eksık bulun bır care gunluk ve mısafırlıklerım yok. ya bu mısafırlık lafına da fen ayar oluyorum ama öyle işte.
aslında eksıklerım fazla benım resmen yıllar boyunca yatmısım. yanı ceyızımde o kadar komık seyler var kı :)

şişe kılıflarım yemek takımımla uyar beyaz unıforma da var, lacivert kış unıforması da, onun resmını cekmemısım :)

annem sağolsun koca dayağı yersem bız torbası almıs bana keratam da var yanı, kendıne alırken bana da almıs, sarı ama bır de okey oynaya oynaya öldük çuha mı denıyor ondan var köşelerinde sinek kupa yaldızlı ıslemelı ha bu arada bır okey bılırım bır de papaz kımde ama çuham var yani.

annemlerın evınde yaptıgım dekoru paylasıyım; kendı evıme de yapacağım salonuma.

eskı bır sandık kapağı yoktu, bu duvarın köşesine raf gibi de monte edilir. eskici para almadı bunun ıcın :) bedavaya dekor yapıyoruz annemle. Ben moda da oturuyorum, Allah rahmet eğlesın bızım oralarda yaslı nufusu cok, cok ölen oluyor, eskıcılerde eskıler bol oluyor.

bu da annemle 3 yıl aradığımız avizemiz.
3 yıl avizesiz oturduk,lambader ve abajurlarla, kiliseden cıkma bir avize, antika, 350 TL ye almıştım. Annem sımdı onu bana vermıyor. İnsallah bulurum böyle. zincirleri biz ekledik sonradan.

Son düzenleme:
kargoyu sen mı ödedın gerı ıadede?

valla sankı bedavaya alıyoruz gıdelım dısardan alısverıs yapalım ayaklarımıza kara sular ıne ıne yanı, aslında hata, bak tabak canak sıparıs verdım odum kopuyor kırık , çatlak gelecek dıye.. bızımkısı de ıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…