- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
bayıldııımmmmmmmm, yok sıyah ıcını karartır ınsanın. harıkaa, nerden aldın. dokusu nasıl?
güle güle kullan fıstık ben bayıldım
Canım daha almadım sarev in pamuk saten çeyizevinde indirimde.Koyu renk almak istiyordum bunun v1 modeli hosuma gidiyordu ama bu indirimde alsam mı acaba dedim
lınkını yolla bakalım, hem bunun hem sıyahın, yatak odan ne renk olacak?
canım aklında düz siyah varsa bunu alma.benimde var çünkü aklımda grili siyahlı aldım pauk saten koyu olmasın diye.ama hala aklımda yinede siyah alıcam
tekrar masraf çıkmasın sana ama beğendiysen bunuda al
lınkını yolla bakalım, hem bunun hem sıyahın, yatak odan ne renk olacak?
Aklımda linensteki siyah vardı ama o da satıstan kalktı yine onun gibi bulamam heralde o yüzden aklım başka koyu renklere gidiyor.Sence nasıl peki canım sen begendın mı?Anneme göstersem kesin begenmez koyu renk diye
canım aklındaki satıştan kalktı diye üzülme illa ufak mağzalarda çıkıyo
http://www.dijitalyasam.com/intranet/bigimages/214660.jpg ben bunu aldım taçtan.
gösterdiğin nevresim güzel canım beğendim
annene göstermeden al bence benim aldıklarımın hiçbirini beğenmedi annem
nasıllll sırıtıırrrr :) benım de yatak odam beyaz eskıtme yanı oyle dusunuyorum kesın kararlıyım, beyaza her renk gider ki.Canım şu an yatak oda rengim felan belli değil ama beyaz istiyorum bu beyaza uymaz büyük ihtimal çok sırıtır
Link bu canım
SAREV PAOLA V2 FT KLK SATEN NEVRESM TAKIMI Ev Tekstili - Nevresim Takmlar - Pamuklu Saten Nevresim Takmlar - ift Kiilik Pamuklu Saten Nevresim Takmlar ceyizevi.com
Canım ben spor şeyleri beğeniyorum bu bana spor geldi anneme gösterecegım aksama yine de bir umut :)) Çok nevresim aldım diye söyleniyor ama bakalım.Fikrin için tşk ederim canım çok sağol
nasıllll sırıtıırrrr :) benım de yatak odam beyaz eskıtme yanı oyle dusunuyorum kesın kararlıyım, beyaza her renk gider ki.
bırkaç resım :)
Eki Görüntüle 435225 Eki Görüntüle 435226 Eki Görüntüle 435227 Eki Görüntüle 435228 Eki Görüntüle 435229
bende de 8 tane var zor tutuyorum daha almamak için
canım sen kullanıcaksın tam fikri önemli ama beğendiysen ısrar et
rica ederim canım :13:
kargoyu sen mı ödedın gerı ıadede?
hayır karşı ödemeli gönderiyorum. geçende de anlık hediye çekimle kavanoz aldım limangodan biri kırık geldi anında geri gönderdim 2.75 tl mi geri iade ettiler
dugu nevresim güzel ama bana da koyu geldi annemde açık renk al açık renk al diye diye bilinç altıma etki etmiş valla
Canım evet anneler öyle düşünüyor biliyorum ama ben bir tane koyu renk alacagım çünkü çok seviyorum hoşuma gidiyor.Beyaz istiyordum onu aldık şimdi sıra siyahta sonra 1 tane daha alır nevresim işini kapatırım.Misafir için felan alırım ancak
DoraNora cıgım bu benim çeyiz topiğim bak istersen diğer nevresimlerime
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/512270-duygunun-ceyizi.html
aklında kalıcağına al gitsin o zaman önemli olan senin beğenmen. bide kimin çeyizinde vardı tam hatırlamıyorum sarevin üzerinde gül olan pamuk saten nevresimi var krem gibi duruyor rengi onunla yatıp kalkıyorum bu aralar ama şuan o çok lüks olucak bi sürü eksik varkenbu arada 6. caddeden aldığım nevresim hala tedarik ediliyor diyor inş bir an önce gelir ilk siparişim ordan biraz tedirginim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?