Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bayıldııımmmmmmmm, yok sıyah ıcını karartır ınsanın. harıkaa, nerden aldın. dokusu nasıl?
güle güle kullan fıstık ben bayıldım

Canım daha almadım sarev in pamuk saten çeyizevinde indirimde.Koyu renk almak istiyordum bunun v1 modeli hosuma gidiyordu ama bu indirimde alsam mı acaba dedim

Canım daha almadım sarev in pamuk saten çeyizevinde indirimde.Koyu renk almak istiyordum bunun v1 modeli hosuma gidiyordu ama bu indirimde alsam mı acaba dedim

canım aklında düz siyah varsa bunu alma.benimde var çünkü aklımda grili siyahlı aldım pauk saten koyu olmasın diye.ama hala aklımda yinede siyah alıcam

tekrar masraf çıkmasın sana ama beğendiysen bunuda al

Aklımda linensteki siyah vardı ama o da satıstan kalktı yine onun gibi bulamam heralde o yüzden aklım başka koyu renklere gidiyor.Sence nasıl peki canım sen begendın mı?Anneme göstersem kesin begenmez koyu renk diye

canım aklındaki satıştan kalktı diye üzülme illa ufak mağzalarda çıkıyo
http://www.dijitalyasam.com/intranet/bigimages/214660.jpg ben bunu aldım taçtan.
gösterdiğin nevresim güzel canım beğendim
annene göstermeden al bence benim aldıklarımın hiçbirini beğenmedi annem

Canım ben spor şeyleri beğeniyorum bu bana spor geldi anneme gösterecegım aksama yine de bir umut :)) Çok nevresim aldım diye söyleniyor ama bakalım.Fikrin için tşk ederim canım çok sağol

Canım ben spor şeyleri beğeniyorum bu bana spor geldi anneme gösterecegım aksama yine de bir umut :)) Çok nevresim aldım diye söyleniyor ama bakalım.Fikrin için tşk ederim canım çok sağol

bende de 8 tane var zor tutuyorum daha almamak için
canım sen kullanıcaksın tam fikri önemli ama beğendiysen ısrar et
rica ederim canım :13:

Bilmem öyle diyeceksin sandım canım :))

bende de 8 tane var zor tutuyorum daha almamak için
canım sen kullanıcaksın tam fikri önemli ama beğendiysen ısrar et
rica ederim canım :13:

Israr edecek bir şey yok canım zaten kendim alıyorum begendıysen al der ben begenmedım der :))

kargoyu sen mı ödedın gerı ıadede?

hayır karşı ödemeli gönderiyorum. geçende de anlık hediye çekimle kavanoz aldım limangodan biri kırık geldi anında geri gönderdim 2.75 tl mi geri iade ettiler

dugu nevresim güzel ama bana da koyu geldi annemde açık renk al açık renk al diye diye bilinç altıma etki etmiş valla

Canım evet anneler öyle düşünüyor biliyorum ama ben bir tane koyu renk alacagım çünkü çok seviyorum hoşuma gidiyor.Beyaz istiyordum onu aldık şimdi sıra siyahta sonra 1 tane daha alır nevresim işini kapatırım.Misafir için felan alırım ancak

aklında kalıcağına al gitsin o zaman önemli olan senin beğenmen. bide kimin çeyizinde vardı tam hatırlamıyorum sarevin üzerinde gül olan pamuk saten nevresimi var krem gibi duruyor rengi onunla yatıp kalkıyorum bu aralar ama şuan o çok lüks olucak bi sürü eksik varken bu arada 6. caddeden aldığım nevresim hala tedarik ediliyor diyor inş bir an önce gelir ilk siparişim ordan biraz tedirginim açıkçası.

Canım hangi üzeri güllü nevresim fotosunu ekle bakayım bi.Benimki de hala tedarik ediliyor diyor aradım haftaya elinizde olur dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…