Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

senin çeyizinde görmüşüm şimdi tekrar bakerken gördümEki Görüntüle 435258 senin çeyiz resimlerinden kopyaladım resmide:)) soldaki

Canım bende benim aldıgım mı acaba tarif ettigin diye dedım demek doğru tahmin etmişim. :)) Canım bu resimdekinden çok daha güzel yaa ancak yakından gören anlar.Rengi çok güzel.Ben markafoni kampanyasından almıstım Sarev battaniyemle 144 e aldım.Umarım sende kampanyalı bir şekilde bulup alırsın

baya uyguna almışsın valla güle güle kullan aslında 6.caddede indirime girdi ama ben bu aralar bitik olduğum için alamadım. acelesi yok inş. dana sonra alırım artık:)

baya uyguna almışsın valla güle güle kullan aslında 6.caddede indirime girdi ama ben bu aralar bitik olduğum için alamadım. acelesi yok inş. dana sonra alırım artık:)

Daha ne kampanyalar çıkar canım karsına acele etme.Damlaya damlaya göl olur misali yavaş yavaş git :)

Daha ne kampanyalar çıkar canım karsına acele etme.Damlaya damlaya göl olur misali yavaş yavaş git :)

aynen bende öyle yapmaya çallışıyorum ama hastalık gibi bişey oldu ocak ayından bu yana kendimi durduramıyorum sürekli bişey alma çabasındayım:) ama bu temmuzda birazda kendime bakkıcam güzel bi alışverişe çıkıcam inş. çeyiz almaktan çapulcuya döndüm

Bence de canım kendi üstü başına da özen göster.Bizim giyim mağazamız oldugu için giyime para vermiyorum yoksa çeyize bu kadar para harcayamazdım.

Babyliss saç kurutma makinesi kullanan ya da nasıl oldugu hakkında bilgisi olan var mı?

Daybuyday da kampanyası var ilki 9.90 ikincisi 29.90 e gelecek ama karar veremedim Remington almayı düşünüyordum çünkü

Son düzenleme:

ben rowenta aldım ınanılmaz bısıy, ben sureklı fon cekıyorum kendı kendıme, jılet gıbı oluyor elektrıklendırmıyor. babliss i denemedım ama yorumlarını bulursun bence hepsıburada da yorum oluyor genelde.

toprak pişirme kaplarını gördün mü?
Toprak Pişirme Ürünleri | Bernardo

canım bunlar çok güzel ama kullanacağımı pek sanmıyorum tencere gibi olsa belkide bilmiyorum belki karar değiştirebirim
ahahahahah harika İnek Tereyağlık | Bernardo
orjinal seyler bulalım derım ben. gozume ılısenlerı arıyorum burdan
bak bu harika çok beğendim bunu düşünebilirim gerçi kahvaltı setim var ama olsun tereyağı ayrı olur zaten genelde
supla istiyorum zaten canım misafir takımımdan bernardodan olacak onları kışın alıcam taksitlerim bitince olmadı gidiyim benim alacaklarımla deneyim ona göre bi renk alıyım sağol canım yardımların için zahmet etmişsin uğraşmışsın çok teşekkür ederim

hasır düşünüyorum zaten hasır tahta şeyleri çok seviyorum kaseler falan tahta bambumunkiler gibi olacak zaten supla almaya kadar verdim şimdilik çok sağol cnm

Çok güzelmiş bu takım
sağol canım günlük yemek takımını aldım bende kahvaltı setide çok hoş cidden çok teşekkürler cnm
ben aldım bundan kahvaltısı günlüğü çok güzel :))) al bence
günlüğünü aldım canım karlı bi alış veriş oldu çatalı bıcagı içinde bencede çok uygun zaten değişim varmış bende aldım gitti çok sağol cnm

ellerine sağlık süper olmuş çok beğendim senin gibi becerikli hanım bulduğu için seninki çok şanslı
canım remington al kesinlikle benim kuzen teknosa müdürü remington aldırdı bana eve aldığım maşamı saç kurutmasını zaten önceden babyliss düzleştirici aldım hiç memnun kalmadım belki yüksek modellerinde iyidir ama remingtonun 50 liralık maşasıyla 5 dk saçımı maşalıyorum inan 3 gün gidiyor zaten kuzenimde çok önerdi
arkadaş rowenta al demiş rowenta saç kurutma makinesi vardı bizde inan 8 yıl kullandık hala bozulmadı kablosunda sorun oldu yaptırdık yine kısa devre yaptı gittim yeni aldım öyle değişti ama hala evde lazım olunca kullanıyoruz istersen ondanda alabilirsin ama remingtona göre fiyatları biraz tuzlu aynı performansı remingtondan da sağlarsın diye düşünüyorum tabi karar senin yinede

Kızlar mudo'dan aldıgım yemek takımlarım geldı, ben böyle bır pakaetlemek görmedim, kesılıkle guvenın, sapasağlam geldıler. masa örtüm ekmekliğim, kumaş amerıkan servıslerım ve peçetlıklerım gene onceden kermesten mermesten toparladıklarımız.
sarı sıyah buyuk servıs tabağı 6 tane, 6 fıncan , 6 pasta tabağı, 6 kase var, annemın bır arkadası mudodan almıs hedıye etmıstı.

gene ınternette yumurtalık almıstım ıkı kat boyle bır ılgınc, kanca evın seramık tutucaklı tatlı, dondurma kaşıkları ve catallarını delıklere gecırdım. boyle kullanacağım. ah patlıcan ve havuc bıcaklarımı da beğenerek almıstım, ıyı kesmezler herhalde, bılemek lazım. hos süs oldulargercı kesmezselerde canları sağolsun

diğerleri benım eskı ınternet alısverıslerım,
yavas yavas baza altındakılerı cıkartıp derlıyorum. nevresımlerımı de paylaşırım. daha onlara gelemedık
tozlanmıslar, hapsura hapşura, kaşına kaşına bı hal olduk azıcık mola.

canım hepsi çok harika şeyler bayıldım güle güle sağlıkla kullan
havuç pasta bıçaklar süper taktığın şey ağaç sanırım yandan pek göremedim ama harikalar onları nereden aldın bulabilir miyim ki bıçaklar mükemmel çünkü

evim net kampanyasından kaseler almıştım eve gönderdiğim için görme fırsatım olmamıştı.. o kadar küçükler ki 11.5 cm ve 14 cm gösteriyor ama hiç alakası yok 5 6 cm civarında bi şey.. bunların dışındada almıştım onlar normal yine... alırken cetvelden cm lerine bakarak almıştım diğerleride 1 2 cm daha küçük sanki.. 7 gün içinde mi iade hakkımız var geçince yapamıyormuyuz bilgisi olan varmı ?

Canım mudo ne kadar hızlı hemen yollamış ürünler hepsi çok güzel Güle güle kullan demek ki mudodan birşey alacaksak markafoniye falan gerek yok, hem aynı fiyat hem de çok daha hızlı bu arada o iki katlı pasta servisi ve kahve fincanına da bayıldım markası neydi onun?

Merhaba kızlarrr
Evim.netten verdiğim siparişler de nihayet tedarik edliyor yazıyor,bi 10 günde tedarik edilmesini bekleriz
Evim.nette biraz önce 3-4 parça mutfak için bişeyler beğendim ama şu ürünlerim gelmeden almaya cesaret edemedim umarım pişman olmam bu siteden :26:

canım sımdı baktım ben, lımango 2010 alısverısımmıs onlar ama panık yok o ıkı katlı yumurtalık mıdır nedır ucuz dıye almıstım, o ıcıne koydugum herseyın markası, pasta servıs seylerı dahil, kanca ev. ınternet sıtesı var.
dukkan da karaköyde.

canım Bernardo yazıyordu altında hedıye gelmıstı onlar bana.

kızlar altıncı cadde bana 75 tl hediye çeki vermiş homend katı meyve sıkacağı var nasıldır sizce ? homend markasını alan yada kullanan varmı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…