Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm minik el havlusu bu mutfak havlusu gibi düşün . . . bende altıncıcaddeden aldım 100 e tamamlamak için sparişimi 2 tane almıştım . . .

Bende begendım :)

benim aşkım bu . . . ama o parayı vermem . . .

Görüldüğü gibi herkesin begenısı farklı :)) Bende sade şeyleri seviyorum herşeye uyar.Benim eklediğimde masada çok hoş gözüküyor.Aslında çok cavcavlı bir şeyde istemiyorum.Ama ben bayan kararsız yıne karar veremiyorum :))

Al o zaman cnm gayet güzel senin beğendiğinde arkadaşın dediği gibi yemeklerle renklenir sade şeylerde :)))

Begenmene sevindim canım bende sade tabakları begenıyorum bu o kadar da sade degıl sonucta desenleri var :)

Al o zaman cnm gayet güzel senin beğendiğinde arkadaşın dediği gibi yemeklerle renklenir sade şeylerde :)))

Annem de görsün bakalım o ne diyecek oda begenırse alacagım 180 tl ucuz geldi bana.Bayagı parçası var çay kaşığı bile var yani :))
Ayy şimdi işten çıkıp sınava gideceğim,inş bugün iyi geçer.Aklım bi çeyizlerde bi derslerde :))

kızlar kimse evmanyadan alışveriş yapmadımı yaaa başka topigede yazdım kimse cevap vermiyor üye olunca hediye ceki vermiş kullansam mı güvenilir mi bilmiyorum

bende sevemedim fazla canım. bence başka takımlara da bir gözat
canım bence guzel ve zarıf sen zaten pastel tonlar sevıyorsun genelde
duygu pastel tonlar sevıyor bence bu ona uygun ama senın dedıgın gıbı gizz renklı seylerde olabılır dıger tabaklarını falan hatırlamıyorum onlar soft renklerse kahvaltıyı canlı alabılır ayrıca bende jardini begendım rosy yakından gordum uzaktan hos ama yakından cok caf caflı geldı
ayrıca denız yıldızlı olan kahvaltı setıde hosuma gıdıyor benım bernardonun sade ve hos ayrıca 199 tl

canım bundan ben de aldım..fakat kullanmadım malum ceyizlik ama bende nasıl bişey oldugu konusunda merak içindeyim:18:

alacaktım ama 10 tl lik çekim 50 tl ve üzerine tanımlıymış bu ay malesef bsy alamıyorum isteyen varsa çekimi verebilirim
güzel bir fırsat sitesinden 50 tl uzerıne geçerli 10 tl çek verebilirim

markafoni tantitoni kampanyasından aldığım ürünler geldi son tarih 18 hazıran yazıyordu kargolanmada bende unutmus gıtmısım sıtesıne bı gırdım benım urunde kargo durumu yok hala aradım kız telefondayken hemen bıldırdım kargoluyorlar dedı aksamına elımde oldu şok içindeyim uçaklamı gönderdiler tedarikcileri burdamı diycem istanbuldan yurtiçiyle gönderilmiş anlamadım valla sapa saglam geldi tabaklarımı bı seye sarmışlar toplu o çit çitlara ama tek tek ayrıca içine koymuslar hemde yapıskanlısı agzını kapatabılıyorsunuz
kesme taktam geyikli olan çok küçük geldi bana sanırım sürekli kullanamıycam olmadı kedili büyüğü alıcam galiba diğer her şey çok güzel oldu büyük 3lü bölmeli cupcake çerezlik kocamanmış
markafoniyi seviyorum yaa onlarda beni sevip çek falan verse her ay 3 alıs verıs yapıyorum kesın bi kerede ınsan bı cek fln gönderir öle değil mi

ayrıca çok şaşıracaksınız westwing bugun kargoyla bana çek gönderdi bi ürünüm iptal olmuştu bize darıldınız falan özür dileriz diye çeki göndemişler kargoyla
ne kadar gıcık kapmıs olsamda bu ilgilerinden dolayı takdir ettim darıldığımı anlamışlar
ama napıyım kartım geçmiyor birazda baska banka kartlarıyla anlasıp taksıt olanagı sunsalar çok iyi olacak

Son düzenleme:
kızlar tupper kulanan var mı aranızda bız kullanıyoruz annem almıs ama buzluk ıcın olan antartıka setınden kullanmıyoruz hıc buzluktada seker kapları koymayı falan denemedık

ben antartıka setınden almak ıstıyorum kıyme vs ıcın ama elımdede turkıye serısı var turkıye serısını buzlukta kullanmazmıyım yanı bu antartika serısının dıger mucıze sekerler vs kaplara gore cok mu farkı var bılen varmı

Aynısı bana oldu. Ben de mail atmıştım sabah. Özür dileriz falan dediler. Akşamına kargoya verildi

Aynısı bana oldu. Ben de mail atmıştım sabah. Özür dileriz falan dediler. Akşamına kargoya verildi

ben aradım kız sımdı ıletıyorum dedı 2 dk konustuk kargoya verılmıs dedı aksama geldı ıstanbuldan ankaraya hemen nasıl geldı şaşırdım 10 gıbı aradım 5 6 gibi gelmiş okula

ben aradım kız sımdı ıletıyorum dedı 2 dk konustuk kargoya verılmıs dedı aksama geldı ıstanbuldan ankaraya hemen nasıl geldı şaşırdım 10 gıbı aradım 5 6 gibi gelmiş okula

İstanbul dışı olduğum için o kadar çabuk olamamış benimkisi galiba

westwingden 30 tl cekım var 100 tl ve uzerıne verebılırım

ya dünden beri kimse yok forumda nerde herkes
aynen canım yaa bende gırıyorum bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok forumda sıkıldım valla sizsiz çeyiz alış verişide olmuyor kampanyalara bakasım bile gelmiyor

ya herkes düğün alışverişinde heralde biz çıkamayanlarda burda takılıyoruz ya ben konu açanlara birşey sormak istiyorum ben fotoğraf ekleyince eklenti01 eklenti02 şeklinde görünüyor nasıl resim ekliyoruz ya bana yardım edin pleaseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…