cnm hangılerı lınk verebılırmısın bende bakıyım
yok bebeem tabaklar degil de ben sey demek istemiştim:44: hani
suplalar peceteler için boyle yuzuk gibi takılan seyler amaaann valla onlarla ugrasamam:)) hem calısan bir bayan olcam ben ...o kadar agır bir misafir de gelmesin mumkunse ilk yıllarda:)) sonra gerekirse alırız almaya karar verirsek..ya tabii bu benim dusuncem..benim için gereksiz bir baskası için gerekli olabilir tabii..ama meze konusunda falan demmeiştim..onlara al tabi canımm:))
kızlar bu sarımsak eziciyi gören bilen var mı nasıl bir şeydir 10 tl çekim varda bunu alıyım dedim ama içi ezmesi falan nasıl hiç görmedim bilen varsa yardımcı olursa çok sevırım
Eki Görüntüle 448806
el havlusu mutfak havlusu gıbı yanı canım o zaman hıc almayım bencanım misafir el havluları yüz havlularına göre miniktir 30 50 ebatında
yüz havlularıda 50 90 ebatındadır
bu arada kızlar westwingden eklediğim linklere bakarmısınız alaymmı almmymmı die düşüncelerdeyim
kızlar kampanyaları meşgul etmiyim dedim burdan paylaşıyorum
link paylaştıklarımı almak istiyorum altıncıcaddedende kuponumla polonun somon pikesini alabilirim çokta uygunua geliyor canım bide belki ev için bişiler alırım çaydanlık şekerlik tuzluk biberlik yağlık sireklik bunlar eksik bide kek standları söz olucaksa eğer bunlarıda ufakta almalıyım annem oturma odasını yavaş yavaş çok güzel yaptı minik eksiklikler var evimizde
Westwing Home & Living Türkiye
suplayı almadım ama peçete halkalarını aldım canım çok sade bişi beğenmiştim kancaevden istersen çeyizimede bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari.html
bende çalışcam kısmetse doğru diyorsun ama o halkaları çok hoş misafirlik içinbenim anneme göre çok gereksiz mesela çok kızdı kime çektin diyor aldığım askılara bile özeniyorum
ay ilk yıl misafir gelmezmi evlendiğinde misafrliği 1 ay sonra alıyor herkes ailler gelmek görmek isterler canım birde ben çok severim kalabalığı
Kepçe kevgir v.s saydıklarının içinde en iyisi Brabantia dır.Ama ben korkmaz dan aldım ve çokta begendım.Brabantia almayı da düşünmüştüm fakat korkmazların kalitesini çok begenınce o kadar para vermekten vazgeçtim.Hediye çeklerim vardı onlarla aldım kepçe,kevgir,kaşık,dondurma kaşığı,sarımsak ezici,çırpıcı ve patates ezici hepsi birlikte bana 50 tl ye geldi.Çok uyguna almıs oldum
canım aldığın çatal bıçak setinde çıkıyor onlar 89 parça almıycakmısın çatal bıçak seti kevgir kepçe içinde var çelik olarak bahsediyorsan plastik mi düşünüyorsun alamadım ben
misafır ıcın catal bıcak setını alcan ya onun ıcındekılerı gundelıge kullanırsın mısafır geldıgınde kevgır falan cıkarıcak degılsın ya onları sürekli kullanırsın önemlı olan catal bıcak zaten o yuzden mısafır ıcın ayrı alınıyor ıcınden kullansan eskıycek dıgerlerıyle yan yana geldı mı kotu olacak ama kepce kevgır ıcın bu gecerlı degıl
canım senin korkmazdan aldıkların metal mi ben teflon vs için istemiştim
Canım benim dediklerim metaldi ben o tarz teflonmus plastikmiş silikonmus tarzı şeyleri hiç sevmiyorum kullanmayı da düşünmüyorum onun yerine ahşap kullanırım daha sağlıklı çizmiyorda.
duygucum çok fazla soft yemek takımımı düz beyaz düşünmeseydim bunu kesin kahvaltı takımı diyede alırdım beğendim
kahvaltı içinde bernardodan şu modellere bakıyorum hemen paylaşayım
Rosy | Bernardo
Jardin | Bernardo
duygucum çok fazla soft yemek takımımı düz beyaz düşünmeseydim bunu kesin kahvaltı takımı diyede alırdım beğendim
kahvaltı içinde bernardodan şu modellere bakıyorum hemen paylaşayım
Rosy | Bernardo
Jardin | Bernardo
Çok şirinlermiş canım ben jardini beğendim :)
Canımm bende soft şeyleri seviyorum o yüzden bu hoşuma gitti benim arkadaslar begenmese de.
Senin bernardodan begendıklerını bende çok begendım rosy guzel ama yazılı olması silinir felan diye dusundurdu beni hem de çok baskılı şeyleri yemek koyulacak şeylere begenmıyorum sağlıksız olur diye. jardin ise çok güzel hatta ben onu kendim ayrı ayrı hesapladım içine yemek tabaklarını da koydum hem yemek takımı hem kahvaltı için kullanılır diye.
Sen benm yüklediğimi begendın yani canım öyle mi?
canım beğendim benim tarzımada uyuyor ama ben zaten herşeyi düz beyaz alcam ama bunuda listeme ekledim hoş şekilde renklendiriirrim ki
daha güzeli çıkmazsa jardini alcam yemek takımı ve kahvaltı parçalarını eklicem
bende sözü beklyorum söz hallolsa hisar jumbo felan altüst edicem
bide lace mix var Lace Mix Günlük Sofra Serisi | Bernardo
duygucum daha önce paylaştığın modelin hemen hemen aynısı bernardodada vardı şu anda sayfasında yok ama onuda çok beğenyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?