Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar kampanyaları meşgul etmiyim dedim burdan paylaşıyorum

cnm hangılerı lınk verebılırmısın bende bakıyım

link paylaştıklarımı almak istiyorum altıncıcaddedende kuponumla polonun somon pikesini alabilirim çokta uygunua geliyor canım bide belki ev için bişiler alırım çaydanlık şekerlik tuzluk biberlik yağlık sireklik bunlar eksik bide kek standları söz olucaksa eğer bunlarıda ufakta almalıyım annem oturma odasını yavaş yavaş çok güzel yaptı minik eksiklikler var evimizde

Westwing Home & Living Türkiye

suplayı almadım ama peçete halkalarını aldım canım çok sade bişi beğenmiştim kancaevden istersen çeyizimede bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari.html

bende çalışcam kısmetse doğru diyorsun ama o halkaları çok hoş misafirlik için benim anneme göre çok gereksiz mesela çok kızdı kime çektin diyor aldığım askılara bile özeniyorum

ay ilk yıl misafir gelmezmi evlendiğinde misafrliği 1 ay sonra alıyor herkes ailler gelmek görmek isterler canım birde ben çok severim kalabalığı

kızlar bu sarevin misafir el havlusu dediği nedir boyutu bilen var mı duygucum sen almıştın sanırım el havlusu dediği yüzünü silmek için verilenler mi bilmiyorum ben pek bu işleri
birde kızlar buna bsy yazmamıslar mesela boyutuna baktım sanırım vucut havlusu bu yardımcı olabılırmısınız http://www.westwing.com.tr/home.php?cat=1215

Son düzenleme:
canım misafir el havluları yüz havlularına göre miniktir 30 50 ebatında

yüz havlularıda 50 90 ebatındadır

bu arada kızlar westwingden eklediğim linklere bakarmısınız alaymmı almmymmı die düşüncelerdeyim

canım bundan ben de aldım..fakat kullanmadım malum ceyizlik ama bende nasıl bişey oldugu konusunda merak içindeyim:18:

el havlusu mutfak havlusu gıbı yanı canım o zaman hıc almayım ben
ekledıklerın cok guzel kelebeklı pasta servısınden bende dusunuyorum
bence al tabak canak fazla olsun her sekılde kullanırsın bı dogum gunu falan oluyor 20 kısı bırden gelıyor servıs tabakları cok gerekıyor pasta tabagını falan mısafır yemek takımından kullanırsın ama servıs ıcın tabak gereklı ben al derım kesınlıkle balıklılar rakı sofrasında normal balık sofrasında her sekılde gıder cok guzel seyler begenmıssın zevkın mukemmel bıraz once baktım ceyızcıklerıne cok begendım
westwıngden bende bsyler almak ıstıyorum hatta 4 tane cek var ama kartıma taksit olanagı yok sızlere vermek ıstedım kod yazmıyor referrans yazıyor kod alanında yoksa dagıtıcam hepsını kullanın ben kullanamıyorum nasıl olsa

ah bebeem bende cok seviyom misafiri lakin çalışınca ağır misafirler gozume hos gorunmeyecektir pek..malum annemizin evinde annemiz var yanımızda yoruldugumuzda o kosuyo imdada:) ama kendi evimde yanlızım annecxim de olmayacak hersey bana bakacak:) en azından bu fikre alısana kadar agır misafirler gelmesin ayoll

canım senin korkmazdan aldıkların metal mi ben teflon vs için istemiştim

canım ben plastik olarak diyorum teflon tencere vs kullanırken çizilmesin diye

canım senin korkmazdan aldıkların metal mi ben teflon vs için istemiştim

Canım benim dediklerim metaldi ben o tarz teflonmus plastikmiş silikonmus tarzı şeyleri hiç sevmiyorum kullanmayı da düşünmüyorum onun yerine ahşap kullanırım daha sağlıklı çizmiyorda.

Bu kahvaltı takımı güzel mi kızlar?

Eki Görüntüle 448973

ilk yorum benden gelsin bende baktığım için Cemile :)
ben ısınamadım ya sanki kahvaltı daha cıvıl cıvıl olmalı diye düşünüyorum nedense:44:
tabiki çok kaliteli o başka konu bayağıda indirim var sen bilirsin yine ama dediğim gibi pek ısınamadım hani bakınca aaa bunu almalıyım olmadı hiç bende:44:

Canım benim dediklerim metaldi ben o tarz teflonmus plastikmiş silikonmus tarzı şeyleri hiç sevmiyorum kullanmayı da düşünmüyorum onun yerine ahşap kullanırım daha sağlıklı çizmiyorda.

canım bende brabantianın içeriğini okumuştum 220 dereceye kadar dayanıklıymış ve materyali Polipropilenmiş yani malzemesi cicho nun bebek biberon malzemesiyle aynı bende sağlıkçıyım ve bu konularda hassasım

Canımm bende soft şeyleri seviyorum o yüzden bu hoşuma gitti benim arkadaslar begenmese de.
Senin bernardodan begendıklerını bende çok begendım rosy guzel ama yazılı olması silinir felan diye dusundurdu beni hem de çok baskılı şeyleri yemek koyulacak şeylere begenmıyorum sağlıksız olur diye. jardin ise çok güzel hatta ben onu kendim ayrı ayrı hesapladım içine yemek tabaklarını da koydum hem yemek takımı hem kahvaltı için kullanılır diye.
Sen benm yüklediğimi begendın yani canım öyle mi?

Son düzenleme:

canım beğendim benim tarzımada uyuyor ama ben zaten herşeyi düz beyaz alcam ama bunuda listeme ekledim hoş şekilde renklendiriirrim ki

daha güzeli çıkmazsa jardini alcam yemek takımı ve kahvaltı parçalarını eklicem

bende sözü beklyorum söz hallolsa hisar jumbo felan altüst edicem

bide lace mix var Lace Mix Günlük Sofra Serisi | Bernardo

duygucum daha önce paylaştığın modelin hemen hemen aynısı bernardodada vardı şu anda sayfasında yok ama onuda çok beğenyordum canım

Son düzenleme:

Daha biraz önce duyguya mail attım bunu Ben çok beğendim ya bunları ne çok abartılı ne çok renkli tam istediğim gibiymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…