Eki Görüntüle 451311
kızlar bu ürün ikeada küçük çöp kovası diye geçiyor bunu patateslik soğanlık olarak alıyım dedi o patato falan yazandan bıraz daha büyük mutfakta durmaz ama ben balkona koymayı düşünüyorum zaten bir de sıyahı var bı sıyah bı beyaz sogan patates ıcın alıyım dedım teki 20 tl aslında önceki senlerde kırmızısınıda çıkarmışlar keşke kırmızısı olsada beyaz kırmızı alsam sizce uygun mu yoksa bekleyıp patato fln yazan tenekelerden mı alıyım ındırım cekıyle fln bugün westwingde vardı tanesı 35 lıra 70 lıraya gelıyor bı sogan bı patates kovası alınca cekım vardı 25 tl ama taksıy olanıgı olmayınca kargoyla bırlıkte 50 tl cektıremedım sızce bekleyım mı bunları mı alayım
ayrıca kocaman çöp kovası boyuda 34.90 oda süper bı sıyahı beyazı var
yoksa bunları evlenince mi alsam koyacak yerde yok evde artık
Eki Görüntüle 451311
kızlar bu ürün ikeada küçük çöp kovası diye geçiyor bunu patateslik soğanlık olarak alıyım dedi o patato falan yazandan bıraz daha büyük mutfakta durmaz ama ben balkona koymayı düşünüyorum zaten bir de sıyahı var bı sıyah bı beyaz sogan patates ıcın alıyım dedım teki 20 tl aslında önceki senlerde kırmızısınıda çıkarmışlar keşke kırmızısı olsada beyaz kırmızı alsam sizce uygun mu yoksa bekleyıp patato fln yazan tenekelerden mı alıyım ındırım cekıyle fln bugün westwingde vardı tanesı 35 lıra 70 lıraya gelıyor bı sogan bı patates kovası alınca cekım vardı 25 tl ama taksıy olanıgı olmayınca kargoyla bırlıkte 50 tl cektıremedım sızce bekleyım mı bunları mı alayım
ayrıca kocaman çöp kovası boyuda 34.90 oda süper bı sıyahı beyazı var
yoksa bunları evlenince mi alsam koyacak yerde yok evde artık
ben de eve sığmıyorum artık yaa. Maşallah her yer çeyiz. bi şikayetim yok da gerçi
Kızlar ben altıncı caddeden alışveriş yapmıştım.Şimdi öylesine bakayım dedim kargoya verildi yazıyor ( ki bana verildiğine dair mail falan gelmedi) ama sayfanın hiç bir yerinde kargo takip nosu falan yazmıyor nasıl takip edicem ben bunu
keşke olsada versem canımm yaaa maleseff
alıs verısıme bsyler ekledım 35 tl yı gecıyor markamost kodu olan yok mu kızlar yaaa su markafonının 10 tl cekınden yararlansam bu gun sonmuuş
ay nasıl olmuş böyle benim mesajım senn cevabından sonra çıkmışş
ben gördüm öyle cvp verdım sonra şaşırmışlar sanırım
ben gördüm öyle cvp verdım sonra şaşırmışlar sanırım
aldıktan sonra hesabım sayfasına giriyorsun ordan kullanıldı diyorsun yeniden markafoni olan yere gelip sayfayı yeniliyosunmarkmosttan kullandım bir tane bugün. başka da alamadım ki bekliyor diyor
markmosttan kullandım bir tane bugün. başka da alamadım ki bekliyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?