Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu ürün ikeada küçük çöp kovası diye geçiyor bunu patateslik soğanlık olarak alıyım dedi o patato falan yazandan bıraz daha büyük mutfakta durmaz ama ben balkona koymayı düşünüyorum zaten bir de sıyahı var bı sıyah bı beyaz sogan patates ıcın alıyım dedım teki 20 tl aslında önceki senlerde kırmızısınıda çıkarmışlar keşke kırmızısı olsada beyaz kırmızı alsam sizce uygun mu yoksa bekleyıp patato fln yazan tenekelerden mı alıyım ındırım cekıyle fln bugün westwingde vardı tanesı 35 lıra 70 lıraya gelıyor bı sogan bı patates kovası alınca cekım vardı 25 tl ama taksıy olanıgı olmayınca kargoyla bırlıkte 50 tl cektıremedım sızce bekleyım mı bunları mı alayım
ayrıca kocaman çöp kovası boyuda 34.90 oda süper bı sıyahı beyazı var
yoksa bunları evlenince mi alsam koyacak yerde yok evde artık

ben üstünde yazı yazan şeylerden hoşlanmadığım için gayet beğendim,çok şık

ben de eve sığmıyorum artık yaa. Maşallah her yer çeyiz. bi şikayetim yok da gerçi

ben de eve sığmıyorum artık yaa. Maşallah her yer çeyiz. bi şikayetim yok da gerçi

aynen canım yaa aldıklarımı ailemin yanına gönderiyorum hep her yer benim çeyizle dolu.. Alıyosun alıyosun hç birini kullanamıyorsun öylece duruyor sinir oluyor insan zaten :) Hayırlısıyla düğünümüz olsada bir an önce her şeyimizi yerleştirip kullansak..

Kızlar ben altıncı caddeden alışveriş yapmıştım.Şimdi öylesine bakayım dedim kargoya verildi yazıyor ( ki bana verildiğine dair mail falan gelmedi) ama sayfanın hiç bir yerinde kargo takip nosu falan yazmıyor nasıl takip edicem ben bunu

sisteme giriş yapılmamıştır.

altıncıcadde sıtesınden çeki olan var mı kızlar alıs verıs yapıcam kargo bedava yapmadılar ne zamanlar kargo bedava yapıyorlar bılgınız varmı bırde daybuydan flan oralar altıncı caddenın cekını verıyordur hangı sıte verıyor bılgınız var mı

kızlar acil markafoni kargo kodu lazım hızır gibi yetişecek kimsecik yok mu yaa

gülinnnnnnnnnnnn kızzz sende vardır kargo çeki alıs verısım 33 lıra 10 tl dustu 23 oldu gecerlı olur mu markamostun kargo cekı

alıs verısıme bsyler ekledım 35 tl yı gecıyor markamost kodu olan yok mu kızlar yaaa su markafonının 10 tl cekınden yararlansam bu gun sonmuuş

markmosttan kullandım bir tane bugün. başka da alamadım ki bekliyor diyor

alabiliyosun canım hesabım sayfasına giriyorsun orda senin kod çıkıyo ordan kullanıldı diyorsun yeniden markafoni kargo bedava olan yere gelip sayfayı yeniliyosun
yeni kod geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…