kızlar çeyiz evinden alışveriş yapan vardı galiba. nasıl güvenilir mi. alacağım şey baya indirimli orda ama güvenemiyorum
canım ben yaptım ordan alısveriş..gercekten guvenilir bir site..için rahat bir sekilde alısveriş yapabilirsin..hem kapıda odeme secenegi de var..musteri temsilcisi de cok ilgili gercekten.satıs sonrasında da baya yardımcı oldular bana..tavsiye ederim canım..
cnm bızde ablama hısar teflon set aldık sapa saglam ertesı gun geldı alabılırsın guvenılır
kızlar teflon tencereler için kepçe kevgir setini hangi markadan aldınız lütfen acil yardım ben tefale ve arzuma baktım bide brabantia diye bi marka var sizce hangisi iyidir
KTAHYA 10134 85 PARA YEMEK TAKIMI Porselen - Yemek Takmlar - 12 Kiilik Yemek Takmlar ceyizevi.com
bu nasıl kızlar ? hem fiyat olarak hem de sadeliği :) ?
kızlar teflon tencereler için kepçe kevgir setini hangi markadan aldınız lütfen acil yardım ben tefale ve arzuma baktım bide brabantia diye bi marka var sizce hangisi iyidir
hem makul fiyat hemde çok şık
off şu ekmek kutuları çok gerekli midir yaa... almadım almakta sıkıntı sanki(
yardım bekliyorummm
amaaann canım bosver yaa alma :)) ben almıcam eger tum eksiklerimi bitirirsem alacak bişey bulamazsam artık(inş o seviyeye gelirim) alırım.ama bence cok gerekli bişey degil...kimse sana aaa ekmeklerini posette tutuyo diye bir laf demesbence ondan da gereksizi spagetti saklama kabı onedir oyle yaa:)) sanki evinizde saklama kutusuna koyuyonuz spagettileri:) kır pişir budur actıgım makarnayı niye saklayım yav:)) (alanlar için sozum meclisten dısarı:) :)
yok tatlım sana degil:)) sozum meclisten dısarı dediydimalacak bişey kalmayınca tabii alıskanlık da olunca bişeleri almak ne alacagını bilemiyorusun hihihihi millete diom ama bende alırsam sasırmam:))
amaaann canım bosver yaa alma :)) ben almıcam eger tum eksiklerimi bitirirsem alacak bişey bulamazsam artık(inş o seviyeye gelirim) alırım.ama bence cok gerekli bişey degil...kimse sana aaa ekmeklerini posette tutuyo diye bir laf demesbence ondan da gereksizi spagetti saklama kabı onedir oyle yaa:)) sanki evinizde saklama kutusuna koyuyonuz spagettileri:) kır pişir budur actıgım makarnayı niye saklayım yav:)) (alanlar için sozum meclisten dısarı:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?