Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çeyiz evinden alışveriş yapan vardı galiba. nasıl güvenilir mi. alacağım şey baya indirimli orda ama güvenemiyorum

cnm bızde ablama hısar teflon set aldık sapa saglam ertesı gun geldı alabılırsın guvenılır

cnm bızde ablama hısar teflon set aldık sapa saglam ertesı gun geldı alabılırsın guvenılır

sağolun kızlar

kızlar teflon tencereler için kepçe kevgir setini hangi markadan aldınız lütfen acil yardım ben tefale ve arzuma baktım bide brabantia diye bi marka var sizce hangisi iyidir

kızlar teflon tencereler için kepçe kevgir setini hangi markadan aldınız lütfen acil yardım ben tefale ve arzuma baktım bide brabantia diye bi marka var sizce hangisi iyidir

Kepçe kevgir v.s saydıklarının içinde en iyisi Brabantia dır.Ama ben korkmaz dan aldım ve çokta begendım.Brabantia almayı da düşünmüştüm fakat korkmazların kalitesini çok begenınce o kadar para vermekten vazgeçtim.Hediye çeklerim vardı onlarla aldım kepçe,kevgir,kaşık,dondurma kaşığı,sarımsak ezici,çırpıcı ve patates ezici hepsi birlikte bana 50 tl ye geldi.Çok uyguna almıs oldum

off şu ekmek kutuları çok gerekli midir yaa... almadım almakta sıkıntı sanki (

yardım bekliyorummm

biev in termos servis kapları hakkında fikri olan var mı :26:

Eklentiler

• $biev.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

canım aldığın çatal bıçak setinde çıkıyor onlar 89 parça almıycakmısın çatal bıçak seti kevgir kepçe içinde var çelik olarak bahsediyorsan plastik mi düşünüyorsun alamadım ben
misafır ıcın catal bıcak setını alcan ya onun ıcındekılerı gundelıge kullanırsın mısafır geldıgınde kevgır falan cıkarıcak degılsın ya onları sürekli kullanırsın önemlı olan catal bıcak zaten o yuzden mısafır ıcın ayrı alınıyor ıcınden kullansan eskıycek dıgerlerıyle yan yana geldı mı kotu olacak ama kepce kevgır ıcın bu gecerlı degıl

off şu ekmek kutuları çok gerekli midir yaa... almadım almakta sıkıntı sanki (

yardım bekliyorummm

amaaann canım bosver yaa alma :)) ben almıcam eger tum eksiklerimi bitirirsem alacak bişey bulamazsam artık(inş o seviyeye gelirim) alırım.ama bence cok gerekli bişey degil...kimse sana aaa ekmeklerini posette tutuyo diye bir laf demes bence ondan da gereksizi spagetti saklama kabı onedir oyle yaa:)) sanki evinizde saklama kutusuna koyuyonuz spagettileri:) kır pişir budur actıgım makarnayı niye saklayım yav:)) (alanlar için sozum meclisten dısarı:) :)

Canım spagetti saklama kabını ben aldım laf bana zannedersem :)
4 tane ürünü 10 tl ye aldık Gülçinle ben.Alacak çok bir şey yoktu bizde onları aldık.Evet çok gerekli birşey değil ama ben her şey düzenli olsun istiyorum.Ve onun içine koyacagım spagettileri paketiyle birlikte.Amaç her şey düzenli dursun.Zaten dolabın içinde duracak göstermek için almadım yani

yok tatlım sana degil:)) sozum meclisten dısarı dediydim alacak bişey kalmayınca tabii alıskanlık da olunca bişeleri almak ne alacagını bilemiyorusun hihihihi millete diom ama bende alırsam sasırmam:))

yok tatlım sana degil:)) sozum meclisten dısarı dediydim alacak bişey kalmayınca tabii alıskanlık da olunca bişeleri almak ne alacagını bilemiyorusun hihihihi millete diom ama bende alırsam sasırmam:))

Benim de aklımda olan bir şey değildi.İlk defa gördüm hatta ama hoşuma gitti.Çokta ucuza geldi bizde aldık.Ben makarnaya bayılırım o yüzden benim için önemli spagetti kovası

Günnur burdasın zannedersem napıyorsun canım yaa calısmalar nasıl gidiyor?Denemeler felan nasıl?

Bana da öyle geliyo yaa. şimdilik kalsın baktım gerekli evlendikten sonra alırım yaaww :)) makarna kutularıda mutfağa göre ihityaç olabilir bence onlarıda evlendikten sonra bakarım artık :)) insanın aldıkça alası geliyor.. ihtiyaç var mı yok mu kullanırmıyım diye düşünülmüyo alırken :))

kızlar bu sarımsak eziciyi gören bilen var mı nasıl bir şeydir 10 tl çekim varda bunu alıyım dedim ama içi ezmesi falan nasıl hiç görmedim bilen varsa yardımcı olursa çok sevırım

güzel bir fırsat sıtesi mayısta bana cek vermıstı 25 mayısta 1 ay gecerlı yazıyor yanında
asagıdada gecerlı oldugu tarıh taaa agustos ayına kadar gosterıyor sızce hangısı dogurudur alacak bsyde bulamadım offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…