Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağolasın canım alıyoruuuuum

ya netimde sorun var yarım yarım gidiyo mesaj düzeltiyorum sayfa görünmüyo senin çeyiz topiiğn nie yok canım bir çok şey aldın benim takip ettiğim kadarıyla

bana dedin sanırım kuzucum valla ben daha ütü büyük yemek takımı falan almadığım için çok eksiğim olduğundan çeyiz topiği açmadım diper seyleride seneye bıraktım zaten sürekliliği olmaz diye açmadım ama maşallah baya sürekliliği oluyor çul çaput ıvır zıvır yıne alınıyor

yok canım ya sen açsan biz de fikir alırız asıl benim hiç birşeyim yok ama evleniyorum evlendikten sonra tamamlayacağım bi kısmını

kızlar benım aldıklarımdan alacaksanız hemen alın kucuk olan evımısterde 11.99 markafonıde 8.99
büyük aynı fiyat ama çekle tabı ucuza gelecek

aldım gitti. bunları aldımhttp://http://www.markafoni.com/product/2366724/ http://www.markafoni.com/product/2367063/ http://www.markafoni.com/product/2367069/ ilk defa link ekliyorum olmuştur İnşallah

Son düzenleme:
yok canım ya sen açsan biz de fikir alırız asıl benim hiç birşeyim yok ama evleniyorum evlendikten sonra tamamlayacağım bi kısmını

benim evliliğe daha var o yüzden 2 sene forum durur mu bilemedim açarım belki kuzum ama fotoları falan evdekılerı yukleyemıyorum sonra tynipicden yukleyınce kocaman oluyor

kızlar benım aldıklarımdan alacaksanız hemen alın kucuk olan evımısterde 11.99 markafonıde 8.99
büyük aynı fiyat ama çekle tabı ucuza gelecek

canım onlardan alıcam da sonraya bıraktım bi de set halinde almak istiyorum memleketime gideyim de bi de gezerek alayım herşeyimi netten düzdüm hiç gezme imkanım olmadı

benim evliliğe daha var o yüzden 2 sene forum durur mu bilemedim açarım belki kuzum ama fotoları falan evdekılerı yukleyemıyorum sonra tynipicden yukleyınce kocaman oluyor

o sorun ben de de var malesef tatlım kaç gündür diyorum nasıl yükleyeceğiz diye kimse cevap vermiyo benim eklenti şeklinde çıkıyo malesef

güle güle kullan canım tuvalet fırçasını çok uygun almıstın tun ikeada 11.99 dan mı ne baslıyordu çeşitleri
sosluktan bende düşündüm ama acılıyeti yok dedm benim için artık 10 tl bile değerli oldu inanın kendime harcıyamıyorum taksit ödemekten

güle güle kullan kuzum bence ikili kuruyemişlikler kaseler çok kullanışlı çöpünü atma çeşit koyma açısından

İnşallah canım sizler de güle güle kullanın İnşallah, hayırlı olsun hepimize.

İnşallah canım sizler de güle güle kullanın İnşallah, hayırlı olsun hepimize.
sağol canım sanada hayırlı olsun sağlıkla huzurla kullanalım hepsini

sitede indirim yok diye biliyorum canım sürekli bakıyorum öyle diyo tepsi için bi daha bakayım ama pazar gününe kadar sürerse yetişip alırım
sevgililer öyle benimki hayatta gezmez o kadar uzun en iyisi çeyizci birileriyle gezmek :87:

markafoni %5 indirim yaptı bsy almadım %10 yaptı bsy almadım bu çeki görünce bi baktım çok güzel şeyler var valla çok sevindim Allah yüzüme baktı 3 gündür bsyler alacaktım böyle daha iyi oldu çok şükür
kızlar twitterınız varsa takip edin beni anacım birbirimize çekleri indirimle anında söleriz benim sürekli açık oluyor telden
ama kk ya gırmek zor oluyor yazıları yakınlastırcam dıye canım cıkıyor

Son düzenleme:

aynen öyle gerçı orda burda indirim görünce beni arıyorda gir bak nelerdeymiş diyorum kadınların içine girip tencere tava mı bakıyım diyo diyorum ki belki annene hediye alacaksın evlısın evıne alacaksın ne var ben senı berbere sokuyormuyum gir bak bi ordamıymış diye diyor ne diyim haklısın diyorum
bizde ablam sevmiyor ben zorla bsyler aldırıyorum gırmek dahı ıstemıyor
annemde alıs verıs merkezlerını sevmıyor kapalı alan o gün bile ah vah hadi cıkalım ne uzunmus cıkıs nerede diyip durdu
en iyisi kendım tek takılıyorum rahat rahat inceliyorum alıs verişimi yapıyorum iş başa düşüyor

ay çok hoşşş
sevgilin baya yardımcı o zaman
doğru diyosun ama en iyisi mi tek takılmak benim annem de kapalı yerleri sevmez çarşıyı sever onunla orları gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…