canım tefalden tava sahan alıcam olsaydı ıyı olurdu 50 tl uzerıne gecerlı falan olsa sadece sahanı alıcam büyük tavayı sonra alıyım dıyorum ama 50 tl uzerıne cek yokne alacaksın ordan canım
günaydın kızlar.. markmosttan dün almıştım şifre bu gün yine aynı şifre görünüyo yenisini nasıl alıyoruz bilen varmı ??
altınıcadde indirim çeki aranıyor arkadaşlar 50 tl alt lımıtlı olursa tadından yenmez bendede çekler var verebilirim uyarsa size
Yaramaz olur mu can Hızır gibi yetiştin çok sevindim bı anda sen bana msj ikram gönderirsen çok sevinirim canım aksama alırım şimdi cepten giriyorum çünkü ay çok sağır canım çok makbule gecticanım bende 100tl alt limitli 50 tllik hediye çeki var işine yarar mı?
Yaramaz olur mu can Hızır gibi yetiştin çok sevindim bı anda sen bana msj ikram gönderirsen çok sevinirim canım aksama alırım şimdi cepten giriyorum çünkü ay çok sağır canım çok makbule gecti
canım yanlız o çek aktarılıyormu nasıl oluyo ben bilmiyorumm:44::44::44:
Canım ne ceki bu kodunu goremiyormusun hesabım çeklerim bölümünde yazıyorduk yazmıyorsa müşteri hizmetlerine çekimin kodunu ogrenebilirmiyim diye msj ya da mail aymalısın
canım tekrar kontrol ettim şu şekilde yazıyor.
Hediye Çekleri Başlangıç Tarihi Son Kullanma Tarihi Durum
50,00 TL hediye çeki kazandınız. 19.06.2012 / 14:29 01.07.2012 / 23:59 Aktif
kod falan yok yani
mesaj attım hediye çekimi kullanmak istiyorum fakat kod göremedim diye bakalım canım cevap gelcek mi?
Hesabına tanımlıyor demek ki bu hesaba tanımlandıysa ancak b
Hesabından akis veriş yapabilirim oda üye adımı adresimi değiştirerek olur öyle yapıyorlar sanırım Ama sen kabul edermiştim tabi senin kararın
Kampanya 30.06.2012 tarihine kadar geçerli olup, yapacağınız ilk 100TL ve üzeri alışverişinizde geçerli olmak üzere hediye kuponunuzu kullanabilirsiniz.
Hediye kuponunuzu, Sepetim sayfasında kupon kodunuzu girerek kullanabilirsiniz.
Hediye kuponunuzu yalnızca bir kere kullanabilirsiniz.
İadeler ve/veya iptallerde yalnızca ödenen miktarın iadesi yapılır. Diğer indirim kampanyalarıyla birleştirilemez.
www.altincicadde.com kampanyalarda değişklik hakkını saklı tutar
canım bak böyle bi mail var bu olurmu kii??:44::44:
Canım o dediğin kod ne kadarlik kaç tl altlimitini hediye çeklerim bölümüne bak kod varsa bana yollarson cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?