Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay çok hoşşş
sevgilin baya yardımcı o zaman
doğru diyosun ama en iyisi mi tek takılmak benim annem de kapalı yerleri sevmez çarşıyı sever onunla orları gezeriz
bızım ki pazarda sevmiyor lady diana sanki yok kalabalık nefes alamıyorum sıkış pıkış geçen perşembe sosyete pazarına gittik hıc bsy bakamadım onunla ılgılencem dıye
açık alan olsun dükkan dükkan gezsin bsy olmaz ama kalabalıga gelemıyor
erkek arkadaşımda artık ezberledi alıs verıs merkezıne fln gıttıgımızden şurdan şunu aldım burdana bu aldım şöle indiirm oldu derken ezberledi markaları görünce indirim varmış git bak diye arıyor mersinde görmüş bernardoda her sey %50 ındırım yazmıslar benı aradı bende gıdemıyorum ama kudurdum varmıdır cidden burda nıye yok ordan sölesem alırmı ki kalmısdır dıye kafada kuruyorum içeri gir sor dedim yok neyse ısrar ettim sormuş onlarda bazılarında demiş aaa dedim internetteki kampanyanın aynısıymıs halbu ki cama öyle yazmışlar ikimizde heyecan yapmıştık ne güzel indirimden bsyler alcaz diye

ya ne gzel ama canım sevgilin kampanyalara bakıyo gözün hiç arkada değil
nerde oturuyorsun tatlım sen sevgilinle ayrı şehirlerde misin?
sanırım bi de KPSSye hazırlanıyorsun

ya ne gzel ama canım sevgilin kampanyalara bakıyo gözün hiç arkada değil
nerde oturuyorsun tatlım sen sevgilinle ayrı şehirlerde misin?
sanırım bi de KPSSye hazırlanıyorsun

canım ben Ankara'dayım sevgilimle aynı şehirdeyiz 5 yıl aynı mahallede oturduk o askerdeyken taşındılar çok uzak değiller ama biz 10 senedir beraberiz bebelikten taaaaa
kpss ye hazırlanmıyorum canım ben universite okuyorum daha

ne güzel aynı yerde ve uzun süren bir beraberlik
Allah devamını getirsin
ay ben üniversite okurken hiç çeyiz bakmıyodum yaa sevgilim de olmasına rağmen
ondan şimdi sıkıştı hrşey

bu arada bilmiyorum tatlım ilgini çeker mi minmal westwinge 2de geliyomuş fiyat nasıldır bilmiyorum ama

bu arada bilmiyorum tatlım ilgini çeker mi minmal westwinge 2de geliyomuş fiyat nasıldır bilmiyorum ama

Westwing Home & Living Türkiye

bunlar sence uygun mu canım almayı düşünüyorum da
fiyatları nası
canım link sadece westwingin anasayfası olarak çıkıyor
ben westwingden bsy alamıyorum çünkü kartıma taksit olanagı yok 20 30 luk seyler alabılıyorum ancak canım nevresimi pas geçiyorum westwingde maalesef

canım link sadece westwingin anasayfası olarak çıkıyor
ben westwingden bsy alamıyorum çünkü kartıma taksit olanagı yok 20 30 luk seyler alabılıyorum ancak canım nevresimi pas geçiyorum westwingde maalesef

hadi ya üyelik girmediğin içindir belki ya kuşlu seri var ya onun baton kek fanusu ve yuvarlak kek fanusu bir de peçeteliği 30 tlye geliyor
bilmem anlatabildim mi

westwingde sorun mu yaşadın ki

Son düzenleme:
hadi ya üyelik girmediğin içindir belki ya kuşlu seri var ya onun baton kek fanusu ve yuvarlak kek fanusu bir de peçeteliği 30 tlye geliyor
bilmem anlatabildim mi

westwingde sorun mu yaşadın ki

tek cekımle bı nevresım almıstım tedarık edemedıler ıptal oldu sorun yasamadım aslında bırkac gun ıcınde yatırdıklar
bende bonus kart var onlar sadece world kartla calıstıklarından buyuk fıyatlı seyler alamıyorum

bende altıncı cadde den bsyler alcam çek bulursam bırde kargo bedava yaparlarsa çarşamba günü

o boncuklu kuslu tabakların bırkac hafta once baska bı markası gırmıstı yanı aynısıydı ama 6lısı tabagı 30 40 lıra gıbı bsydı eger cekın varsa uyguna gelıyorsa al yoksa baska markalar gırdıgınde alırsın
ben uyelıgımle gırıyorum ama senın paylastıgın lınk anasayfası cıkıyor sanırım paylasıma ızın vermıyor mu westwıng anlamadım

yarısı bizden varken iyiydi hep dbd040 ile aldım sonradan bi de kargo da cabası

yarısı bizden varken iyiydi hep dbd040 ile aldım sonradan bi de kargo da cabası
dbd40 gecerlı mi hala canım peki carsamba gunlerı genedel 1 3 arası kargo bedavamı oluyordu öle bsy

ben geçen hafta mı neydi o zaman yaptığımda vardı canım bi de sahte bi adres aç belki ona gelir bi tane bana gelmişti yoksa kod olarak göndermiyolar hesaba yükleniyo

ben geçen hafta mı neydi o zaman yaptığımda vardı canım bi de sahte bi adres aç belki ona gelir bi tane bana gelmişti yoksa kod olarak göndermiyolar hesaba yükleniyo

sımdı denedım oldu bu ne zamana kadar pekı canım bılıyormusun
bu daybuydayın kampanyasıydı degıl mı uye olunca mı verıyordu

bunar canım çekle 31,70 tl nasıl

daybuyday in kampanyası süresini bilmiyorum daybuyday e üye omana gerek yok 6. cadde üyeliği lazım ama bir üyelikten yalnız bir kez kullanabiliyorsun ben 4 5 tane üyelik açtım

Son düzenleme:
daybuyday in kampanyası süresini bilmiyorum daybuyday e üye omana gerek yok 6. cadde üyeliği lazım ama bir üyelikten yalnız bir kez kullanabiliyorsun ben 4 5 tane üyelik açtım

tüh süresini bilsek keşke çarşambayı beklıyorum çünkü kargo bedava için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…