Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

100 tl alt limitli 30 tl canımm kod var bunda istersen veriyim dene canımm
Canım50 tl olan iyiydi ben 40 tl buldum 100 alt limiti 3parca şey Alcam bı tanesi 100 tl digerleri 56 tl ikiside 50 alt limiti bulursam tek tek aliyim demiştim
Bu ceki sana ne diye vermişler bende 3 hesap var cek msj göndermiyorlar hiç yarısı bizden kampanySindan yarlanmamismiydin sen

yok canım yararlanmadım.

100 tl alt limitli 30 tl canımm kod var bunda istersen veriyim dene canımm
Ondan vermişler demek ki sana kuzum 10 dk olayından msj atamıyorum sen bana yollardan gerekli seyleri çok iyi olur çok sevindim çok şag ol Allah razı olsun

bu daybuyday da 20 tl lik çekim var ama çeki kullan diyorum tık yok kullnamıyorum aradım sistemde güncelleme var düzelir gün içinde diyorlar bizim bedavadan yararlanmamızı istemiyorlar sanırım böyle olan var mı yoksa bi tek ben mi sorun yaşıyorum

Kızlar evmanya'dan 120 TL limitli 30 TL'lik hediye çekim var isteyene verebilirim

kızlar phılıpsın 1 kasık ya ıle kızarma makınesı varya fritözü
bana ozel 499 lıradan 249 lıraya ındırmıs hepsı burada alsam mı garantısı 24 ay dıyor ben evlenene kadar dolar garantısı ama cok ındırımlı geldı fıyatı bı akıl verin gurban olam bu kararsız arkadasınıza

canım bence gereksiz bi makine o ben tavsiye etmem anlıyorum seni fiyatı cezbediyor.
ama cok kullanan yorumuna denk geldim memnun değil cıtır cıtır yapmıyor yumusak bırakıyormus.
zaten sürekli yenmiyor ki kızartma hem tava gibi hangisi olabilir ki çıtır çıtır :)

yorum yapmak istedim :)

canım sen bilirsin ama benim bi akrabam aldı ve hiç memnun değilmiş hem çok uzun sürüyormuş yanlış hatırlamıyorsam 45 dk falan diye duymuştum. hemde lezzetli olmuyormuş.

cnm bende çok fazla elektrik harcadığını biliyorum . . . acayipte yer kaplıyo . . . ben almam.

tefalden tava takımı yapıcam cnm bende geçen kampanyadan 2 almıştım bundanda 2 almayı düşünüyorum bakalım . . . kargo bedava yapmadılar kı bi . . .

phılıps i bilmem ama ben tefal actifry i kullanıyorum çoğu zaman 1 kaşık yağ bile koymuyoruz, arkadaşlarında dediği gibi zaman konusunda ilk başlarda sıkıntılı geliyor tadı da ilk başlarda yağsız olduğu için garip geliyor,

ama konu gerçekten sağlık ve yağsız yemekse kesinlikle tercih edilmesi gerekli birşey... fırında patates kızarttıysan eğer tadı öyle oluyor .

Kötü değil kesinlikle alışmak gerekir, ayrıca biber kabak kızartması, kestane de mükemmel oluyor... yumurtalı ekmek, yumurtalı patateste gayet güzel oldu.

yok ben yağda kızartılan patatesten vazgeçemem dersen eğer alma

canım sen bilirsin ama benim bi akrabam aldı ve hiç memnun değilmiş hem çok uzun sürüyormuş yanlış hatırlamıyorsam 45 dk falan diye duymuştum. hemde lezzetli olmuyormuş.
canım bızım sınıftakı abla dedıkı ben memnunum ama normal patates degıl dondurulmus hazır kullanıcaksın onunla güzel oluyor dedi bende genelde dondurulmus patates alırım zaten bılmedım kararsızım 30 hazırana kadar gecerlıymıs
o abla dedıkı 1 kılo patatesı tavada yıne 1 saat de kızartıyorsun degısen bsy yok dedı onada sordum
evet banada kaba gelıyor ama sırf patates degılde köfte börek suflle bıle yapıyormus fırın gıbıymıs
kabalık konusunda aklısın banada kaba gelıyor ama tefalden daha guzel gelıyor

canım bende kek kestane tavuk kanat suffle bıle yapıormus ondan almak ıstedım ama kararsız kaldım aslında ıstıyorum ama ben evlenene kadar garantısı bıter yenı seyler cıkar mı dıye dusunmekteyım gercı yenı ne cıkıcak yagsız kızartan cıkar belkı onunda tadı olmaz zaten hıc

kızlar bu ürünü bulamıyorum bunun su ısıtıcısı ve tost makınesıde varmıs kenwoodun goren bılenınız varsa haber verırse cok sevırım

cats by luyano ındırıme gırmedı epeydır markafonıde ne oldu öldümü luyano amca acaba
kahvaltı setımı tamamlıycam daha bı agustos gelseydı hayırlısıyla cek ayan cok tek cekım yaptım bu ay

tavaları naptın cnm sorucam sorucam unutuyorum, evimden aldıklarını ?

tavaları naptın cnm sorucam sorucam unutuyorum, evimden aldıklarını ?

Ses Seda yok cnm bu ara evde değilim anaokulundayim anneme yardım ediyorum telden giriyorum hep sabahtan aksam 7 ye kadar burdaym arayamadim nerin basında olamadığımdan sipariş kodu filan soruyorlar bende arayamiyorum onlar değiştirmeyecekler kaç hafta oldu çünkü Napiyim artık öle kullanirim 1 ayı geçmeseydi şikayet ederdim tüketici haklarına acaba şikayet sitesine mı yazsam sahte çıktı diye
Altinci cadde de kargo bügünde bedava değil mecbur alıc artik tefal son bugün çünkü

Kılar bernardo tabaklar paylaşmıştıniz çiçekli fln yeşillik pembemi çiçekli hani %50 indirime girmiş
Lace mix serisiymis kizlar

Son düzenleme:

yani cnm napalım artık 50 tl indirim buldun mu cnm sen ben 40 tl lik kodla alıcam hangilerini alıcaksın sen cnm beyazlarda takımın vardı zaten . . . tencere mi alıcan onlarda çok güzel . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…