Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarrrr Morhipo dan alışveriş yapan var mı aranızda? Bana bugün 20 tl hediye çeki gelmiş 50 tl alt limit. Paşabahçede güzel şeyler var. Tavsiye eder misiniz site nasıl. Alssam mı bir şeyler?

Kızlarrrr Morhipo dan alışveriş yapan var mı aranızda? Bana bugün 20 tl hediye çeki gelmiş 50 tl alt limit. Paşabahçede güzel şeyler var. Tavsiye eder misiniz site nasıl. Alssam mı bir şeyler?

Ben alışveriş yapmıştım çok güzel paketleme yapıyorlar ve mailine hemen geri dönüş yapıyorlar, çok ilgililer.

sağol mervecim desteğin için bugün yer bakmaya gittiler artık kesinleşiyor yani benimde yapacak bir şeyim kalmadı malesef ayak uydurcam hele bi gitsin duruma bı bakarız ona göre nişanda olur düğünde ona kalsa hemen evlenelim ama benim anneminde maddi durumu pek el verişli dğeil şu an o her şeyi biz yaparız diyor ama ben ilerki zamanlarda arkamdan laf ettirmek istemiyorum kimsenin agzına laf vermek istemiyorum ailesi öyle kışıler değiller ama olsun ilerde neler olacağını bilemem zaten öylede ben rahatsız olurum annemde rahatsız olur kredi çekerim falan dedi ama bende annemi borca sokmak istemiyorum
bi gitsin bakalım hayat bize neler gösetericek çok sağol ilgin için teşekkür edeirm

canım ben evimis sitesinden junior tombik serisini aldım 65 liraya Evimis.Com - Mis gibi alışveriş | Eviniz için güvenli alışveriş portalı bi bak istersen bu sitede ucuz sorunsuz hemen ertesi gün elime geldi çok memnun kaldım fiyatlarıda uygun oluyor çoğu zaman
canım papila her yerde var bir milyoncularda bile var tencere tavacılarda bulabilirsin canım
ben alıs verıs yaptım canım çok memnun kaldım paketlemeleri çok güzel zaten boynerin internet üzerinden satış yapan şirketi bildiğimiz boynerden alıyorsun yani ürünler tamamı orjınal
bir de lokum gönderiyorlar her kargoda muhteşem bir jest kesinlikle görünce çok mutlu olmuştum kimin aklına gelir yani lokum

hakkında hayırlısı olsun canım evlenmek en güzeli beraber olduktan sonra tüm sorunları aşarsınız aşkınızın gücüyle

bende de vardı indirim. ürün beğendim alıcam ama nasıl yararlanıcam o indriimdennn :44:

canım hesabında çekler kısmında görünüyor hedi çeki kodu. Onu alışverişi yapıp indirim kodu kısmına kopyalarsan yararlanırsın. anlatabildim umarım

canım hesabında çekler kısmında görünüyor hedi çeki kodu. Onu alışverişi yapıp indirim kodu kısmına kopyalarsan yararlanırsın. anlatabildim umarım

evet doğru yere bakmışım ama yok.
halbuki sayfayı açtığmda yazıyordu :44:
neyse zaten beğendiğim ürünler bievin mağazasında daha uygundu.
indirim çeki ile bile pahalıya gelebilirdi

evet doğru yere bakmışım ama yok.
halbuki sayfayı açtığmda yazıyordu :44:
neyse zaten beğendiğim ürünler bievin mağazasında daha uygundu.
indirim çeki ile bile pahalıya gelebilirdi

Canım o kopyaladığın yerin yanında hediye çeki diye bi küçük kutucuk varoraya tıkladığında geliyo.
Ben aldım bir şeyler kargoyla birlikte 38 tl ödedim. Bi tane karaf aldım 2 tanede kapakı borcam aldım. hepsine de ihtiyacım vardı şiddetle.

hayırlı olsun canım.güle güle kullan
bende hediye çeki yoktu ortada
sağol yardımların için

markafoni kargo kodu var 35 tl uzerıne gecerlı markamostdan aldım isteyene verebılırım

morhipodan alacak bır sey bulan var mı arkadaslar bakıyorum bakıyorum bulamıyorum çekimde var halbuki

kızlar bu bornoz takımı nasıl ?? renkleri çok hoşuma gitti.. tam bizlik renk uyumu açısından :)) altıncı caddede ama markasını bilmioyrum :SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…