Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Uyguna almıssın canım homend iyi diye duydum ama kullanmadım.Ben çok büyük ve yer kaplayan şeyleri sevmiyorum.O yüzden gereksiz görüyorum.Çoğu zaman kullanmıyoruz parçalarını.Sen güle güle kullan canım

benim eklediğm grupta canım blender mikseri değiştirerek kullanıyorsun yaa.. o yüzden takılan yer gevşeme yapmış parcalar tutmamış...

Hımm anladım canım işte o yüzden benim dediğim gibi sade bir şey alırsan sürekli tak çıkarda yapmazsın.

Canım ama bunlardan birine karar vereceksen philips al bence görüntüsü de daha hoş.Bende baktım 150 tl ye geliyor heralde

Son düzenleme:
evet canım baya uyguna geliyor... senin gösterdiğinde mantıklı ama onun fiyatı ne kadar ??

Onun fiyatı en uygun 115 tl idi bir sitede.Bende aslında altıncı caddeye gelmesini bekliyorum.Şu an gelse süper olur bu kampanyayla.Ama baktım philipstende çok kişi memnun.İşte şu mikseri aklımı karıstırıyor benm de.Yoksa bende bunu begenmıstım alacaktım hatta bir ara

şu eklediğim takımda iyi aslında.. hem 3 tane kabı var ve senin eklediğne göre daha uyguna gelecek.. 700wt üstelik ve bu kampanya çok iyi bir fırsat :)) biz düşünelim bunu biraz kampanya bitmeden :))

kızlar, kararsız kaldım size sorayım dedim.. soft cotton dan havlu beğendim, banyo ve üz havlu, hamam seti oluşturmayı düşünüyorum.. yalnız karar veremiyorum..

1. si bu:

bunu alırsam toplam 2 adet banyo havlusu+4 adet yüz havlusu 64 tl ye alıyorum..

2. si ise.. asıl çok beğendiğim yani:

bunlar da, 2 adet banyo+2 adet yüz havlusu 95 tl ye geliyor...

şimdi benim kararsız kaldığım nokta şu, hani bu evlilik setleri var ya dantelli pike nevresim takımı filan, onların da için de hamam seti oluyor bazılarında, acaba alırken öyle bir şey mi alsam, yoksa bu 2. dantelli olanı mı? aslında çok beğendim ben bunu ..bu arada düğünümüz 2014 te olacak, annem de o zamana kadar daha neler çıkar acele etme dedi ama, sizin engin tecrübelerinize de bir danışayım dedim ben :))

bence ikiside güzelll.2. güzel çok şık...
amaaaa hem 1.si daha hesaplı. hemde daha canlı canlı.
nasılsa dantelli başka çeşitlerde de alabilrsin. çeyiz setlerinin içinden çıkıyor. ben özdilekten bornozlu havlulu seti 180 e almıştım. daha uygun oluyor hemde takım oluyor.
tabiki karar senin.

çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.. evet 1.de renk renk böyle bakınca daha canlı duruyor da, onda da yine pembe beyaz alacaktım.. bu arada kargo için indirim kodu da bulunca 2. yi almaya karar verdim..85 tl ye geldi, baya uygun oldu sanırım8diğeri kadar değil tabii).. dayanamadım yine.. incileri var ya üstünde, o incilere zaafım var resmen.. :)) set aldığımda içinde olursa da, 2 tane hamam setim olur artık.. ya da olmadı anneme bırakırım birini :))

ELİMDE 2 tane açma halkası var kod yazıyor içinde markafoniye yazıyorum ama olmuyor.. başka bir formülü var sanırım :) umarım çıkar bilen birisi..

canım yanlış bilmiyosam kırmızı kasa diye bi site vardı orda veriyolarmış o kodu yazınca ama tükendi falan diyolardı bi bak istersen

sağolun kızlar buldum nasıl olcağını :)) kapaklardaki kodlarla puan biriktirmem gerekiyormuş kapak toplamaya başlayayım ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…