Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam arkadaşlar :)

sizce bu takım nasıl ? bu hafta artık almam lazım da..

hisar milano

Eki Görüntüle 483850

canım sade ve şık bir model . buna benzer daha uyguna bulabileceğin takımlarda var ben aryıldız parlak ama fırsatmağazasından 257 tl ye almıştım.

kızlar bu bornoz takımı nasıl ?? renkleri çok hoşuma gitti.. tam bizlik renk uyumu açısından :)) altıncı caddede ama markasını bilmioyrum :SS

Eki Görüntüle 483877

renkleri çok güzelmiş canım senin renk kombininede uygun. ilerde sorun çıkarsa tekrardan alırsın.

Son düzenleme:

evet canım yaa ben bu tonları çok seviyorum taçın sarevin renkleri bana göre değil sevmiyorum o tarz bornozları alcam şimcik zaten :))

tmev siesinde Tümev Çeyiz Seti - Ürün Kategorileri

şöyle bi set var daha uygun bence

ya da fırsat mağazasına bakabilirsin ben oradan aldım ve çok kaliteli hizmetleri fiyatlar da uygun

tatlım çok teşekkürler öncelikle
bunlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor ki yaaa?:26:

birde istediğimiz seçimi nasıl yapıyoruz acaba?
mesela milano çkb takımını nasıl seçebileceğim?

tatlım çok teşekkürler öncelikle
bunlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor ki yaaa?:26:

birde istediğimiz seçimi nasıl yapıyoruz acaba?
mesela milano çkb takımını nasıl seçebileceğim?

canım tümevden alışveriş yapmadım yapan varsa yorum yapsınlar fikir edinmiş ol

ama nette her şey gibi bunlar da uygun ben de milano ve nice tencere seti aldım yalnızca

köşede seçmek istediğin model vardır yok mu?

kahvaltı sei keramika canım

çaydanlık da noble life

benim kahvaltı takımım da keramika

porselen değil seramik bunlar canım

ay kızlar çok sağolun :) nasıl canım memnun musun peki kalitesi nasıl benim hiç bir fikrim yokda...135 tl ye gelecek nasıl sence ??

ay kızlar çok sağolun :) nasıl canım memnun musun peki kalitesi nasıl benim hiç bir fikrim yokda...135 tl ye gelecek nasıl sence ??

canım ben sadece kahvaltı setimi 75 tl ye almıştım

görüntü süper ama herkes seramik değil de porselen tercih edin diyo ama bunun görüntüsü daha hoş bence

yarısı bizden olmadığı için pahalı canım geçen ay 50 tl indirimle
aldı herkes 70 civarına gelmişti

yaaa şimdiye kadar baktıklarımın içinde en ççok bu takım hoşuma gitti benimde... almıyorum o zaman canım nasıl olsa sürekli kampanya oluyo :)) bu arada altıncı caddeye mail attım korkmazın tost makinası istiyoruz diye sende at istersen burdan arkadaşda attı belki koyarlar

Hisar Frsatlar firsatmagazasi.com

bu da fırsat mağazası linki

ordan ihiyacın olan ürünlerle de set oluşturabilirsin

canım ya Allah ne muradın varsa versin
daha ilk çeyizlerim olacak da cahilim hemde heyecanlıyım bu konulardaaaaaa:18:
çok çok sağol

yan tarafta öyle bir bölüm yok analamdım bende valla:26:

peki birşey daha sorayım sen neden böyle bir set almayı tercih etmedin?:26:
çok uygun değil mi?
hemde bi kerede büyük parçalar bitiverecek:26:

canım bana pahalı gibi geldi yaa. ben nice tencere seti+milano parlak 89 parça çatal kaşık takım+cezve takımı+sahan setini+çaydınlığı 919 tl ye almıştım çeyizevi.com sitesinden bence acele etme daha uyguna alabilirsin ,)

Son düzenleme:

ay çok hoşsun madan valla ben moru olmazsa almam ama morunu bekliyorum

atalım bakalım belki koyarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…