Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar 6.caddenin 4 mevsim kapitonelerinden alan varmı kalitesi falan nasıldır acaba? avealılara 55 lira indirimi varmış 150 liralık alışverişlerde

coca cola açma halkası vs bende bırıktırmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum markafoniden çok alış veriş yapıyorum çünkü ayda 3 4 hatta 5 alıs verısım oluyor
anlatsa bi arkadaş da bızde yapsak

kızlar merhaba ben size birşey sormak istiyorum
mobilya konusunda uygun olan mobilyacı öğrenmek istiyorum
modalife ve ider in dışında yardım edebilirmisiniz

kızlar ben çok dertliyim bugün off offf

ider demeyin bugün banaa offf offf:18:
canım rapsodiye bakabilirsin modalife den bıraz pahalıdır ama

canım coco cola kırmızı kasaya üye oluyorsun. https://www.coca-colakirmizikasa.com/register.jsp bu linkten.
sonra puan biriktirmek için açma halkalarında ki kodları giriyorsun markafoni için kaç puan istiyor bilmiyorum ama diyelim ki 100 puan istiyor sen 100 puana ulaşınca kodunu alabiliyorsun.

markafonide kırmızı kasa 20tl stok kalmamış. Ama 10 tl için var. 50 tl'lik alışverişte 10tl indirim sağlıyor. Acaba başka çeklerle falan birleştirebiliyor muyuz?

neden canım sende mi ider düşümüştün

yok canım erkek arkadaşım mobilyacı ider magazası açmak için konyaya yerleşicek artık ben ankaradayım ondan dertliyim bu gün kafam karışık canım sıkkın 2 sene sonra olacak düğün sanırım bu gidişle seneye alınacak ben konyada yaşayabilirmiyim annemi nasıl bırakıcam vs vs ondan canım çok sıkkın

bence hiç canını sıkma canım herşeyin hayırlısı
sevdiğin yanında olduktan sonra bence
herşey güzel olur ailenide ziyarete gidersin
nişanlımısın peki

bence hiç canını sıkma canım herşeyin hayırlısı
sevdiğin yanında olduktan sonra bence
herşey güzel olur ailenide ziyarete gidersin
nişanlımısın peki
nişanlı değilim ama 10 senedir beraberiz nişanlı sayılırız evlenelim sende konyaya gel diyor olmadı nişan yapalım yaza düğün olsun diyor annemde nişan uzamasın evlenmeye yakın 3 4 ay kala nişan olsun diyor kafam karışık daha okulum var böyle planlamamıştım
ayrıca annemi bırakmak istemiyorum ben kalan ömrümü konya da geçirmekte istemiyorum
erkek arkadaşımda orası benim ekmeğim mecbur gidicem diyor
napıcam şaşırdım ben konyada yaşamak ayrıca annemden uzak olmak asla istemiyorum bi ablam var ikisini yalnız bırakamam tek başıma konyada kimsem yok napıcam canım sıkıldı mı anneme ablama gidemiyceksem mutsuz olacaksam ne hayır gelicek o evlilikten anlıycan kafam çok karışık bilemedim ne yapıcağımı

Kızlar benim küçük tencerem yok. Çeyiz için hisardan set almıştım en küçük tenceresi bile 2 kişiye büyük. Sonuçta 2 kişi olcaz. Korkmazın junior seti bu 1 lt,1.8 lt ve 2lt. ne dersiniz alayımmı tavsiye edermisiniz

canım ya üzülme ekmek parası işte bu yapacak bişey yok

ben memleketimden o kadar uzaktayım ki yerimde olmak istemezsin 3 hafta sonra gitmek zorundaym hiç gidesim gelmiyo

hafta sonu gezmeğe gitmek için yola çıktığımda mayın patlar mı acaba diye korkuyorum geceleri rahat uyuyamıyorum ve ben bu yerden 7 sene çıkacak gibi durmuyorum

insanın kendi ailesinden uzak olması çok çok zor ama nişanlını da anla konya ankara kadar da güzel değil ama yine de güzel bir yer

hayırlısı olsun hakkında gönlünden geçen olsun inşallah

canım madalion alışveriş sitesinde 67 tl bu junior setler.ben bugün flora seti aldım en küçüğü 2 lt ben sosluk için kullanıcam çorba yapmak için biraz küçük geldi bana 1lt olan baya küçük olur sanırım

Evet tatlım ben de oradan alıcam. Kafam karıştı şimdi ben de mi flora alsam acaba? Gayet uygun aslında ben de bayadır araştırıyorum madalion çok uygun geldi bana. 2 kişiye junior iyi olur sanki. Birazda kalan yemekleri falan dolaba küçücük atarım diye düşünüyorum.

ben ayrıca almayı düşünmüyorum.saolsun kk dan bi arkadaş tavsiye etti florayı kullanıyo kendisi memnun benimde hoşuma gitti.zaten junior a koyucan 1 lt lik kapasitedeki yemek 2 kişi için 2 şer kaşık :) onuda dolaba kaldırmak gereksiz geliyo bana.ben bide ayrıca kap aldım tupperlardan en olmadı onlara koyup kaldırıcam.tencerelerden yana değilim o yüzden belkide

Anladım canım teşekkür ederim fikirlerin için

kızlar şu papillanın içinde 4 tane kalp olan tavası varya ondan istiyorum illa markasının papilla olmasına gerek yok tabi netten onu gördüğüm için diorum,netten satın almak istemiorum.nerelerde satılıyor gören bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…